2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
رفته بودم گفت سالمن چنتا خراب داشتم درست كردم ولي نميدونم چرا اينجوري شد

احتمالا کمبود کلسیم داری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم يكي از دندونام سالم بود يهو درد گرفته بخدا ميام اينجا خجالت ميكشم اينقدر از مشكلات ميكم قند دارم ...

عزیزم ایشالله همه این سختیا جاشونو به شیرینی خواهند داد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا کمبود کلسیم داری.......

انا جون خمیر دندونم عوض کردم دیشب خوابیدم بدون درد بعد از مدتها, کمبود کلسیم چیکار کنم؟ و حالت تهوو کلا از غذا بدم میاد 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
[QUOTE=50990608]منم پذیرش شدم و منتظرم صدام کنن برم برای انتقال....محتاج دعاهاتون هستم دوستای نازن ...

انشالله بسلامتی عزیزم ازهمین الان مادر شدنتو تبریک میگم😍

خداجونم شکرت       
راستی انا جون مادر شوهرمم سر بارداریش همه دندوناش درد میکردن شاید ژن خانوادگیشون که دندون مادر خراب ...

عزیزم ژن مادرشوهرت چه ربطی به دندونای تو داره؟

اما ایشالله این ژن به وروجکات منتقل نمیشن.......

منم پذیرش شدم و منتظرم صدام کنن برم برای انتقال....محتاج دعاهاتون هستم دوستای نازنینم....

مبااارکه عزیزم انشالله بسلامتی نه ماه دیگه نی نیهات تو بغلت باشن

خداجونم شکرت       
ثمین جان عادیه عزیزم نگران نباش این دردا هستن برای همه ثمین جان امپول هم داری یا فقط شیاف؟

فقط روزی 3تا شیاف سیکلوژست خارجیش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تولدت مبارک مامان جووووون ...عزیزم سال دیگه جشن تولدتو با نی نی میگیری😍😍💖💖🌹🌹🎂🎂🍰🍰🎈🎈🎈🎉🎉 ...

مرسی عزیزم انشالله.الهی تا سال دیگه هیچ منتظری توی تاپیک نمونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تولدت مبارک مامان ثمین خوشگل...انشالله سال بعد نی نی ها شیطونی میکنن نمیذارن کیک بخوری

مرسی رز سفید قشنگم انشالله شما هم مامانی اینبار

سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر م نازک شد و همش انتقال کنسل ميشد دیروز هم روز شونزده سیکل بود بعد کلی خوردن قرص اکویین و دارو رفتم سونو گفت ضخامت پنج نا منظم خلاصه دکتر اهواز رد م کرد گفت دیگ نمی دونم چکار کنم زدن اندمتر ت خراب کردن برو همونجا که عمل شدی. با دکتر رزاق صحبت کردم بهم گفت سونو بگیر از وسط سیکل ت و وقتی پریود شدی با همه مدارک ت بیا ببینم چی شده... حالا حتما بهم ميگن یک سال زمان می بره تا اندمتر ت ترمیم شه. سنم هم داره بالا ميره آخه چرا این طور شدم من حالا چکار کنم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم تولدت مبارک ایشالله چیزی به گرفتن بهترین کادوی تولدت نمونده.......

ممنونم آنای صبور و مهربونم.انشالله انشالله دیشب که کلی این دل درد خدمتمو رسید ولی من امیدوارم خیلی