2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
منم امروز تخمك كشي كردم ٧ تا تخمك كشيدن و فردا تعداد جنيناي تشكيل شده معلوم ميشدهنوزم تو بيمارس ...

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله بهترینا منتظرته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لانه گرینی میتونه قهوه ای باشه؟؟؟‌ مقدارش چقدر میشه

بله عزیزم میشه.......

بستگی داره بعضا در حد چند لکه هست بعضا بیشتر در حد یه پریود کم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من ی نقطه از کمرم درد گرفت فقط در حد 3دقیقه جلوی گاز واستادم

خیلی پای گاز  نمون.......

وقتی همچین دردی داشتی بیا یه کم دراز بکش......

بهتر میشی.....

نه گلم ناراحت چرا بشم کلا چون خودم این چند سال خیلی اذیت شدم هر دکتری پیدا میشد رفتم مرسی از راهنمای ...

عزیزم دوباره گذاشتم واست......

یکی دو صفحه قبل بود.......

آنا جون میگه اره روزی 1نخ میکشه.فدات عزیزم

پس بگو حتما کنار بذاره......

دود و قلیون و الکل کاملا غدغنه!!!!!!!

بقیه رو هم که گذاشتم از تجربیات دوستان بهش بگو......

من شکم درد پریودی دارم یعنی ممکنه با وجود 3تا استرادیول +3تا شیاف سیکلوژست پریود شم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اها ممنون عزیزم برای من مجموع 9.9 بود

حتما با ایمونولوژ مشورت کن........

برا یکی از دوستامون ۱۳ بوده دکترش گفته ۵ واحد بیشتره.......

باید ببینی برا تو شرایط چیه.......

پس بگو حتما کنار بذاره...... دود و قلیون و الکل کاملا غدغنه!!!!!!! بقیه رو هم که گذاشتم از تجربیات ...

باشه عزیزم یازم ممنون نمیدونم لطفتو چطوری میتونم جبران کنم تا حال نشده ی سوالی بپرسم بی پاسخ بمونه خدا خیرت بده خواهر.خدا  پرنسست رو حفظ کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانمی من همچنان بدون علاعم سر میکنم واقعا مگه میشه یه علامت نداشته باشم . فقط دیروز یه کم نوک سینه هام حساس شده بود کلی دوقلو کردم بخاطر یه مشکلی بدطور استرس گرفتم حالا امروز صاف شدن دوباره  خیلی نگرانم کاش فردا با آزمایش بتونم سونوگرافی هم بدم میشه ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آنا جون  یه سوال اگر اشکال از حفره رحم باشه ،یعنی براثر عملهایی که انجام شده باشه،اندومتر نام ...

عزیزم نمیتونم نظری بدم چون واقعا خارج از محدوده علممه و خودمم تجربه ای تو این زمینه ندارم......

هر جور میخوام آروم باشم نمیتونم شنیدم بی علایمی خوب نیست    

بهش فکر نکن انشالله مامانی

فداااات آنا جون. واقعا کار سختیه به اینهمه پیام رسیدن. مخصوصا اینکه پرنسست الان تو سنی هست که میخواد ...

فدات عزیزم........

انصافا اولویت اولن این جینگولیه، سیر کردن و بازی باهاشه بعد اینجا بعد فرصت کنم به بقیه کارام برسم......

اما بودن با شماها بهم انگیزه میده......

ایشالله بتونم به زودی جواب این بودناتونو به بهترین شکل ممکن بدم......

تورک انا ج پشت من ندادی ها

عزیزم جوابتو دادم یادمه احتمالا ارسال نشده.....

اما الان دقیق سوالت یادم نیست....

هیدروکسی کلروکین هست این امیدوارم دیر نشده باشه و به دردت بخوره عزیزم

پس من اشتباه خوندم......

ممنون که اصلاح کردی....