2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
ممنون گلم لطف داری آسپرین کلا نداشتم چون بهم نساخت قطع کردم امروز تازه ازمایشم مثبت شد همون لحظه معا ...

مبااااااركتووووون باشه استراحتتو بيشتر كن ميدونم سخته با اون فرشته ولي يكممي بگو بياد پيشت مخصوصااا الان كه لك بيني دارررري

شايد هماتوم داري

دخترتم با اي وي اف بوده😍منم پسرم سه ساله ونيمشه تقريبااا١٢ هفتم

مبااااااركتووووون باشه استراحتتو بيشتر كن ميدونم سخته با اون فرشته ولي يكممي بگو بياد پيشت مخصوصااا ...

زنده باشی جانم 😍😍 

ای جانممم مبارک باشه انشاالله بخیر خوشی بغل بگیری گلم 🤲🤲

آره عزیزم دخترمم ای وی اف هستش😄وای باورت میشه با بچه اصلا یه دقه هم نمیشه استراحت کرد حالا خوبه پدرش یک ماهی خونه هست بخاطر تصادف حداقل کمک حالمه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم لطف داری آسپرین کلا نداشتم چون بهم نساخت قطع کردم امروز تازه ازمایشم مثبت شد همون لحظه معا ...

سلام عزیزم خوبی دیروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا جفت بچه هات و حفظ کنه نی نی تو شکمت هم ب سلامتی ب دنیا بیاری تگت کردم ولی فک کنم iهای اسمت و کم زدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من اومدم دکترم گفت جاب امپولات اینجوری اذیتت میکنه شباف بزن و برا لک که دیروز و پریروز بود گفت انشاله لانه گزینیه وبرا ۳ روز دیگه ازمایش نوشت

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
😂😂 اخه ميخورم اينووو هفته اي يكي دوبار شاماا😑با يدونه خيلي فسقلي نون لقمه جودوسر پرك سحر هانيل ...

اش جو خیلی خوشمزس ب مامانت بگو نخود لوبیا و جو دوغ بریزه خوشمزه میشه حبوبات هم قند دارن ؟

سلام عزیزم خوبی دیروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا جفت بچه هات و حفظ کنه نی نی تو شکمت ه ...

عزیزم با پیام الانت اگر بدونی چقدر خوشحال شدم از تصمیم قلبم برات دعامیکنم فرشته هاتو بخیرخوشی بغل بگیری ❤❤❤❤❤❤❤

زنده باشی جانم 😍😍  ای جانممم مبارک باشه انشاالله بخیر خوشی بغل بگیری گلم 🤲🤲 آره عزیزم دخت ...

بغلش نكن حالت ايستاده روزمين نشستي اشكااال نداره موقع شستنش  اگه پوشكه كه كارت راحتتره ولي ميره دستشويي يصندلي كوتاه بخر روش بشين رواون بشورش

اسباب بازياشووو بيار روتخت كنارت بااشه باهاش بازي كني كه كمتر بلند و پاشو بشي

بشدتم از حضور همسرت سو استفااااده كن كه ازين فرصتاااا پيش نمياااد😂غذا ايناااشو اگه از دست خودت ميخوره كنارش دراز بكش بهش بده

اش جو خیلی خوشمزس ب مامانت بگو نخود لوبیا و جو دوغ بریزه خوشمزه میشه حبوبات هم قند دارن ؟

اش دوغم فك كنم مامانم با  برنج نيم دونه اينا ميذاره اونم خيلي دوست دارم ولي خوب برنج توشه كه

عاره انگار قند دارن تو ني ني سايت خوندم😑

من اومدم دکارم گفت جاب امپولات اینجوری اذیتت میکنه شباف بزن و برا لک که دیروز و پریروز بود گفت انشال ...

عزیزم ب سلامتی شیاف راحتتری بذار ان شاالله که خوش خبر باشی 💜

اش دوغم فك كنم مامانم با  برنج نيم دونه اينا ميذاره اونم خيلي دوست دارم ولي خوب برنج توشه ...

اره با برنج هم خوشمزه میشه من یه سری با جو درست کردم خوشمزه شد اگه اش میخوای بخوری اینم تست کن

عزیزم با پیام الانت اگر بدونی چقدر خوشحال شدم از تصمیم قلبم برات دعامیکنم فرشته هاتو بخیرخوشی بغل بگ ...

مرسی عزیزم خوشحالم ک باعث شادیت شدم ان شاالله که دعام هم در حقت براورده شه 💜

بغلش نكن حالت ايستاده روزمين نشستي اشكااال نداره موقع شستنش  اگه پوشكه كه كارت راحتتره ولي ميره ...

طفلی خوبه خودش دستشویی میره  فقط میرم کمکش میکنم آره از فرصت که ۱۰۰درصد باید استفاده میکنم 😄 البته بنده خدا همیشه کمک میکنه! از این به بعد باید احتیاط کنم تقصیر خودمم هست بفکر خودم یذره هم نبودم امروزم گه یه درصد فکرنمیکردم باردار باشم چون هفته پیش لک و خونابه دیدم خدا خودش کمک حال هممون باشه 

مرسی عزیزم خوشحالم ک باعث شادیت شدم ان شاالله که دعام هم در حقت براورده شه 💜

اانشاالله مهربونم 🥰🥰🥰🥰