2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
خداروهزاران بار شکر که بچه هایکی یکی  دارن مادر میشن ان شاءالله خدا قسمت من و همه چشم انتظارا ب ...

هیوا جان من نمیدونم چرا اسم تو رو‌میبینم فکر میکنم باردار بودی و‌زایمان کردی ، شایدم به دلم افتاده انشالله با همین یکدونه جنین باردار بشی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره میدونم بیمه بعد عمل پول رو پس میده و اول نمیده منظورم همونه که بلاخره بعد عمل یه مقداری برمیگردو ...

آره عزيزم من گرفتم و داد بیمه 

پانکچر و انتقال 14 هست ولی چون تو شانگهای یا فریز انتقالی نیست هزینه فریز و... با همون 

ولی انتقال فرش باشه هزینه انتقال و پانکچر با هم 14 

من که شانگهای بودم دو تا 14 دادم 

برای انتقال هم 4500 دادم عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاالله روزی خودت بشه و خوشحالمون کنی ❤️❤️🥰🥰

ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام گل دخترا 

عید و بهتون تبریک میگم انشاالله که بهترین خبرا و بهترین اتفاقا فردا براتون رقم بخوره و آرزوهاتون برآورده بشه الهی آمییییییین🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره خودمم راغبم که برم خیالم راحت تره .من دوتا جنین انتقال دادم اره دوتا کیسه جداس عزیزم .دیگه مرکزی ...

من مرکز میرفتم تا هشت هفته بم گفتن بیا دوازده هفته برا غربالگری راهش دور بود برام سخت بود و انتظاراتم و براورده نمیکردن رفتم تحت نظر پریناتولوژی بینش هم عفونت ادراری داشتم زورم میومد اینهمه راه برم اون سری هم خون داخل ادرارم بود بم دارو ندادن گفتن ازمایشتو تکرار کن درصورتی ک این دکتر گفت عفونت داری دارو داد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من شرقم غرب خیلی بهم دوره کاش میشد برم ،من تعریف دکتر شعرباف و خیلی شنیدم تو محب یاس

اتفاقا من سمت شرق دکتر زیاد دیدم خوب بودن الان یادم نمیاد ولی معجزه جون گفت شعر باف خیلی خوبه سرچ کردم راجبش خیلی خوب نوشته بودن ازش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اي جوووووووونم منم زودرنجتر شدم طبيعيه ولي خودتو اذيت نكن به اين فكر كن يتوقيق اجباريه استراحت مطلقت ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم، آره حتما انجام میدم لطف میکنی بفرستی برام، ان شاالله برای شما هم همه چیز خوب و عالی و راحت پیش بره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
پس خود پانکچر نه تومنه ؟ رویان بودی توام عزیزم ؟

ببین من بار اول 14500 دادم الان نگاه کردم انتقال فرش سه تخمک سه جنین بود که انتقال دادن 

بار دوم فقط پانکچر 14 دادم 

بار سوم فقط پانکچر 14 دادم 

انتقال هم جدا دادم 

انتقال فریز از 3500 تا 4700 نهایت 5 تومن 

الان تمام فیش هامو دیدم عزيزم