2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
تورک آنای عزیز الان 10 صفحه اول رو مطالعه کردم عالی بود ایشالله خداوند دامنت رو با دوقولوهای سالم و صالح سبز کنه عزیزم میشه تو ختم یس اسم من هم نوشته بشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سوگلی جون و منتظر جون خوش اومدین ان شاله زود دامنتون سبز باشه
این تاپیک با مدیریت آنای مهربون یه تاپیک بی نظیره واقعا دستش درد نکنه و خسته نباشه

آنا جون ببخش یه سوال دارم از هفته دیگه باید سینا فکت رو شروع کنم سری پیش نداشتم
جز داروهایی که باید تایید بشه و یخچالیه ???ازهفته دیگه بایدروزی 50 واحد بزنم
دو تا هم نوشته گفته هر یه کدومش برا ده روز میشه درسته ?
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من تا الان چهار تا سقط داشتم قبلا مورفولوژی همسرم 4% بود الان شده 2% دکتر گفت میکرو کنم ، نمیدونم چرا اومده پایین ، کسی هست به من کمک کنه ? در ضمن تحرکشم کمه یعنی a+b حدود 26 میشه به نظر شما نمیشه با یه کاری مورفولوژیش زیاد بشه
تو میتوانی نیایی ...! ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم .... Lilypie Pregnancy tickers
نانا عزیزم ایشالله این روزام میگذرن.... شیدا جون فقط سعی کن سوپ و غذاهای آبکی کمتر بخوری.... بعد خوردن دراز نکشی، دولا هم نشی.... وعده های غذاییتو زیاد بکن ولی هر وعده کم بخور... با غذا آب و مایعات نخوری.... زهرایی جون ایشالله درودونت داره باهات قایم باشک بازی میکنه.... مامانی جون عزیزم اف اس هاشت تو رنجه نگران نباش... سامی عزیزم مبارکت باشه اینم از سند مادرانگیت.... ایشالله به زودی موسیقی زیبایی هم با این شادیت همراه میشه... تالاپ تولوپ تالاپ تولوپ.... سمی جون پس به سلامتی دردونت قراره از دردونه های من بزگتر باشن.... بهشون باید بسپری هوای نارداناهای منو داشته باشن و کسی تو مهد کودک اذیتشون نکنه!!!! گلی جون معذرت خواهی برای چیه؟؟؟؟ عزیزم من یاداوری کردم که بدونی جواب داده شده تا منتظر جواب نمونی... ایشالله به زودی وروجکاتو بغل میکنی.... اونم دو تا وروجک ناز و مامانی.... فقط باید حواسشون به وروجکای من باشه ها!!!!! منا جون عزیزم ممنون بابت تجربت در مورد درمان یبوست.... تو صفحه دوم نکات تغذیه ای بند 2-15 ثبتش کردم... ترانه جون پس ایشالله پنجشنبه یکی از بهترینای زندگیت باشه!!! نگار جون عزیزم معمولا با هورمون تراپی یکم پریود به هم میریزه!!! نگران نباش... احتمالا دردونه هات عجله دارن برای اینکه بیان تو دلت و بعدشم بغلت.... سوگلی جون عزیزم خیلی خوش اومدی به جمعمون... عزیزم بعد تزریق این آمپولا باز سونو میشی و احتمالا با توجه به بدنت یا دزش بیشتر میشه یا کمتر یا به همون روال ادامه میدی... یا حتی ممکنه داروهات تغییر کنه... خلاصه انقدر سونو میشی که تایید کنن زمان پانکچرت رسییده و بعدشم که با بیهوشی پانکچر میشی... همون روز پانکچر از همسرم نمونه اسپرم گرفته میشه و لقاح صورت میگیره... بعد 2 الی 5 روز که معمولا 3 روز نرمشه انتقال جنین صورت میگیره و حدودا دو هفته بعدش اولین آز بتا که ایشالله مثبت میشه... منتظر معجزه عزیزم من معمولا هر چند روز یه بار اطلاعات دوستان رو وارد صفحات اولیه می کنم... الانم دارم اطلاعات شما رو وارد می کنم.... خیلی به جمعمون خوش اومدی عزیزم ایشالله این معجزه به زودی بیاد و تو رو از انتظار در بیاره... ممنون بابت دعای قشنگ... این تاپیک متعلق به تک تک شماهاست... و بدون شماها معنی نداره... مامی مهسای عزیزم اره تاییدیه میخواد و یخچالیه... اما آزادشم زیاد گرون نیست.... فکر کنم 35 تومن بود اما با تاییدیه خیلی کمتر میشه... واللا دقیق یادم نیست هر واحد چند بار تزریق رو شامل میشد اما من یادمه یکیش 30+30+10+10+10+10=100 واحد میشه تزریق کردم هنوز تموم نشده و تو یخچال مونده.... در ضمن مامی مهسای عزیز ممنون از تعریف و تمجیدت اما واقعا کار خاصی نمیکنم و این شمایین که با حضورتون به این تاپیک رنگ و بوی خوبی میدین... مرصده عزیزم شمام به جمعمون خوش اومدی و ایشالله دیگه از این به بعد فقط اتفاقای خوب در انتظارت خواهد بود.... عزیزم مورفولوژی اگه کنترل نشه معمولا پایین میاد چون اسپرم با مورفولوژی بد و شکل بد خودش باعث میشه اسپرمای سالم هم مشکل دار بشن... همون طور که مامان کوشولوی آینده مون رز جون گفتن بهترین راه کنترلش کمپرس یخ روی بیضه هسات.... و شستشو و ماساژ موقع دستشویی با آب سرد! کلا گرما برای بیضه ها خوب نیست!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی روزتون بخیر.چندروز تو استرس بودم بعد از انتقال آزمایشم خیلی پایین بود گفتن مشکوکه.بعد از چندتا آزمایش بلاخره بالا رفت.و چندوقت دیگه باید برم برای سونوگرافی. دعا کنید همه چی خوب پیش بره و اینبار سقط نشه و قلب داشته باشه.خیلی محتاجم به دعاتون.🌷
ستی جون پس شکر خدا بالا رفته.... عزیزم ایشالله پس دفعه بعد با خبر تالاپ تولوپ قلب دردونه هات میایی...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرصده جان خرنوب برای تحرک و تعداد بخصوص تعداد موثره! اما روی مورفولوژی تقریبا میشه گفت هیچی موثر نیست... فقط با مصرف آنتی اکسیدان و خنک نگه داشتن بیضه ها میشه جلوی بدتر شدنش رو گرفت!!!
مرصده جون عزیزم مورفولوژی 2% که بد نیست! واسه میکرو خوبم هست! نگران نباش... فقط کافیه کنترلش کنین که کمتر نشه.... اگه اینطور باشه که ما با مورفولوژی 0% نباید اصلا امید داشته باشیم... در حالی که همیشه امید هست... عزیزم میوه و سبزیجات تازه... ویتامین سی، ای، کوکیوتن، زینک، .... احتمالا دکترت این داروها رو به همسرت داده... خنک نگه داشتنم خیلی موثره.... نگران نباش عزیزم!!!!