2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما یه سوال داشتم من به اختیار خودم آزمایش تیروئید دادم که عدد Tshرو ۵نشون داد یه ماه قرص خو ...

عزیزم لووتیروکسین داروی بی ضرری هست تو بارداری. اتفاقا تو بارداری برای جلوگیری از افزایش tsh لازمه. تو بارداری هم باید ادامه بدین. تازه تو بارداری باید دوباره آزمایش بدین تا دوزش رو دوباره براتون عوض کنن. برای بارداری باید زیر 2.5 باشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
کاش یه بچه ای بود میزد کانل کارتونی چیزی از بس اخبار دیدم حالم بهم میخوره

بیاخونه ما! انقدر کارتون دیدیم دیگه حساسیت پیدا کردیم. این اخبار اخیرو از مامانم میگرفتم!!

مامان سبحان اول از دکترت یا مشاور تغذیه رژیم بگیر .برنج و نون بدون سبوس و... نخور. گشنه نمون نون جو ...

فعلا دكتر بهم گفته تغذيه عادي داشته باشم فقط همون شيريني هاي مصنوعي رو نخورم بقيه چيزها هم در حد متعادل هفته ديگه دوباره برم آزمايش دو ساعت بعد از صبحانه و دو ساعت بعد از ناهار تا حالا بعدش لازم باشه حتما ميرم دكتر تغذيه . 

نگران نباش به زودي تكونهاي ني ني ات رو حس ميكني ديگه نگرانيت كم ميشه ، من كه اين قدر بعضي وقتها حوصله ام سر ميره با اينكه ٩ ماه مرخصي زايمانم تا آخر آذر سال ديگه طول ميكشه ولي تصميم دارم از اول مهر برم مدرسه ، تازه من يك آدمي هستم كه خيلي علاقه زيادي به خونه دارم يه طورايي عشق خونه هستم . 

افسون جان بار چندم میکرو هستی؟؟علت هیستری خراش چیه؟؟؟دکترتون براتون نوشت یا در خواست خودتون بود؟؟؟ ن ...

من بار سوممه با دکتر عارفی

بار اول مثبت شد ولی ساک خالی بود

بار د‌و منفی

الانم بار سومم

دکترم معمولا بعد از دوتا منفی هیسترو میکنه رحم بررسی شه خراشم میده ک شانس بارداری رو بالا می بره...

هزینشم فک کنم دو میلیون و نیم بشه ازاد

من با تکمیلی ۴۰۰ دادم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من امشب دلم خیلی گرفته چقدر زن ها بعضی ها شکرخدا شکرخدا راحت باردار طبیعی  میشن  بقول خودش ...

الهی بگردم

اینجا ماها حرف همو خوب می فهمیم

حسرت بزرگی تو دلمون هست

اینم ازمایش زندگی ماس

ولی ببین خیلی ها اینجا جواب گرفتن با درمان و ای وی ف ، اونم چند بار.    

ان شالله خدا خودش به ماها هم نظری کنه 🌸🌸

عزیزم ایشالا مثبت میشی نگران نباش

وای عاطی جوووون خیلیییی خیلیییی مبارکه عزیزم

الهی شکرررر

پس اون هاله درست درست بود❤️❤️❤️

تونستی شرح حال مختصری از خودت بده

و بی زحمت بگو قبل انتقال چ کردی من انتقالم نزدیکه

ممنونم

برای من نوشته بود. بدک نبود. ولی جفتم هم قدامی یعنی دقیقا جلو شکمم هست هم پایینه. بدبختی یکی دوتا نی ...

اره همش دراز كش هستم خدا خودش بهمون رحم كنه كاش زمان سريعتر بگذره

ممنون عزیزم... دو ماه قبل سیکل ب6 ب12 داشتم و اسپرین همراه ال دی پردنیزولون شروع کردم 2 تا از ال ...

رز سفید عزیز

الهی که نی نی هات نه ماه تو دلت لونه کنن و بمونن کنار مامانشوووون

فقط فکرای خووووب بکن👌🏻😘

چقد سرمت رو زود زدی

دکتر من سه چهار روز رودتر می گه بزنید

البته من بیشتر موافقم زود ترریق بشه

رز سفید عزیز الهی که نی نی هات نه ماه تو دلت لونه کنن و بمونن کنار مامانشوووون فقط فکرای خووووب بک ...

ممنون عزیزم...

والا ظاهرا طبق مشکل میگن کی بزنید،طرازی پرونده رو دید گفت همون روز زدم...

اثر سرم 28 روز هست پس فعلا تا پنج روز بعد ازمایشم اثرش هست که انشالله مثبت شدم مجدد میزنم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها دو روزه سینه هام بزرگتر شدن،یوقتایی هم میسوزن،امروز رو ششم انتقالمه،بنظرتون عوارض داروهاست یا ...

ان شالله از علایم بارداریه. ❤

عزیزم سینال اف تا حایی که میدونم ایرانیه اما مریونال من خارحیشو داشتم....... والا انقدر خارجی و ایر ...

دو تا دارو مال دو تا کشور مختلف نمیشه اسم تجاری مشابه داشته باشن

مثلا گونال فقط مال مِرک هست
مریونال مال سوئیسه
منوگون و منوپور مال المانه اما برندش فِرینگ هست و..................
یعنی هیچ کسی نمیتونه تو دنیا دارویی با اسم مریونال یا گونال وارد بازار کنه!!

منوتروپین اسم تجاری نیست ، اسم یه رده ی داروییه
مثل هاش ام جی که نام یه رده ی داروییه ولی برند تجاری نیست

سینال اف هم مشابه گونال اف هست
کلا ایران هر چی دارو مشابه میزنه اولش یه سینا میذاره 😂😂
مثل سینا فکت
سینال اف
سینا ژل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
داروخونه ی آراد زیر مطب دکتره .داروخونه ی دادرس هم 4راه میکائیل هستش.روی جعبه های سینالم 1کلمه هم ای ...

ممنون عزیزم از راهنماییت
میخواستم خودم ازت ادرس بگیرم اتفاقا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو