2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

[QUOTE=242851876]از همون وقتى ك رشت بودى بهت گفتم ك سه يا چهارنفرى برميگردى خونه😍😍😍😍 خدايا شكرت واقعا🤲🏻💚💚🤲 ...[/QUO

آره بخدا فریناز جون همش تو ذهنم اون جمله ات ..من دورت بگردم مامان پرانرژی مثبت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کجا انجام دادی شما؟

من رشت انجام دادم عزیزم مرکز مهر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدایا شکرت خدایاشکرت خدایاشکرت مبارکه رقیه جان خیلی خوشحال شدم😍😍😍

فدات شم عزیزم الهی خدا خودش خیلی زود دلت شاد کنه و حاجتت رو روا کنه ممنون عزیزم😍😍😍🤲🤲🤲🤲

منم باپروژسترون همین مشکل و دارم هرروز دنبال جا میگردم😑😂

لیلا جون امروز دوبار خودم زدم باسنم فرونمیرفت مثل سنگ شده بود  آخرش همسرم صداکردم هر وقت نوبت آمپولامیشه دلش خیلی میسوزه منم تودلم میگم دیگه تمومه مادر شدم اشکال نداره سختی داره دیگه میگذره له جاش میرم سیسمونی میخرم  میرم مدرسه دنبالش میگم من مامانشم  موقع ازدواجشون میگم من مامانشونم  

خلاصه که من مادرشونم حیلی تلاش کردم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دختر اشک همه مارو در اوردی ان شاالله سالم و صالح باشن ب سلامتی بغلشون کنی 

قربونت برم عزیزم الهی همیشه اشک شوق بریزی الهی اشک شوق اونروزی که بچه هات رو بعد زایمان میبینی رو بریزی 🤲🤲😍😍😍

فدات شم عزیزم الهی خدا خودش خیلی زود دلت شاد کنه و حاجتت رو روا کنه ممنون عزیزم😍😍😍🤲🤲🤲🤲

مامان رقیههههه عزیز دلمممم 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

مباااارکااا باشههههه دوستم...خداروصدددد هزااارر بارور شکرررررر 

چقدددددرررر خوشحال شدم برات عزیزم....الحمدلله...انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری💚💚💚🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
لیلا جون امروز دوبار خودم زدم بدستم فرونمیرفت مثل سنگ شده بود   آخرش همسرم صداکردم هر وقت نوبت ...

منم همینجوریم فکر کنم اکثرا همین مدلین من چندروز پیش حواسمون نبود بدجا زدیم ینی همونجایی که سفت بود زدیم ببخشید تادوروز سمت راستم و نمیتونستم بزارم زمین انقدر درد داشتم انشاالله که نتیجه بگیریم این دردا میادو میره

قربونت برم عزیزم الهی همیشه اشک شوق بریزی الهی اشک شوق اونروزی که بچه هات رو بعد زایمان میبینی رو بر ...

عزیزم ، مامان مهربون هر وقتی که تونستی یه خلاصه برامون بگو داروهای قبل انتقالت چی بود و غذاهای قبل و بعد انتقال و مکملها و ....

خدای من خدای معجزه هاست .