2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجووووووووون منو يادتون مياد ارديبهشت امسال انتقال دادم منفي شد بازحال خراب بامعرفي ليلاجون ...

سلام به روی ماهت عزیزم والا از دوستامون برا درمان و کنترل لاپرا سه دوره پشت سر هم ال دی داشتن.......

من بعد لاپرا سه دوره پشت سر هم ویزان داشتم......

دکتر بهم گفته بود احتمال لک بینی هست اما من شانس آوردم نداشتم......

عزیزم راه درمان یا لااقل کنترل آندومتریوز همینه.......

نگران نباش......

و اکا در مورد پروسه درمانت والا اینکه لنفوتراپی کافی بوده یا نه دقیق نمیدونم بهتره یه ویزیت با ز ر ن ا ن ی بشی......

عزیزم اگه اشتباه نکنم ستایش جون هم لنفوتراپی داشت هم سرم اما اینکه لنفوتراپیاتون یکی باشه نمیدونم چون ستایش تست کراس مچ نداشت.....

به نظرم حتما به مشاوره با ز ر ن ا نی رو داشته باش.......

ایشالله بهترینا برات پیش بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا یه بار نوشابه ایراد نداره....... البته من دلستر دوست دارم....... راستی آب میوه هم بد نیست.... ...

اینم ب خاطر گل روی خودتو دختر جیگرت چشم...من اکثرا تو مهمونی خودم فینگر فود از سولدوش میگیرم برای پذیرایی....ژله هم ای جان چند رنگ درست میکنم برای دخترت😚....ولی فلافل بهتر تره هااااا😂😂😂😂

من بالکنتو ترجیح میدمممممممممم........

بالکنم ۳.۴ نفر بیشتر جا نمیشه بس ک محمد گل و گلدون گذاشته توش...شما و دختر گلت بالکن باشین ک دخترت حسابی آب بازی کنه لی لا و باقی میبرم فلافلی😛😛😂😂😂😂😂😂

ببینید من ی شعر میخونم دو انگشتی منا همراهی کنید پری ور بپری دیگه نیایی این وری و ............... ...

بیستتتتتتتتتت

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه هایی ک میکرو کردن و انتقالشون منفی شده یادشون هست پریود ماه بعدشون اون ماه ک انتقال دادن و بعدش پریود شدن نه ..ماه بعد انتقال پریودیشون با تاخیر بود یا سر همون تایم سیکل خودتون پریود شدید؟ و اینکه اثر این داروهایی ک تو سیکل انتقال استفاده کردیم تا کی تو بدنمون هس.....من الان ۳۲ روز از اخرین داروهام و آمپول هپارین و پروژسترونم میگذره

سلام اناي مهربون من امروز سونو. شدم فوليكولاي ١٢ تا ١٥  داشتم دوباره بهم امپول دادو قرار شد دوش ...

عزیزم همه چی خوب بوده.......

ایشالله سونوی بعدی وقت پانکچرت تعیین میشه......

کلی تخمک عالی منتظرته.....

آنای عزیزم من طبعم گرم و خشکه.نه قند دارم نه چربی و کلسترول حالا با این وضعیت خامه بخورم؟

نوش جونت عزیزم........

أنا جوني درداش قابل تحمله إز امروز مدام عذر ميخوام اوق ميزنم و سرفه بي دليل

وروجکات دارن خودی نشون میدن که هی نگی چرا علایم ندارم......

اینم علایمممممممممم....

سلام

بچه ها من19هم انتقال داشتم چهارشنبه ازمایش دادم منفی بود.چند روز بعد از قطع امپولام باید پریود شم؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
وروجکات دارن خودی نشون میدن که هی نگی چرا علایم ندارم...... اینم علایمممممممممم....

دردشون  به جونم ، أنا جون من الان ٦ هفته و ١ روزم ، امروز نميرم سونو دوشنبه ميرم ، گفتم ٢٤ انتقال برم ، استرس قلبشون دارم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
شما تنبلی نداری چون تخمک گ نرمال داری که پریودت منظمه اما پی سی اُ هستی یا همون پلی کیستیک خوبه که ...

لاله جان تنبلی با پلی کیستیک فرق میکنه؟ منم ذخیرم 9 بود و پریودی هام کاملا منظم و 28 روزست

ممنون عزیزم. انشالله دامن همه ی بچه سبز بشه.اره میدونم انشالله خداوند واسه تک تک بچه های تاپیکتون ب ...

عزیزم والا اینجا یکی از دوستانو یادمه که میخواست تعیین جنسیت کنه که اونم فهمید مشکل ژنتیکی دارن......

غیر اون از دوستانیم که تعیین جنسیت داشتن نیومدن در مورد سیکلشون و ادامه درمانشون اطلاعات بدن......

یعنی مثلا موردی رو دقیق یادم نیست بگم نتیجش چی شد ولی اینو بهت بگم تو سیکل میکرو وقتی میخوایی تعیین جنسیت کنی اول جنینات تشکیل میشن بعد بین جنینات تعیین جنسیت انجام میدی اما مثلا اگه ده تا جنین داشتی معلوم نیست بین جنینات اصلا جنین با جنسیت مطلوب داشته باشی یا نه.......

منظورم باید این ریسک رو قبول کنی که اصلا جنین مطلوب داشته باشی یا نه.......

ضمنا یادمه یه بار همچین اتفاقی برا یه دوستی که ابن سینا تحت درمان بود اتفاق افتاده بود......

از نه جنینش همه دختر بودن.......

پس اینو بدون آیا حاضری همه این عوارض و ریسکارو قبول کنی و نتیجه نگیری........

ضمنا یه چیزیم باید بدونی تو لقاح آزمایشگاهی وقتی جنین رو انتقال میدن حتی اگه بدن نقص ایمنی نداشته باشه ممکنه به عنوان جسم خارجی حسش کنه و پس بزنه پس همه این ریسکارو باید بدونیو واردش بشی......

ببین تک تک این ریسکها برا ماهام هست.......

اما قبول این ریسکها برا ما قابل قبولتره.....

چه طعمی دوس داری عشقمممممممم؟

عزیزم میوه ای باشه........

گردو و موز هم داشته باشه.......

دست گلت درد نکنه......