2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام ه ...

اتی جان یه بار ازمایش دادی یا دو بار؟

اگه دومی رو ندادی حتما بده با فاصله 48 ساعت که اگه دو برابر یا 1.6 برابر شده باشه حله...

این بی بی چک رو هم ول کن مثبت شدی دیگه الکی به خودت استرس نده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، میخوای آرامش داشته باشی برو بتا بده، نشین که نگرانی از همه چیز بدتر، بچه هم خدای نکرده با غم ...

لیلا جان اگه خدای نکرده چیزی شده باشه بتای امروز نسبت به دیروز پایین تره ؟ سریع پایین میاد ؟ امروز جمعه هست دیگه فردا صب میرم . عزیزم فقط گریه و زاری نبود یهو دلشوره بد گرفتم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
لیلا جانم فعلا استراحتم نمیتونم بیام بذار نی نیم دنیا بیاد یهو میارمش که گند بزنه خونه و دستشویی خال ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی من در جواب شماها چیزی ندارم بگم ، خیلی گلین ، کلی خندیدم.

ایشالله نی نی های خوشگلت به سلامتی دنیا بیان، عیب نداره بیان خونه خاله رو بهم بریزن، من بچه ها رو نگه میدارم دستت درد نکنه تو تمیز کن، از اینا دیدی میری خونه شون ظرف بشوری یهو از هر کابینت یه ظرف در میارن ، تو همون مایه ها منو ببین 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وااااای تو اصلا یکی یه دونه خودمی ، منفجر شدم از خنده،خب از همون روز که با لی لا ...

ان شاء ا... اون 48 تا رو بذار بعد از مثبت شدن تمام دق و دلیهای این چند سال رو در بیار روش :))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز بیا جلو رخ بنمای من دیدمت😂😂😂اگه نیای نهار با تمام متعلقاتش میندازیم با شما ....گفته باشم ک من ...

نه دیگه نداشتیما...نزن زیرش دیگه ....یا اینکه میخوای سختته فلافلش با تو جهنم و ضرر دیگه اب معدنیشم با من😁😁😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام ه ...

عزیزم نگران نباش عاطی جان
شما دو تا بتا داده بودی و رشدش هم خوب بوده
اگه خیلی استرست اذیت میکنه بازم یه آز بده

اخرین آزت چند شنبه بوده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتی جان یه بار ازمایش دادی یا دو بار؟ اگه دومی رو ندادی حتما بده با فاصله 48 ساعت که اگه دو برابر ی ...

فردا دومی رو باید بدم . عزیزم بخاطر بی بی نیست کلا یه ذره سینه هام دو سه روز پیش حساس شده بودن الان کامل از بین رفته میگم که یه ترسی گرفتم گریه کردم شوهرم رفته بود ماموریت دو ساعتی در دسترس نبود تو جاده بود من هی زنگ میزدم جواب نمیداد یهو همش فکرای بد اومد تو ذهنم و دلشوره گرفتم . خدا کنه چیزی نشده باشه از یه طرفم این بی علاعمی داغونم کرده کلی ذوق کردم سینه هام داشت حساس میشد همش چند ساعت بود

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی من در جواب شماها چیزی ندارم بگم ، خیلی گلین ، کلی خندیدم. ایشالله نی نی ه ...

وای من متنفرم از ظرف شستن والا خودم ظرفشویی گرفتم ی لیوان هم نمیزارم کسی خونه من بشوره

لیلا جان اگه خدای نکرده چیزی شده باشه بتای امروز نسبت به دیروز پایین تره ؟ سریع پایین میاد ؟ امروز ج ...

عزیز دلم انقدر نترس، این مسیر همش سخت و استرس زاست، نگران نباش، اولا ممکنه امروز هورمونات زیاد بالا نبوده باشن، دوما فقط به آزمایش خون باید فکر کنی، عیبی نداره دلشوره هم خودش جز علایم بارداری عزیزم، فقط که نباید تهوع باشه اون رایج ترینشه، تو الان سعی کن استراحت کنی، آرامش داشته باشی، خودتو سرگرم کن، تا فردا به امید خدا بری بتا بدی، درضمن شما دوتا جنین انتقال دادی هنوز نمیدونی هر دو گرفتن یا فقط یکیش؟ پس آرامشتو حفظ کن. 

عزیزم نگران نباش عاطی جان شما دو تا بتا داده بودی و رشدش هم خوب بوده اگه خیلی استرست اذیت میکنه با ...

ن عزیزم دیروز یه ازمایش انجام دادم فردا دومی هست

عزیز دلم انقدر نترس، این مسیر همش سخت و استرس زاست، نگران نباش، اولا ممکنه امروز هورمونات زیاد بالا ...

فدات لیلا جون . یعنی هورمون پایین میاد ؟ خدا کنه به خیر بگذره 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 یعنی من در جواب شماها چیزی ندارم بگم ، خیلی گلین ، کلی خندیدم. ایشالله نی نی ه ...

یا خدااااا😰😰😰

اصلا نمیایم تو میخوای از ما کار بکشی...بابا ما خونه مون کار نمیکنیم بعد بیایم ظرفای چند روز مونده شما رو بشوریم؟؟؟؟!!!!

بعدشم بچه م به خودم وابسته ست ازم جدا شه جیغ و داد میکنه شرمنده نمیتونم کار کنم😄😄😄

فک کنم اثر تنهایی و داروهامه توهم زدم اساسی.خخخخ

نه دیگه نداشتیما...نزن زیرش دیگه ....یا اینکه میخوای سختته فلافلش با تو جهنم و ضرر دیگه اب معدنیشم ب ...

سس قرمزش با لی لا😂😂😂😂خیار شور و اون ترشی هایی ک میزارن تو نونش با لیلا....فلافل ک من کامل نمیدم ببین سس و متعلقاتش انداختم با لی لا و لیلا😆😆

ان شاء ا... اون 48 تا رو بذار بعد از مثبت شدن تمام دق و دلیهای این چند سال رو در بیار روش :))))))))

لاله ، من حتی اونموقع هم که مثبت شدم بی بی چکم قبلش منفی شد ، یعنی بی بی اینجوریه با من ، کلا بی بی چک ادب و نزاکت نداره.