2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام فاطمه جونم. شکر خدا خوبم❤️ شما در چ حالی؟

شکر خدا خوبی من امروز حال دلم خوب نیست یه جورایی سرگردونم 

امروز باز گند زدم تو رانندگی باز تو کلاج و گاز و ترمز مشکل دارم اومدم تو خونه عصبی بودن از دست خودم نشستم گریه کردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذاشتم منفی شد روز ۱۳ جنین بلاست منفی شه دیگه قطعا منفیه،دیگه خسته شدم با تخمک خودم ک نمیشه با اهدای ...

الهی قربونت برم🥺😔. تورو خدا داروهارو قطع نکنیا. سر موقع آزمایش برو‌. ان شاالله فرجی بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  مرسی از همه کسایی که سراغ من رو گرفتن  من پریروز دردای وحشتناکی داشتم سه تا لخته د ...

الهی خدا صبر بده بهت و دلتو اروم کنه😭😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خدا خوبی من امروز حال دلم خوب نیست یه جورایی سرگردونم  امروز باز گند زدم تو رانندگی باز تو ...

قربووون دلت برم من. بابا همه از اول ک دست فرمونشون عالی نبوده اروم اروم شروع کردن. تو رو خدا اذیت نکن خودتو. مطمئنم ک میتونی و از پسش برمیای 😍. اینا طبیعیه

بچه ها موافقین امشب به نیت سحر @هانیلsآریل    عزیزمون و دختر گلش ده بار دعای مقاتل رو بخونیم؟

خانماکاش اسمتون میگفتیدیا اسم مستعار مینوشتیدکه بخوادبه اسم دعاکنه بتونه البته باعرض معذرت 

نسرین هستم 

دوستمون سحر نیست اسم ایشون رو هم بدید انشاالله که خودش و دختر نازش سلامت باشن 

سحر، نسرین 

نه یخچال نزاشتم عزيزم  سوزن درد نداره تزریق درد میگیره  میسوزه هاااااا ولی چون آروم آروم ...

آره خودمایعش سوزش داره من یکمی تند زدم یکبارش رو چنان کبودی شده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی خیلی باید اروم تزریق بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کجات درد می کنه رادیس جان؟ کاش با دکترتون مشورت کنین. نگران نباش عزیزم هیچی نمیشه به اون جوجه های خ ...

روزی که داشتم میرفتم انتقال چون عجله داشتم فکر کنم پام پیچ خورد یا نمیدونم چی رگ به رگ شد از فرداش دردش بیشتر شد تا الانا که دیگه جانکاه شده اصلا نمیتونم پام رو بزارم زمین دکترم نمیتونم برم چون بدون عکس گرفتن تشخیصی نمیدن و داروهم نمیتونم استفاده کنم با بستن و ضماد مالیدن دارم سر میکنم .ولی دردرش خیلی زیاده .ان شاالله وامیدوارم روی انها تاثیری نزاره چون همش داشتم از درد به خودم میپیچم الان یه کوچلو ارومتر شده .با عصا تو خونه تا سرویس میرم میترسم اونم فشار بیاره روش .چ میدونم پناه برخدا .دیگه هر چی قسمت باشه .هیچ راه ارتباطی با دکتر و مرکزم وجود نداره .مرکزمون خیلی خیلی بندرت گوشی تلفن برمیدارن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها موافقین امشب به نیت سحر @هانیلsآریل    عزیزمون و دختر گلش ده بار دعای مقاتل رو ب ...

بله عزیزم .موافقم 🙋‍♀️

من سوال دارم آیا تنبلی تخمدان خفیف تاثیری تو منفی شدن آی وی اف داره ذخیره ی من 9 از 12 هست ولی اسپرم خیلی ضعیفه.   و اینکه وقتی پانکچر شدیم انتقال برای دو ماه بعدش حتما باید انجام بدیم یا میتونیم دیرتر مراجعه کنیم مثلا سه چهار ماه بعدش چون مراسمی داریم؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .