2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام گل دخترا ممنون که به یادم بودید.... مهدیه جون یکی باید به خودم بگه ولی خوب ماها هرکاری می تونستیم انجام دادیم.... دیگه بقیه اش دست خداست....خوب چرا اصلا به جاریت گفتی؟البته خوب اگه آدم خوبیه و درکت میکنه چه بهتر ولی من بهشون نمیگم.... بتی جونم من نمیدونم چی بگم . به نظرم استراحت زیادی لازم نیست.(من دفعه اول همشو مرخصی بودم که خیلی خسته و کلافه و بی حوصله شدم...اضافه وزن پیدا کردم و اینکه همه فهمیدن یه خبرایی هست....بیخود و بی جهت) ایندفعه 5شنیه که انتقالم بود و جمعه و شنبه کامل استراحت کردم. از یکشنبه رفتم سرکار....بقیه هفته اول رو ظهر میومدم خونه.... ولی این هفته (هفته دوم عادی میرم سرکار) چون سرگرم میشم بهتره.... تو خونه زمان نمیگذره.... ولی پله هم خواستی بری آروم برو... و اگه زیاده تو پاگرد استراحت کن....
مهدیه جون منم جای آمپولها خیلی درد میکنه و سفت شده (آخه خیلی جا آمپولی ندارو....جا آمپولیم کوچیکه.....بدبخت جا آمپولیمون مگه چقدر عضله داره...خخخخخ) یکم هم خون میاد.... طبیعیه نگران نباش. ساعت مصرف اسپرین یا هپارین یا هر ماده رقیق کننده خون رو بذار بعد از تزریقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم

سامی جون مبارک باشه عدد بتا عالیه وبه احتمال خیلی زیاد دوقلو داری منو هم دعا کن خیلی نیاز دارم،ممنون

ترانه جون عزیزم خیلی این دوهفته سخته ولی انشاالله با یه بتای تپل جبران این سختیها بشه بیبی چک نمیزاری?

مهدیه جون عزیزم انشاالله که جواب ازمایش شما هم بایه بتای بالا مثبت بشه من از الان غصه ام گرفته که اگه دوباره بخوام برم تو سیکل چطوری امپولای پروژسترون تحمل کنم همه ی مراحلشو میتونم تحمل کنم ولی این امپولای لعنتی رو یادم میاد پاهام درد میگیره فقط خدا باید کمکمون کنه ونتیجه ی زحماتمونو بده

زهرایی جون انشاالله که ده روز دیگه بری هم خود نینی وهم صدای قلبشو میشنوی

وتبریک به همه ی دوستایی که انتقال داشتن انشاالله که دیگه تو این خونه ی جدید هیچکس منفی نشه

انا جون ما از راضی خبر نداریم ولی فکر کنم تاپیک ابن سینا میره اگه کسی اونجا دیدش خبری ازش داشت بهش بگه که ما نگرانش شدیم بیاد یه خبر ازخودش بده،عزیزم من 2500تا صلوات دیگه فرستادم برای من کلا تعداد صلوات رو4000تا بنویس،ممنون راستی یه دوستی از عوارض پردنیزولون میگفت من الان یه ماهه دارم استفاده میکنم متاسفانه خیلی عوارض داره تو این یه ماهه سه کیلو وزنم اضافه شده وباوجود اینکه با کلسی کر میخورم وهفته ایی یه قرص ویتامین دی5000میخورم الان قشنگ دارم پوک شدن استخونامو از درد تو زانو ومچ دستم متوجه میشم
ساراگل جون من بودم گفتم شما الان دارین برای قبل انتقال جنین میخوری و انشاالله مثبت شد ادامه... باید داد سرم ای وی ای جی جاش نمیدن یا اینتراپیلد و سوال دیگم اونایی که بهر دلیل انتقال کنسل میشه پردنیزول رو قطع میکنن دوباره نزدیک سیکل بعدی شروع میکنن
فقط خدا
ناناز جون من تا 7مهر باید این دارو هارو بخورم ودکترگفت پری مهر هرموقع بود بیا سیکلو تازه شروع کنیم من دیگه جنین ندارم،درباره ی سرم هم چیزی نگفت فقط گفت هفته ی اخر قرصو روزی یکی بخورم واحتمالا تاموقع پانکچر وانتقال قطع بشه جاش اون سرمو بده حالا مهر برم ازش میپرسم