2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
وای ،ان شاالله که جواب بگیری  منم شوهرم راضی به انتقال نیست ،خودم دارم پول جمع میکنم،😔خدا کنه ...

ان شاءالله عزیزم شنبه آزمایش دارم.همسرم همش دعامیکنه ایندفعه دیگه بشه.دلششم  برام میسوزه بخاطر داروها وامپولا وسختی های این سال ها ولی لذتش به همه اینها می ارزه.خدا ی مهربون نظرکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم اندومتریوز رو از کجا متوجه شدین؟ من چند تا علایمش رو دارم ولی نه تو سونو نه تو هیسترو و... به ...

عزیزم خوب من بیست سال سر پریودام زجر کشیدم یعنی ۴-۵ روز هر ماه زندگیم فلج میشد اما همش میگفتن طبیعیه اله بله.... 

خلاصه به مروز با بحث اندومتریوز آشنا شدم.... 

بعدشم راهم به کلینک آندوناریوز باز شد.... 

برا منو دمترم با معاینه فهمید موقع معاینه گفت ندولهای کف لگنت رو حس کردم یا همچین چیزی.... 

منم تو سونوها مشخص نشده بود.... 

تشخیصش قطعی بود و تجویز لاپرا سد و عمل شدم و شکر خدا دیگه خوب شدم... 

الان سالهاست تحت نظرم که برنگرده برا چکاپ میرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من امروز پنجم انتقالمه خیلی نگرانم هیچ علائمی ندارم کسی بوده که هیچ علائمی نداشته باشه و ...

عزیزم اصلا به علایم نیست داشتن و نداشتن دلیل + یا - نیست.... 

از هر دو مدل داشتیم هم + هم -.... 

شما + فکر کن عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

ای جانم عزیزم ناراحت شدم.... 

انشالله به زودی خدا برات جبران کنه.... 

بچه ها کسی می‌شناسید که انتقال داده دوقلو بدنیا اومدن.چندسال بعد دوباره انتقال دوباره دوقلو؟  

میخوام بدون بچه ها شبیه هم شدن  

وای بچه ها من میمیرم واسه دوقلو  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ما اگه اینجاییم اومدیم ک تو ناراحتی و شادی هم سهیم باشیم با خوشحالیتون عمیقا خوشحال میشیم با ناراحتی ...

انشالله توکل برخدا

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
عزیزم الان شما بارداری؟ فکر کنم شما از همه وارد تر باشین من اوایل اقدامم پیش یه خانم دکتر میرفتم تا ...

عزیزم من الان مامان دو تا فرشتم.... 

اینم روند درمانیمه... 

https://www.instagram.com/p/Ce6kYkSoW39/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

عزیزم گفتی همسرت مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

عزیزم الان شما بارداری؟ فکر کنم شما از همه وارد تر باشین من اوایل اقدامم پیش یه خانم دکتر میرفتم تا ...

به نظر من اندومتریوز خودش بی تاثیر نیست حتما پیگیرش باش.... 

من بعد درمان اندومتریوز حتی بار دوم طبیعیم باردار شدم.... 

دکتر بهناز صادق زاده رو میشناسی به نظر میاد دکتر خوبیه تو زمینه آندومتریوزم ظاهرا تبحر داره.... 

من خودمم احتمالا برا تایم چکاپ بعدیم که هر ۶ ماه تهران میرم شاید این دفعخ با ایشون آنلاین ویزیت بشم خوشم بیاد ادامه میدم.... 

حالا یه سر برو شاید کمکت کنه.... 

اینم پیجشه یه نگاه کن مطالب خوبیم داره.... 

https://instagram.com/azarroyan?igshid=YmMyMTA2M2Y=