2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
أنا جون تبريك برأي پرنسس ، ثمين جون به شما تبريك ، من الان چنين روزه إز دندون درد نخوابيدم  يكي ...

ممنونم عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

دکتر غدد همسرم براش hcg نوشته هفته ای یکی تزریق کنه وسط بهمن میکرو داریم 

مشکلی نیست بزنه؟یا صبر کنیم از دکتر اورولوژیستش بپرسیم ؟ اخه نوبت هاش دیر به دیر تلفنی هم جواب درستی نمیده

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر ...

سلام سها جان، حق داری ناراحت باشی، اصلا وقتی کش پیدا میکنه آدم بدجوری کلافه میشه. من 8 اسفند پیش دکتر عارفی وقت دارم، میخوای وقتم رو بهت بدم؟ ولی نگران نباش بعید بدونم یکسال طول بکشه عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم آنای صبور و مهربونم.انشالله انشالله دیشب که کلی این دل درد خدمتمو رسید ولی من امیدوارم خیلی&n ...

اولا تولدت مبارک عزیزم. دوم اینکه نگران نباش انشاءالله اینبار مثبتی. همه کارای لازم رو انجام دادی پس دلیلی برای نگرانی نیست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر ...

عزیزم ببین من برا بعضی دوستان دیدم که یه دوره داروهای هورمونی رو کنار گذاشتن حالشونو بهتر کرده......

من یه توصیه بهت دارم.......

البته سبک سنگین کن ببین نظرت چیه و چه تصمیمی میتونی بگیری......

ببین تا عید اصلا درمانو ول کن و از الان برا بعد عید وقت بگیر.......

کلا دارو مارو رو بیخیال شو......

یه کم به بدنت فرصت بده......

پیاده روی داشته باش.....

آب زیاد بخور......

تغذیتم طبق طبعت باشه.....

پس یه استراحتی به روح و جسمت بده.......

نه داروی گیاهی نه شیمیایی هیچی نخور......

شاید اینطوری بدنت به روال عادیش برگرده.......

بببین من تو دو تا میکروم گونال داشتم.......

یادمه برا سومی گونال نداد گفت گیرنده های گونالت پر شدن یا یه همچین چیزی......

گفت دیگه گونال رو بدنت نمیپذیره یا یه همچین چیزی توضیح دقیقشو یادم نیست......

برا همین میگم شاید یه مدت به بدنت استراحت بدی بهتر بشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون مريونال يخچالي؟؟؟

والا من یادمه یخچال میذاشتم.......

دمای نگهداریشو نگاه کنی روش حتما نوشته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولا تولدت مبارک عزیزم. دوم اینکه نگران نباش انشاءالله اینبار مثبتی. همه کارای لازم رو انجام دادی پس ...

ممنونم لی لای عزیزم.اخه دفعات پیشم دل درد داشتم یادمه ولی مطمئنم اینقدر نبود رنگ ترشحم داره تغییر میکنه دقیقا هم از روزی که پردنیزولون لعنتی رو شروع کردم شاید به اون ربط داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دکتر غدد همسرم براش hcg نوشته هفته ای یکی تزریق کنه وسط بهمن میکرو داریم  مشکلی نیست بزن ...

عزیزم حتما لازم بوده تحویز کرده اما با اورولوژش مشورت کنین بد نیست.....

به نظرم یه چیزیت بین مریض برین فکر کنم بتونین ویزیت بشین......

اگه بدونن شرایط خاصی دارین ویزیت میکنن......

ستاره جون

بعد ازعمل با آصف جاه  این مشکل رو نداشتی؟

یعنی سر عمل با رزاقپور این مشکل بوجود اومده؟

آصف جاه هم به من گفت به این موضوع زمان بده ولی دکتر های زنان که باید کارهای میکرو رو باهاشون دنبال کنم به این موضوع اشاره ای ندارند ،اگر گذر زمان قرار بود این مشکل رو حل کنه به نظرت علم دکتر عارفی و صالح پور به این موضوع نمی رسید،واقعا تو باتلاق بدی گرفتار شدم  

تو خصوصی برات پیام گذاشتم

عزیزم حتما لازم بوده تحویز کرده اما با اورولوژش مشورت کنین بد نیست..... به نظرم یه چیزیت بین مریض ب ...

ممنون 

تو ازمایش شوهرم هورمون مردانه اش پایین بود ولی دکتر اورولوژیستش با اینکه دو ساله تحت نظرش هست هیچ وقت توجه نکرده بود به این موضوع الان هم من سرچ کردم نوشته که hcgتعداد اسپرم را میبره بالا ولی مشکل ما تعداد نیست مورفولوری هست حالا نمیدونم روی کیفیت هم اثری داره یا نه 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام سها جان، حق داری ناراحت باشی، اصلا وقتی کش پیدا میکنه آدم بدجوری کلافه میشه. من 8 اسفند پیش دکت ...

عزیزم مرسي از لطفت مهربونم الهی خداوند دلت شاد کنه با دادن بچه سالم صالح عزیزم من مریض رزاق هستم و خود رزاق خراب ش کرده خودش ببینم چی تشخیص ميده. فدات مرسي عزیز دلم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ستاره جون بعد ازعمل با آصف جاه  این مشکل رو نداشتی؟ یعنی سر عمل با رزاقپور این مشکل بوجود اوم ...

بعد عمل با آصف اینطور نشدم عزیزم. دقیقا بعد هیستر و با دکتر رزاق اینطور شدم. باشه گلم جوابت دادم تو شخصی 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .