2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
راستی خانم ها من قبل انتقال انوکساپارین ۶۰۰۰ زدم  بعد انتقال هپارین تا امروز  هپارین تما ...

عزیزم حتما باید راجبش با دکترت مشورت کنی چون با هم فرق دارن، حتما از دکترت بپرس.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوساعت خیلیه، من باشم میمونم خونه من هربار انتقال دادم سه چهار روز کامل استراحت کردم یعنی فقط دستشو ...

چشم عزیزم نمیرم❤️ ممنونم ک جواب دادی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه جان نرو عزيزم مراقبت کن استراحت کن 

چشم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فدا دلت بشم ،میدونی من همش تنها بودم زیاد خودم اهل بیرون اینا نبودم ولی خوب تعطیل کردن کارم و ...

❤️❤️❤️😍😍

آره بشين چيزاى خوشگل بباف

من سال اول اقدامم ى شال و كلاه دخترونه ى پسرونه بافتم مامانم ميگفت دوقلو بشه عاليه

ولى خب قسمت دخترم شد فقط😍😍

البته اون پسرونه هم ميتونم استفاده ش كنم اما نميكنم و ميبخشمش ب يكى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من تا روز پنجم جایی نرفتم، روز پنجم حدودا ۲ ساعت توی ماشین بودم ولی خیلی آروم رفتیم. توصیه میک ...

❤️❤️❤️

فکر نمیکنم ، خواهر من گیتار میزد دوران بارداری اتفاق بدی نیفتاد خداروشکر...

خداروشكر😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به به به این مادر هنرمند 😍😊👏👏

😘😘😘❤️❤️

تو برگه های بیمارستان ردند مسافرت غیر ضروری تا ۳-۴ روز البته خیلی افراد روز ۳ شاید جابجایی شهری داش ...

نه خودمم ترسم گرفت😅 نمیرم دیگه. از همتون ممنونم جواب دادین

آلا جان زيارتت قبول عزيزم ان شاالله باب الحوائج امضاى مادرشدنتو زده برات🤲🏻💚🤲🏻💚

ممنون ك يادمون بود

فقط راجع ب بيرون رفتن ب نظر من حداقل تاهفته اول نرو بعدشم اگر خيييييلى ضرورت داره برو اگر نه بمون تا واب ازمايشت مثبت شه ان شاالله بعدش با مراعات و مواظبت هركارى رو انجام بده

آلا جان زيارتت قبول عزيزم ان شاالله باب الحوائج امضاى مادرشدنتو زده برات🤲🏻💚🤲🏻💚 ممنون ك يادمون ...

قربووونت برم. زیارت شمام قبول❤️

نه اصلا جای واجبی نبود. فقط دلم هواشو کرده بود. ان شاالله بعدا میرم

نسرين جان تولد مادر عزيزتون مبارك

سايه شون مستدام ان شاالله❤️❤️

خوشحالم ك آرامش دارى واسه فردا و مطمئنم مثه نينى من گل پسرا حالشون عاليه و همه چيز خوبه😘💚🤲🏻

قربووونت برم. زیارت شمام قبول❤️ نه اصلا جای واجبی نبود. فقط دلم هواشو کرده بود. ان شاالله بعدا میرم

آره خوب كارى ميكنى

آدم ختى الامكان ى كارهايى رو بذاره بعدا ك فردا در حسرتش نمونه ك كاش نكرده بودم

ان شاالله همه چيز بخوبى پيش ميره و بعدا حسابى لذتشو ميبرى و همراه با جوجه ميرى

خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ... من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی ...

سلام عزیزم بنظر من این ریسک رو نکن ممکنه کلی هزینه کنی و جنین تشکیل نشه،برو سراغ اهدایی

سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشور ...

عزیزم ان شااله که حاجت دلت مستجاب بشه 🤲🤲 ممنونم که به یاد هممون بودی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...