2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام نیکاد جان من که هاله دیدم مبارکت باشه عزيزم 😍😍😍😍

سلام مامان نسرین جان ممنون عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
امروز سونو واژینال شدم هفته بع. گفت داپلر رو شکم سونو کنه 

اهااا انشالله به سلامتی عزیزم هفته دیگه صدای قلب قشنگشو میشنوی و‌۱۲۰ سال برات بتپه.. نه درکل خواستم بدونم فرق واژینال و داپلر چیه و کدوم بهتره یعنی داپلر شکمیه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💚❌❌❌💚

بچه ها من از كپسول فرتيل سى ام حدود ٣٠ عددش مونده

اگر كسى ميخواد قبل انتقال مصرف كنه بگه براش رايگان ميفرستم هيچ هزينه اى هم نياز نيست بده

دكتر ب من گفته بود روزى ى دونه كافيه

پس براى يكماه براتون كافيه

هركس خواست خبرم كنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببين من بارها ميديدم اين رند بودنا رو اما خب نميدونستم معنى و تفسير داره و هرنوع ساعت و عددى رو ميد ...

چ جالب ...الان ی لحظه نگاه ساعت گوشیم کردم

همین جوری...یهویی

ساعت ۵/۱۵ بود و جالب تر اینکه شارژ باتریش ۵۱درصده🤗😄

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عه پسر منم دقیقا همین علائمو داره یعنی کولیکه پس؟ شما برا درمانش چیکار میکنی؟ بچه خیلی اذیت میشه طف ...

عزیزم از نعنوها مخصوص هس بگیر براش..بچه داداش منم همینجور بود با اون نعنو ها بهتر بود..خودتم غذاهای نفاخ اصلا نخور فلفلم نخور لبنیاتم نخور 

سلام مامان نسرین جان ممنون عزیزم 

عزیزممم منم هاله دیدددممم

مشخصه کامل

انشاالله تا روز ۱۴ خیییلییییی پررنگ تر میشه..طبق اون سه تا انتقال منفی قبلم ..و بی بی چکهام ..بگم کهههههههه

بی بی چک هیچچچ وقت اشتباه نشون نمیده..مطمئن باش

مباااارکههههه

مباااررکهههه

انشاالله به خوشی و سلامتیییی تا اآخررر💚💚💚🤗🤗🤗🤗🤲🤲☘️☘️

عزیزممم منم هاله دیدددممم مشخصه کامل انشاالله تا روز ۱۴ خیییلییییی پررنگ تر میشه..طبق اون سه تا ان ...

الهی قربونت برم مرررسی عزیزممم انشاالله که همینجوری بشه و پررنگ بشه من برا پنجشنبه آز دارم حالا بازم دوشنبه بی بی میزارم ببینم پر رنگ میشه ایشاالله الهی قسمت خودت گلم زودی مثبت بشی ماروهم خوشحال کنی

چ جالب ...الان ی لحظه نگاه ساعت گوشیم کردم همین جوری...یهویی ساعت ۵/۱۵ بود و جالب تر اینکه شارژ با ...

😍😍😍

باورش كن قشنگ

چند روز پيش واسه منم ساعت١٤:١٤ شد تاريخ شمسى رو صفحه ١٤ تاريخ ميلادى ٤ 

اصلا خيلى جالب بود

من خييييلى باورش كردم

صبح ديدى اسكرين شات هارو ك گذاشتم؟

ان شاالله برات قشنگ ترين هارو رقم بزنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی قربونت برم مرررسی عزیزممم انشاالله که همینجوری بشه و پررنگ بشه من برا پنجشنبه آز دارم حالا بازم ...

ممنتظریم پنجشنبه بیای با یه بتااای عاااالیییی

خدا پشت و پناهت باشه دوستم

😍😍😍 باورش كن قشنگ چند روز پيش واسه منم ساعت١٤:١٤ شد تاريخ شمسى رو صفحه ١٤ تاريخ ميلادى ٤  ...

ععزیزم چ خووب

به فا ل نیک میگیرمشش🤗🤗🤗😍😍😍

مرسی مهربونمممم..با دعاهای شما دوستای عزیزم

عه پس اشتباه گرفتم 😁 الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیز ...

ممنونم عزیزم همچنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

میگم دوستای عزیزم الان دوباره لک دیدم میشه نماز خوند یا نه نمیشه باید غسل بگیرم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان میشه درمورد این بی بی نظر بدید؟؟ مال روز ۹ انتقال شمام هاله میبینید یا من توهم زدم

عزیزم فردا با ادرار اول صبح بزن اگه پررنگ تر شد مثبته😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍