2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
چرا نشه ان شالله اينسري دوتااااااشون خيلي قشنگ و دلبر ميچسبن به دلتووو ميشي مامان دوقلووووهااااا😍😍 ...

قربونت برم .ان شاالله 😍😍😍 

الان فشارتون برای فردی که باردار نیست اوکیه کاملا ولی درمورد شما رو نمیدونم دوستان دیگه بیشتر اطلاع دارن ..

اره دکتر برین ببین چی میگه .همون فروتن میرین یا دکتر غدد؟

وروجک شیطون بلااست گل پسر 😍😍 بچه ها خیلیهاشون سر غذا خوردن اذیت میکنن من دوستم با قاشق دنبال دخترش میکرد به زور میزاشت دهنش از صبح تاشب غذا نمیخورد نمیگفت گرسنه است موقع غذا خوردن اصلا نمینسشت دور خونه میدویید 🙂😁😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به 😍😍😍 میبینم که رژیم حسابی جوابگو بوده 👏👏 ببین دکترت رو که حتما برو همینجور تحت نظر بمون ...

اون وسطااا پنج شنبه تا يكشنبه يكم بالاست خونه مامانم بودم معلومه😂بهش ميكفتم ٥ قاشق برنج فك كنم بيشتر ميريخت

اخه گشنمه😢

خداكنه بگه بروووو پي زندگيت🤣🤣

دوستان با توجه به اینکه میخوام برم توسیکل انتقال دوز چهارم واکسن کرونا رو بزنم ؟ دوباره داره تعداد مبتلاها زیاد میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم .ان شاالله 😍😍😍  الان فشارتون برای فردی که باردار نیست اوکیه کاملا ولی درمورد شما ...

غدد ميرم 

اگه حواب غربالگريم تا يكشنبه اماده بشه يكشنبه ميرم فروتن وگرنه ميشه چهارشنبه

خيلي حالا اين نميدوعه ولي تو دهنش نگه ميداره نميخوره شده غذاش دوساعتم طول كشيده ولي نخورده جديدا هم ميگه تو برو روتخت بخاب من گشنم نيس😂

اون وسطااا پنج شنبه تا يكشنبه يكم بالاست خونه مامانم بودم معلومه😂بهش ميكفتم ٥ قاشق برنج فك كنم بيشت ...

عزیزممممم، آره میفهمم چی میگی منم اگر میل به غذا داشتم اذیت میشدم ولی همینم بزور میخورم.

اشکال نداره همش با یه لبخند نی نی جیران میشه 😍

حالا کم کم غذات رو بیشتر می‌کنه چون بدنت بیشتر نیاز داره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره شکر خدا بهترم، خودمو چشم زده بودم 🤣🤣😁😁

ببين منم داشتم خوب ميشدم دوسه روز اولش بگير نگير داشت يهووو خوب شدم ولي الان كه رژيمم ميگم كاش خوب نشده بودم😢حداقل بي ميل بودم نه مثل الان دلم ميخاد عين خرس بخورم😂

آره صبحا که حالم بهتره همون موقع میخورم، ان شاالله دیگه کم کم برطرف بشه کلا 🤲 نی نی هم خوبه شکر خد ...

ای جانمممم 😍 ان شاالله عمل خیلی خوب و راحتی داشته باشی 😍😍 

دیگه حالت تهوعها اخراشه 😊 یکم دیگه مامان جونش تحمل کنه تموم میشه 🙏🏻😍😍

عزیزممممم، آره میفهمم چی میگی منم اگر میل به غذا داشتم اذیت میشدم ولی همینم بزور میخورم. اشکال ندار ...

عاره توكل بخداااا شوهرم منتظر ازمايش a1c كه لباف گفته گفت خوب باشه حق نداري بري😂😂😂ولي خودم ترسوام نميتونم

غدد ميرم  اگه حواب غربالگريم تا يكشنبه اماده بشه يكشنبه ميرم فروتن وگرنه ميشه چهارشنبه خيلي ح ...

شده داستان من و همسرم 🤣🤣

اون همش دنبال منه غذا بخورم 😁😁

میگه برو تو اسنپ فود غذاها رو ببین هر کدوم که میلت می‌بره سریع سفارش بده، میرم غذاها رو میبینم بدتر حالم بد میشه میام بیرون 😂😂

میگم بابا من غذایی که دوست دارم و هوس میکنم درست میکنم نمیتونم بخورم بعد غذای بیرون رو بخورم؟؟؟ 😐

غدد ميرم  اگه حواب غربالگريم تا يكشنبه اماده بشه يكشنبه ميرم فروتن وگرنه ميشه چهارشنبه خيلي ح ...

ای جانمم وروجک 😂😂😍😍 کلا میخواد بپیچونه 😂😍 

ان شاالله که نتیجه همه ازمایشها خوب خوب باشه و رژیم غذایی راحتتری داشته باشی 🙏🏻

عاره توكل بخداااا شوهرم منتظر ازمايش a1c كه لباف گفته گفت خوب باشه حق نداري بري😂😂😂ولي خودم ترسوام ...

عزیزممم، حالا نرفتی هم خودت حواست به رژیمت باشه دیگه تقریبا دستت اومده چطوری قندت رو کنترل کنی.

بله سری اول قبل پانکچر هیسترو کردم حالا به پیشنهاد دوستان گفتم این سری به دکتر بگم برام استرادیول خا ...

محلا منم مشکل ضخامت دارم و سیکل انتقالم کنسل شد

بچه های این تاپیک گفتند فرتیل سی ام خوبه به نظرم بگیری و بخوری خوب باشه 

توی اینترنت سرچ کردم نوشته واسه ضخامت خوبه

قراره فردا پول یارانه واریز بشه ان شاالله میخرم  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍