2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048132 بازدید | 684645 پست
راز عزیز من امروز روز سوممه درد تخمدان و ترشح دارم،چیکار کنم شما اینطور نبودی ؟یعتی چی شده؟خدا کمکم ...

منم تا اونجایی که یادمه درد تخمدان رو داشتم

و بنظر خودم از اثرات پانکچر بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انتقالم فریز بوده

باشه عزیزم بازم نگران کننده نیست

ببین الان فقط بسپر به خدا و آرامش داشته باش

تو که تا روز آزمایش نمیتونی بفهمی تو شکمت چه خبره، پس اینهمه حساسیت فقط باعث اضطرابت میشه

بسپر به خدا و نماز و دعا و قرآن بخون. که اینا از همه چیز مهمتره

عزیزم من الان هفته هفت هستم امروز رفتم دکتر گفت آمپول پروژسترون رو از امشب روزی یه دونه بزنم گفتم ...

منم هفته ٦قطعش كرد وشياف داد بجاش ولي چون رقيق كننده انكسوپارين ميزدم خونريزي شديد داشتم دوباره امپول داد  ولي دكتر دومي كه رفت كفت نميخاد بزني منم نزدم دوباره خونريزي شد انكسو رو قطع كردم و فقط شياف گزاشتم 

منم هفته ٦قطعش كرد وشياف داد بجاش ولي چون رقيق كننده انكسوپارين ميزدم خونريزي شديد داشتم دوباره امپو ...

آهان

به منم اتفاقا گفت شیاف هم میتونی بذاری ولی من خودم آمپول رو انتخاب کردم

ولی قطعش نکرد، گفت بجای دوتا از فردا یه دونه بزن

مرسی از اینکه تجربت رو بهم گفتی عزیزم

آهان به منم اتفاقا گفت شیاف هم میتونی بذاری ولی من خودم آمپول رو انتخاب کردم ولی قطعش نکرد، گفت بج ...

خواهش عزيزم ببين تحربه من تو اين راه اينه پروژسترون رو يواش يواش بايد كم كرد مثلا دوتا امپول يواش بشه يكي بعد بشه شياف تا بدن خودشو پيدا كنه

خواهش عزيزم ببين تحربه من تو اين راه اينه پروژسترون رو يواش يواش بايد كم كرد مثلا دوتا امپول يواش بش ...

آره دکترم هم همینو گفت 

گفتش تا ده هفته روزی یه دونه آمپول بزن، بعدش شیاف استفاده کن

بچه ها من تازه اومدم به جمعتون. پریود بعدی هم انتقال جنین دارم ولی خیلی از اصطلاحاتی که می گید سر د ...

عزیزم هایپر شدن مال پانکچره،تحریک بیش از حد تخمدانه.شما این مرحله رو پشت سر گذاشتی،چون الان جنینات فریزن،پس پانکچر  رو قبلا انجام دادی و هایپر نشدی که نمیدونی چیه عزیزم. نگران نباش به الانه شما مربوط نمیشه اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر امپولات ضعیف باشه وقتی سونوی دوم رو میری اگر ببینه فولیکولا تعداد یا سایزشون کمه داروهاتو ...

ممنون عزیزم،یعنی اگه این آمپولاجواب ندن میشه همون موقع داروهای قویتر تجویزکنن؟دیرنیست؟چون این آمپولاروازدوم تاششم پری بایدبزنم

بچه ها من که آزمایش هورمونی دادم و دکتر گفت بعد از خوردن اسرادیول این ماه،قبل از پریود بهمن برم واسه سونو و گرفتن دارو برای میکرو سیکلم میشه کوتاه مدت؟؟؟اصلا حرفی از ال دی و اینا نزد،،،به چی بستگی داره که سیکل کوتاه مدت یا بلند مدت باشه،،،الان که من چهارم پریودم و ماه بعد گفته میکرو میشم دیگه معلوم شد که سیکلم چیه؟؟؟؟

خدا کنه منظورم درست گفته باشم  

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،