2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
7 تا دیگه جنین دارم نمیدونم چندتا بستش کردن ولی فکر کنم دوتا بسته باشه

خب این سری مامانی حتما. سه تا بذاره برات، سه تاشم بگیره میشی مامان سه قلوها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه، اميدوارم كلي مامان جديد داشته باشيم من كه تا ميام اينجا ميبينم كلي صفحه رفته جلو من جااا موندم ببينم چه خبره

بعد ازينكه دكتر رزاقي و دكتر زرناني گفتن ميتوني ٦ ماه طلبعي اقدام كني ولي تو شهر خودتم زير نظر يه دكتر باش، من ديروز رفتم پيش دكتري كه توي تيم دكتر افلاطونيان و دكتر كريم زاده بوده، خانم دكتر جوون بود ولي به روشهاي جديد و بررسيهاي كامل اعتقاد داشت، سونو كرد و خدارو شكر همه چي خوب بود، من قبلا از لاپرا روز ١٤ سيكل فوليكول ١٦ نهااايتا داشتم ولي الان روز ١٤ فوليكولم ٢١ بود ضخامتم خوب بود ٨/٣ اين حدودا، دكتر رزاقي واسه من احتمال سپتوم داده بود ولي دكتر ديروز گفت من همچين چيزي نميبينم و بعيييد ميدونم اگه دكتر آصف جاه سونو و هيسترو كرده و دكتر افااطونيان سونو كرده تو رو و اشاره اي نكردن همچين چيزي باشه

لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی بیاد بغلت.دوهفته قبلشم حساب میشه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا از دهنت بشنوه عشقم انشالله خودت هم بزودی مامان میشی 😙ولی من ب ی دونش هم راضیم😂

من میگم حالا که دارم میکرو میکنم خداکنه دو سه تا بشن. میدونم هم بارداریش هم وقتی دنیا بیان خیلی سخته. اما خلم لابد.اینجوری دوست دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به همه، اميدوارم كلي مامان جديد داشته باشيم من كه تا ميام اينجا ميبينم كلي صفحه رفته جلو من جاا ...

سلام عزیزم...خب خداروشکر ک همه چیز نرماله انشالله ک طبیعی مامان میشی شما اقدامتون داشته باش

من میگم حالا که دارم میکرو میکنم خداکنه دو سه تا بشن. میدونم هم بارداریش هم وقتی دنیا بیان خیلی سخته ...

الهی آممممممممممین ک دوقلو بشه برات....ولی آره دیگه چند قلویی دوران بارداریش خیلی سخته و پر خطره

و اينكه نظر دكتر اين بود يه آزمايش ذخيره بدم ببينم بعد از عمل چجوريه كه رو خساب اون ببينيم طبيعي اقدام كنيميا اينكه زودتر جنين فريز كنيم خيالمون راحت باشه، گفتن پي ار پي واست انجام ميديم قبلش از روش جي سي اس اف جديدتره و اينكه جنينارو اگه خوب باشن بلاست ميكنيم و انتقال ميديم تا شانس بالاتر بره... از آزمايش ذخيره ميتررررسم كه نكنه بعد از عمل داغون شده باشه

بچه ها نظرتون چيه ؟ حسم به اين دكتر خوب بود خيلي وقت ميذاشت و با دقت بود پيشش بمونم ؟ نرم تهران ديگه

قربونت عزیزم دوتا جنین ۵ روزه

ممکنه هر دو تاش گرفته باشه که بتات اینقدره/؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من میگم حالا که دارم میکرو میکنم خداکنه دو سه تا بشن. میدونم هم بارداریش هم وقتی دنیا بیان خیلی سخته ...

انشالله که هر چیزی که دوست داری خدا بهت همونو بده

نمیدونم عزیزم خدا کنه سالم باشه فرقی واسم نداره 

انشالله انشالله که صحیح و سالمه.برا منم دعا کن جالبه استرس هم ندارم دیگه خیلی بیخیالم