2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سینال من اخه اصلا روش هیچ ایرانی ننوشته بود نمیدونم دقیقا شاید من اشتباه میکنم 

نه سینال ایرانیه
البته خیلی  از دکترا ازش استفاده میکنن
برای خیلی هام جواب داده و مشکلی نبوده
اما من کلا یه کم ریسک پذیریم کمه و دوست دارم دارویی که قبلا روم جواب داده استفاده کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون تویه این 10سال و 7ماه مامان و خواهرام هرجا رفتن بجایه اینکه برا من سوغاتی بیارن برا بچه ی ند ...

ان شاء ا... این سری مثبتی و خدا رو شکر میکنی از اینکه خرج دوباره برا مامانت نتراشیدی :)))))
وگرنه مجبور میشد یه دور دیگه سیسمونی بخره از اول

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون در کل مریونال ظاهرا کم پیدا شده....... من اون زمانم نمیتونستم پیدا کنم یعنی هر دو میکروی ا ...

منم دو سال پیش 4 روز اخر داشتم ، کم پیدا بود :((
فک کنم مجبور شدم 2 تا نسخه از دکتر بگیرم تا بتونم بخرم

بچه تا میگن تو بارداری باید هپارین با وزن مولکولی کم تجویز بشه مثل انوکساپارین  ولی هپارین وزن ...

عزیزم اتفاقا هپارین به خاطر وزن مولکولیش بهتره
چون از جفت رد نمیشه
پس خیالت راحت

عزيزم دركت ميكنم منم ٥بار منفي شد چقدر عمل كردم چقدر بدو بدو تهران رفتن اينجا اين دكتر اون دكتر چقدر ...

ان شاءالله  عزیزم نی نی ات صحیح سالم با دل خوش بیا تو بغلت 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم اتفاقا هپارین به خاطر وزن مولکولیش بهتره چون از جفت رد نمیشه پس خیالت راحت

البته هپارین سبک هم به مقدار خیلی کم رد میشه
درصدش خیلی کمه اما مثل خود هپارین ضرری برای جنین نداره
هپارین سبک رو برای کسانی که کل بارداری رو باید داروی ضد انعقاد داشته باشن تجویز میکنن
و به نوع مشکل بیمار هم ربط داره که کدوم رو تجویز کنن

دوستان ی چیزی بگم اصلا دنبال علایم نباشین. به خدا این تو فیلمهاس طرف سریع حالت تهوع می گیره و...بعد انتقال هرچی علایم هست مال داروهاست. ان شالله مثبت شدین انقدر کمر درد و سینه درد و تهوع و نفخ دارین خودتون خسته می شین

سلام خانوما یه سوال داشتم من به اختیار خودم آزمایش تیروئید دادم که عدد Tshرو ۵نشون داد یه ماه قرص خو ...

عزیزم نگران نباش ، این قرص هیچ ضرری نداره ، عدد 5 هم زیاد، باز آزمایشگاه و استانداردها ممکن یکم متفاوت باشه ولی معمولا باید تا عدد 3 باشه حداکثر، به هر حال نگران بارداریت نباش، درضمن داروهای تحریک تخمدان خودشون یکم روی تیرویید تاثیر میذارن، همچنین خود بارداری ، پس با خیال راحت قرصت رو بخور ،ببین من یه دوستی دارم غده تیروییدش رو درآوردن، یعنی کل عمرش باید این قرص رو بخوره، باردار هم که شد داره میخوره، خیالت راحا باشه..ایشالله که به خیر و خوشی مادر میشی.

دو تا دارو مال دو تا کشور مختلف نمیشه اسم تجاری مشابه داشته باشن مثلا گونال فقط مال مِرک هست مریونا ...

عزیزم یه نکته ای رو خواستم بهتون بگم در مورد داروها...💐🌹

اینکه میگین نمیتونه با نام تجاری یکسان باشه ولی برای دو کشور متفاوت این درست نیست... اینم درست نیست که هیچ کشوری نمیتونه دارویی با نام گونال تولید کنه...

تمام داروهای من تو خود ایتالیا تولید میشه کلا اینجا همه داروها تو خود کشور تولید میشه ، گونال همون گونال ، داروی من همین گونال تماما به زبان اینجا بود و ساخته شده در شرکت داروسازی ایتالیا در میلان، مروپور همینطور، پورگون همینطور،اینا یه سری داروهای تخصصی و خاص هستن که هر کشوری فرمولش رو با داشتن مجوز مورد نظر میتونه در شرکتهای داروسازیش تولید کنه. ترکیباتشون یکسان، حالا ایران با شرکت دارویی آلمانی قرارداد داره و بیشتر از اونجا وارد میکنه خب چون آلمان جز کشورهای اول در تولید دارو ، حتی ایران هم میتونه فرمول دارو رو داشته باشه و تولید کنه حالا دلیل تغییر نام رو در ایران نمیدونم.حتی تو کانادا و کشورهای دیگه هم من دیدم اسامی همیناست ولی ساخت اون کشور. چون فرمول دارو رو دارن.

مثلا مریونال در کشور ایتالیا اصلا استفاده نمیشه، ولی در بلژیک و سوییس استفاده میشه.

نه تنها داروی خاص بلکه همین قرص تیرویید لووتیروکسین ، توی شرکت داروسازی رم تولید میشه. با همین نام.

البته هپارین سبک هم به مقدار خیلی کم رد میشه درصدش خیلی کمه اما مثل خود هپارین ضرری برای جنین نداره ...

من هم مشکل انعقادیم زیاده،باید تا اخر بارداری بزنم، گفتن سلکسان جوابگوی مشکلم نیست بهتره هپارین بزنم که قوی تره..البته دکتر توکلی قابل اعتماده حتما مشکلی نیست که تجویز کرده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جان شما تو ابن سینا دکترتون طرازی هستش ؟ اون انتقال میده ؟

دکترای ابن سینا چرخشی هستن،بیستر اتوسا کریمی ویزیتم میکرد انتقالم با اون بود.ولی یه بار موفق شدم به لطف منشی با طرازی ویزیت شم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان ی چیزی بگم اصلا دنبال علایم نباشین. به خدا این تو فیلمهاس طرف سریع حالت تهوع می گیره و...بعد ...

سوگل جون درست ميگه علايم زود زود بخاد خودشو نشرن بده از هفته ٦من هنوز كه هنود سينه درد ندارم انفاقا علايم نداشتن خيلي بهتره دوروز كمرم درد مميكنه همش ترس كوتاه شدن سرويكس رو داشتم يا دور از جون يه چيز بد نداشتن علايم خيلي بهتره و اين روزها پراسترس براي ماها سريعتر رد ميشه