2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
عزیزم به لوله ها ربط نداره تو میکرو کردی....... ببین کلا سن جنین اینطوری حساب میشه: روز انتقال+سن ...

أنا جون پنجشنبه اينهفته ميشه دو هفته بعد إز ازمايش، پنجشنبه برم قلب ميشنوم؟٣ روز زودتر چي؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
خيلي خيلي ممنونم از پاسخت آناجون فقط يه مشكل ديگه هم دارم اونم اينكه دكترم بقيه آزمايشهاي ايمني و ان ...

عزیزم والا فکر کنم ستایش جون با لنفوتراپی سرمم داشت بهت تو جوابم گفتم.......

من بهت توصیه میکنم حتما یه ویزیت با ز ر نا ن ی داشته باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من رفتم امروز آز ایمنی انعقادی رو آزمایشگاه دانش تو خیابون طالقانی دادم، جوابش خیلی دیر میاد ...

عزیزم من سی دی ۶۹ رو آزمایشگاه آرژانتین دادم.......

والا بستگی داره به بقیه سی دی مارکرات......

اگه بقیه نرمال باشن ۶۹ رو بدی خوبه اما اگه بقیه مورد داشتن خوب درمان شامل ۶۹ هم میشه......

من ۶۹ رو انجام دادم ولی یادم رفت ببرم پیش دکتر گفت چون بقیه مارکرات مورد دارن دیگه درمانی که برات در نظر میگیریم ۶۹ رو هم تحت الشعاع قرار میده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان روز ۱۴ انتقالم و امروز تاریخ پریودشدنمه اما هنوز نشدم صبح بی بی زدم‌منفی بود🤣🤣 از بی ب ...

عزیزم به بی بی اعتباری نیست........

عزیزم من سی دی ۶۹ رو آزمایشگاه آرژانتین دادم....... والا بستگی داره به بقیه سی دی مارکرات...... اگ ...

به نظرت من این ماه کارام رو بکنم تا جواب آزمایشم بیاد؟ منظورم داروهای تحریک تخمک گذاری و پانکچره.جواب آزم  قبل انتقال میاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همه آزمایشهای ایمنی وانعقادی رو دادید؟! کی انجام دادین؟ بعد دفترچه تامین اجتماعی قبول میکنن؟

عزیزم بله تامین قبول میکنه.......

تازه نیلو با خیلی از تکمیلیا هم قرارداد داره.......

مثلا من الان با تامین و بیمه تکمیلی دانام برم آزهای ایمنی انعقادیو بدم واسم رایگان میشه.......

عزیزم من سی دی ۶۹ رو آزمایشگاه آرژانتین دادم....... والا بستگی داره به بقیه سی دی مارکرات...... اگ ...

آخه ترجیحم اینه کارام دم عید نیوفته که نتونم دکترا رو پیدا کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
أنا جون پنجشنبه اينهفته ميشه دو هفته بعد إز ازمايش، پنجشنبه برم قلب ميشنوم؟٣ روز زودتر چي؟

عزیزم احتمالش هست زودترم بشنوی اما صددرصد نیست فقط واسه همین گفتم اگه رفتی و نشنیدی استرس ندی به خودت.......

به نظرت من این ماه کارام رو بکنم تا جواب آزمایشم بیاد؟ منظورم داروهای تحریک تخمک گذاری و پانکچره.جوا ...

عزیزم ببین اگه احیانا انعقادیا مشکل داشته باشن داری ریسک میکنی.......

چون این داروها غلظت خونو بالامیبره.......

من جات باشم عجله نمیکنم.......

ببین نمیخوام بترسونمت اما وقتی کسی با ال دی فوت میکنه پس من جات بودم ریسک نمیکردم.......

شرمنده یه سوال دیگه. سونوی روز دوم پری واژینال که نیست؟

بله واژیناله عزیزم.......

همه سونوها واژینالن.......

عزیزم احتمالش هست زودترم بشنوی اما صددرصد نیست فقط واسه همین گفتم اگه رفتی و نشنیدی استرس ندی به خود ...

مرسي أنا جونم، برام دعا كنيد 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
آنا جان من همیشه پریودی هام ۲۸ روزه و منظمه و دو سه روز قبلش لک میبینم و روز ۲۸ کامل باز میشم...این ...

دریا دل یه بی بی بزن ان شاءالله ک خیر

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه