2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست

سلام وقتتون بخير

خانما كسي اطلاع دارهكه مركز تاييد نسخه تامين اجتماعي تهرانپارس جشنواره هنوز همونجاس يا مكانش تغيير كرده و اينكه جديدا كسي مريونال با تعداد بالا تاييديه گرفته

لطفاااا جواب بدين خيلي فوري كارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قبلش برا چکاپ نرفتی؟ برا دندونات؟ کلسیم داری؟ به نظرم یه سر حتما دکتر برو منظورم دندونپزشکه ...

رفته بودم گفت سالمن چنتا خراب داشتم درست كردم ولي نميدونم چرا اينجوري شد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
منم پذیرش شدم و منتظرم صدام کنن برم برای انتقال....محتاج دعاهاتون هستم دوستای نازنینم....

ایشاله به خوشی و سلامتی عزیزم حتما مامان میشی . مواظب خودت باش تا وقت انتقال همش ایت الکرسی بخون . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
رفته بودم گفت سالمن چنتا خراب داشتم درست كردم ولي نميدونم چرا اينجوري شد

منم يكي از دندونام سالم بود يهو درد گرفته بخدا ميام اينجا خجالت ميكشم اينقدر از مشكلات ميكم قند دارم دندون درد دارم ديشب فهميدم طول سرويكس كمه خلاصه كلكسيوني از مشكلاتم 

منم پذیرش شدم و منتظرم صدام کنن برم برای انتقال....محتاج دعاهاتون هستم دوستای نازنینم....

باسلامتی گلم 😊😊🌹

انشااله از این به بعدتا آخر عمر مامانی صدات کنن🙏🙏🙏

رز جان اگه تونستی برام از قبل انتقالت بگو چون میدونم جنینات فریز بودن داروهات چیا بودن چندبار سونو شدی هزینه این سری چقد شد؟ وکی جنینات از فریز خارج شدن؟

منم يكي از دندونام سالم بود يهو درد گرفته بخدا ميام اينجا خجالت ميكشم اينقدر از مشكلات ميكم قند دارم ...

خیلی دردناکه ,طول سرویکس چیه عزیزم؟

الان دیگه باید نی نی ها اومده باشن تو دلت , ان شاالله کنجدها بچسبن تو عسل 

چي بگم اناجان يعني استراحت از اين بيشتر من همش توخونه ام تنها بيرونم دكتره و با ماشين برم خونمون اشپ ...

منظورم استراحت مطلقه عزیزم.......

یعنی فقط برا دستشویی بلند شی از جات.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم دیگه مامان رز شدیا.......

از الان بهت تبریک میگم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com