2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
فداااااات لاله جان. ببخش ناراحتت کردم. خدا بیامرزه رفتگان شمارو هم. باورت میشه ما به این نتیجه رسیدی ...

نه عزیزم چه حرفیه
قرار نیست فقط دو خوشی ها و خوشحالی ها با هم شریک باشیم که

حرفت درسته کاملا
برا بازماندگان سخته
و اثرات بدی داره قطعا

امیدوارم خدا شما و همسرت رو و بقیه خواهر برادرا رو برای هم نگه داره همیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگه بخوام کلی حساب کنم از اون موقع ک پیگیری کردم برای بارداری تا الان 20 تومن شده

بهار جون شما پیش طرازی میری فکر میکنم 60 تومن فقط ویزیتشه من ابن سینا سونو ویزیت باهم 60ت میدم....مطبای شخصی خیلی هزینه برمیداره ولی خب بهتره....

انشالله ته همه ی اینا هزینه ها و انتظار ها بشه پایان انتظارمون....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه لی لا شما ناشتا نبودی؟ من ناشتا رفتم آز دادم

من هنوز آز ندادم دکترم گفت نیازی نیست اما گفت چون آز تیروییدم داری ناشتا باشی بهتره. اینجور که گفتی ناشتا میرم. فقط خدا کنه همشو داشته باشه میرم آزمایشگاه دانش تو طالقانی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی رز سفید از توجهت. کل آزهای ایمنی انعقادی رو گفتم دکترم نوشت. همونایی که آنا جون لیستش رو گذاشتن ...

فدات شم عزیزدلم....

کار خوبی میکنی...یه تومن هزینه در برابر این همه سختی که میکشیم هیچه....

فقط اماده باش که یه   20لوله ای خون باید بدی...خخخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من ی بار بعد از ای یو ای منفی ماه بعدش عقب انداختم ک رفتم آزمایش خون دادم بتام 400 بود ولی توی سونو ...

تو بارداری شیمیایی این قدر بتا بالا نمیره اصولا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله عزیزم تهرانم....دقیقا منم همش توهم داشتم ک زیرم داره میلرزه

منم تهرانم ولی خدارو شکر خونه م همکف هست و هیچ نوع لرزشی نداره....فقط موقع زلزله صدا رعد و برق شدید میده دیوارامون....

ولی من تخت گرفتم خوابیدم...فقط از صدا و بوق بوق ماشینا و همسایه ها بیدار میشدم

بهار جون شما پیش طرازی میری فکر میکنم 60 تومن فقط ویزیتشه من ابن سینا سونو ویزیت باهم 60ت میدم....مط ...

طرازی ویزیت و سونو با هم میگیره 150....یعنی هر سری من 150 فقط پول ویزیتم میشه بله فکر کنم ویزیت تنها 60 تو من باشه....انشالله ک هممون حتما ب نتیجه دلخواه و شادمون میرسیم انشالله ک ختم ب خیر کنه خدا برای هممون این خرجا مهم نیست فقط بشه همین

منم تهرانم ولی خدارو شکر خونه م همکف هست و هیچ نوع لرزشی نداره....فقط موقع زلزله صدا رعد و برق شدید ...

ما تازه ازمهمونی اومده بودیم همسرم ک خواب بود تازه خوابیده بود رفتم بیدارش کردم و گفتم بریم بیرون زلزله اومده

راستی آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه هیسترو و خراش اندومتر دارن

من این سری باید هیسترو بشم قبل از میکرو ، میخوام بگم برام خراش هم بده دکتر

هیسترو و خراش رو یه ماه قبل از پانکچر انجام میدن
یعنی در واقع وقتی ال دی شروع شد ، 20 ام همون پریود هیسترو میکنن یا اول هیسترو میکنن بعد که پریود شدیم ، تاه ال دی میدن؟

فدات شم عزیزدلم.... کار خوبی میکنی...یه تومن هزینه در برابر این همه سختی که میکشیم هیچه.... فقط ام ...

دلمون خوشه میریم دکتر، حدودا یه ماه پیش رفتم دکتر، گفتم هم آزمایشای چکاب کلی بده، هم کل آزمایشای ایمنی انعقادی. دوصفحه نوشت، گفت برو همه رو نوشتم. رفتم 20 لوله ای واقعا خون دادم، جواب گرفتم تنها چیزی که توش نبود ایمنی انعقادی بود. ایدز، هپاتیت، چه و چه جز اونی که باید باشه. از رو لیست آناجون نوشتم دوباره رفتم یه دکتر دیگه نوشت برام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم