2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
ماهی جان دو حالت داره یا واقعا خارج رحمی هست یا دو تا جنین گرفتن اولش ممکنه یکیش داره سقط میشه یک ...

منم با لاله موافقم عجله نکن برا ختم بارداریت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب دی ا ف آی بالاست..... عزیزم اول باید اینو پایین بیاره بعد میکرو کنه....... طفلیو این همه ...

دقیق نمیدونم میپرسم ازش بهتون میگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارای تکمیلی رو انجام دادی عزیزم؟ انشاءالله شمام سر سفره هفت سینت امسال سوشک میذاری. 😙 😙 😙 😙 ...

آره عزیزم

ان شاءاااااالله، آره والا فقط بشه حاضرم سوشک و پوشک و هر چی متعلق بهش هستو به جای هفت سین بچینم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام خانما خوبین. من ۹ روز پیش انتقال داشتم. امروز لک قهوه ای دیدم.  به نظر چی میتون ...

انشالله لک لانه گزینیه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم فردا میرم دکتر ببینم چی شده میدونی چیه وقتی شنبه زفتم و. بهم گفت سقط شده تا امروز. همش ...

عزیزم دیگه خودتو سرزنش نکن.......

اگه بخواد بمونه دنیا زیر و رو بشه میمونه.......

اما دیگه تا وقتی قطعی نشده قاعده آور نخور.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانما خوبین.

میشه رودتر جوابمو بدین خیلی نگرانم 

من ۹ روز پیش انتقال داشتم. امروز لک قهوه ای دیدم. 

به نظر چی میتونه باشه خیلی نگرانم. 

تا جهان بادا نخواهم در جهان هجران عشق/ عاشقم بر عشق هرگز نشکنم پیمان عشق/ تا حدیث عاشق و معشوقه باشد در جهان/ نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق

منم امروز تخمك كشي كردم ٧ تا تخمك كشيدن و فردا تعداد جنيناي تشكيل شده معلوم ميشدهنوزم تو بيمارستانمو  ٢ ساعت ديگه مرخص ميشم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
انشالله لک لانه گزینیه 

لانه گرینی میتونه قهوه ای باشه؟؟؟‌

مقدارش چقدر میشه

تا جهان بادا نخواهم در جهان هجران عشق/ عاشقم بر عشق هرگز نشکنم پیمان عشق/ تا حدیث عاشق و معشوقه باشد در جهان/ نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق
سلام دوستان . من امروز روز نهم سیکل میکروم بود. اولین سونوم بود. دکتر گفت تخمدان راستت جواب نداده . ...

عزیزم دیگه تو سیکلی سعی کن استرستو کنترل کنی......

به هر حال تحت درمانشی و باید بهش اعتماد کنی چاره ای نیست.......

درکت میکنم منم برام مهمه که بتونم دیالوگ خوبی با دکترم داشته باشم.......

اما ایشالله نتیجه میگیری و از این سیکلهای مزخرف خلاص میشی......

منم امروز تخمك كشي كردم ٧ تا تخمك كشيدن و فردا تعداد جنيناي تشكيل شده معلوم ميشدهنوزم تو بيمارس ...

انشالله به سلامتی عزیزم/امیدوارم بزودی مامان بشی

عزیزم دیگه تو سیکلی سعی کن استرستو کنترل کنی...... به هر حال تحت درمانشی و باید بهش اعتماد کنی چاره ...

آنا جون من ی نقطه از کمرم درد گرفت فقط در حد 3دقیقه جلوی گاز واستادم