2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
فاطمه جان ببین اگه بانتقال شما میخوره امشب ی قرار بذاریم برسونم بهت چون صبح بعد نماز حرکت می کنیم می ...

ن عزیزم فاطمه جان فعلا که این ماه و ماه بعد انتقال ندارم گلم راحت باش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول و آخر خودت باید دکترت رو انتخاب کنی من خودم هم خیلی تحقیق کردم، کلا نظرات مثبت و منفی برای ...

خیلی ممنونم اره انقد راجب هردکتری نظرهامتفاوته آدم گیج میشه

فرزي جون بي زحمت اگه سختت نيس ميشه يبار ربط ژل رويال و رواسپرم بگي با چه پودري همسرتون خوردن و كي&nb ...

عزیزم مهندس پیرایرانی یه معجونی آماده میکنه (۲۰تا۳۰ گرم ژل رویال + ۱کیلوگرم عسل طبیعی+ چند قاشق گرده ی گل+ چند قاشق پودر جنسینگ)

روی هر سه فاکتور اسپرم تاثیر میزاره برای بعضی از مردها تاثیرش بیشتره مثلا خانومی (زهرا_۲۴) که اینو بهم معرفی کرد تعداد اسپرم همسرش ۲۰۰ هزار تا بود و به ۱۰ میلیون رسید بود و مورفو از یک به چهار رسید بود، تحرکشم همینطور حالا عددش خیلی خوب یادم نیست. برای همسر خودمم موثر بود تعداد حدود ۲۰۰ هزارتا بود روی ۱میلیون ثابت شد و مورفو صفر روی یک ثابت شد. تحرکم بین ۵و۱۵ بود به ۲۵درصد رسید.

در روز دو قاشق باید خورده بشه یک قاش نیم ساعت تا چهل دقیقه قبل از صبحانه و یک قاشق نیم ساعت تا چهل دقیقه قبل از شام.

عزیزم شماره اش رو صفحه ی آخر تاپیکم ببین از ظرف عسلش عکس گذاشتم پیدا نکردی بگو همینجا میفرستم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دخترا خواستم بگم یه دنیا دعاتون کردم اونا که باردارن اونا که پانکچر میشن اونا که انتقال دادن خلاصه گفتم خدایا همه دوستام که تو سایت هستن و شاید ذهنم یاری نکنه اسماشون و یاد بیارم هررر آرزو دارن و هر حاجتی فقط خودت نگاه به دلشون بنداز حکمتت و با آرزوهاشون یکی کن خواهرای گلم خیلی زود همه مون به آرزوهامون میرسیم التماس دعا باز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله اگه روزی مون باشه فردا صبح حرکت می کنیم. ان شاالله هر چه زودتر قسمت و روزی همه مون من جمله ...

برا منم دعاکن خواهر بااین که گفتم یکیش سقط میشه ولی دلم نمیاد همش دعامیکنم جفتشون بمونه به امام رضا بگو جان جوادت برام نگه اشون دار

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

سلام زینب جون،الهی قربونت برم که مثل اسمت اینقدرصبورومحکمی،انشاالله که خدابهترینهارونصیبت کنه عزیزم

الهی آمین .درد سختیه 

من خودمم ٥ سال و نيم در گيرش بودم

همه مون ك اينجا هستيم خوووووب همو درك ميكنيم😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان دکترم به من گفته بود قبل انتقال مثانه ات پر باشه. بعد دوساعت استراحت در کلینیک گفتن میتونین ...

نه عزیزم اصلاایرادی نداره من دوتاانتقالای قبلیم بعدازیکساعت بلندشدم ازجام ومنفی شدولی این دفعه تواین مرکزبعدازده دقیقه گفتن بلندشین وبعدشم نتونستم تحمل کنم ورفتم دستشویی وخداروشکرمثبت شد