2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
سلام آنا جان من جزء 13 و 22 و 26 رو میخونم ختم صلوات هم 2400
سخاوتمندی دنیا به اندازه باور شما وسعت میگیرد … دنیا نه از خود ثروتی دارد نه فقری این ذهن شماست، که انتخاب گر است همیشه دست روی بهترین ها بگذار کلید انتخاب در باور شماست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنا بابت اطلاع رسانی دقیقت .. دوستان من رفتم ازمایشات تکمیلی رو تهران دادم .. ازمایشگاه دنا ..خ ولیعصر ..نیلوفر سابق ..گفتن همه ازمایشارو انجام میدیم ...حتی cd69 جوابش دو هفته دیگه اماده س
مهرانا جان و ارغوان جون بقیه مامانا بارداریتون دیبا گلی دوست جونی الان فقط به مامان شدنت فکر کن همین فکر سیسمونی و غیره فکر مثبت خیلی تاثیر داره یاد انتقال های قبلیتم نیوفت چندتا از دوستامون تو انتقالای بالا تر مامان شدن الی جون باران جون چندتای دیگه من حرف تون رو میفهمم وقتی معجزه رو برا دوستای گلم میبینم میگم چرا که نه شاید بعدی من باشم دیبا گلی توام مطمعنا بنده خوب خدایی اما چون خدا بیشتر دوست داره بیشترم امتحانت میکنه. ما همه مامان میشیم چه با میکرو چه بی اون
فقط خدا
دیبای عزیزم خدا ب دل شکستت نظری بندازه امیدوارم هر چه زودتر طعم خوب مادر شدن و بچشی و خستگی و نا امیدی این روزات جبران شه من که از امروز سر نمازام البته اگه قابل باشم برات دعا میکنم متوسل میشم خدا دامنتو سبز کنه گلم امیدوار باش
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
گلسا جون عزیزم ایشالله که دوتاش میشن مونس مامان باباشون و از تنهایی درتون میارن.... شاینا جون خدارو شکر که از بابت آزمایشهای تکمیلیم راحت شدی.... ایشالله جوابشون هر چی باشه فقط کمک کنه به زودی طعم مادر شدن و حتی مادر بزرگ شدنم بچشی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام شبانگاهی آنا جونم مرسی عزیزم ، البته درمان که نشده روماتیسمم ، و در واقع از نظر پزشکی درمان قطعی هم نداره ، اما خب فعلا شکر خدا در فاز خاموش به سر میبره فکر کنم انتقال من هم به صورت اماده سازی طبیعی باشه چون دکترم تو پرونده نوشته که 2 ام پری ماه بعد(که میشه همین آذر) سونو شود برای چک و انتقال جنین حالا حتما وقتی رفتم روندش رو اگه فرق داشت با اینی که نوشته بودم ، میگم تا ثبت کنین شاید به درد دوستان هم بخوره آنا جون راستی چون میدونم اطلاعاتی که وارد میکنین براتون مهمه ، من تو ص 5 فکر کنم بود، داشتم دنبال آدرس دکتر جنتی که شما زحمت کشیدین بهم گفتین ،میگشتم ، یه نگاهی به هزینه های مراکز کردم تو موسسه مهر قیمت فریز جنین ها رو 600 فکر کنم نوشتین برای بسته اول و به ازای هر بسته اضافی 100 تومن هم روش اومد اما من کلا هزینه فریزم 150 شد ، الیته مال من سه ماهه است و میدونم 6 ماهه هم دارن ، اما خب قاعدتا باز 600 نمیشه در ضمن من 3 بسته فریز دارم و بابت کلش همون 150 رو دادم حالا نمیدونم شاید به ما تخفیف دادن گونش جان تا جایی که من تو توصیه های مراکز ناباروری خوندم ، استفاده همزمان داروهایی شیمیایی و گیاهی ممکنه تداخل داشته باشه رازیانه دقیقا جزو داروهایی گیاهی محسوب میشه و مثل دارو باید سر وقت و به تعداد روزهای خاصی مصرف بشه در مورد کیست هم نگران نباش با همن ال دی بر طرف میشه منم همون ماهی که ال دی رو شروع کردم کیست داشتم و همون ماه وسط سیکل (19 سیکل) که رفتم سونو شدم و امپول دکا زدم ، گفتن از بین رفته پس خیالت راحت دیبا جونم قربون دل شکسته ات برم منم 5 ساله منتظرم از نزدیک، هم کسانی دیدم که 20 سال انتظار کشیدن و معجزه براشون اتفاق نیوفتاد ، هم کسانی دیدم مثل مادر خودم ، که با اینکه همه دکترا گفته بودن هر چند تا پسر هم بیاری از دنیا میرن!!! اما معجزه قسمتش شد و بعد از اینکه دو تا پسر خوشکل و تپل و خواستنی تو 5 روزگی و 9 روزگی ، تو بغلش پر پر شدن ، خدا سومین پسرش رو براش نگه داشت و الان همه دنیای منه خواهریه که هنوز دستای کوچیک دو تا داداشاش رو یادشه که چه جوری روز اخر سینه مادرم رو سفت نگه میداشتن و از شیر خوردن سیر نمیشدن ، شاید میدونستن فرصت زیادی برای اینکه صدای قلب مادر رو بشنون ندارن !!! مادر من نه بنده خاص خدا بود نه هرگز فکر کنم کسی که همچین لطفی شامل حالش میشه ، قصدش از بیانش این باشه که بخواد با ابراز این لطف کسی رو بکوبه به نظرم همه کسانی که این تجربه شیرین رو بیان میکنن هدفشون ایجاد امید و انگیزه و است برای امثال من که داریم تو اشفتگی هایی ذهنیمون غرق میشیم من و شما و همه ماهایی که چند ساله منتظریم خسته ایم ، حرف هم رو خوب میفهمیم و از درد هم خبر داریم حتی از زود رنجی و دل نازکیهامون هم خبر داریم دلهای نازکی که با یه سوزن کوچیک ترک میخوره و با هر امپولی به پهنای صورت اشک میریزیم ما همه تو همه این درد ها شریکیم و خدا هر کس رو به اندازه صبرش و توانش امتحان میکنه یکی صبرو توانش 9 ماهه یکی مثل من و شما 4 سال و 5 سال و یکی یک عمرررررررررررر !!!! ان شاء ا... خدا به هر روشی که خودش میدونه معجزه اش رو نصیبمون کنه ، خواه با یه بارداری طبیعی خواه با کمک دکترا و روشهای نوین
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تورک آنا جون الان دهانه رحمم زخمه چی میشه یعنی درمانم عقب میوفته تا اون خوب بشه یا در حین سیکل ودرمانم میتونم اونم خوب کنم نمیدونم هیچی فکرمو مشغول کرده تا چهارشنبه وقت دکتر دارم برم ببینم چی میگه
سلام اجیا من انشاله فردا صبح انتقال دارم ازتون خاهش میکنم برام ی صلوات بفرستید فداتون مهدیه جونم منم این تجربه داشتم سری قبل..... بعداین سری دیدم چرا اینتوری نمیشه ک دیدم بله امگا 3شوهرم اشتباهی دارم میخورم ک قوطیش سفیده و همراه گل گاوزبان هست تنها امگا نیس..... بعد امگا خودم خوردم دیدم داره بوش اذیتم میکنه ک فعلن همون ماله شوهرم مبخورم تاتموم شه بعد ازخودمو
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام به همه دوستای گلم از خواب بیدار شدم هر کاری می کنم خوابم نمی بره نیم ساعتی هست دارم پست ها رو می خونم. کیانا و مهرانا و رزا جون مبارکتون باشه ایشالا به سلامتی پیش بره و نی نی صحیح و سلامت بیاد بغلتون . رز جونم ایشالا که اخرین بار انتقالت باشه و همین دفعه مامان بشی عزیز دلم . انتظار جونم خوشحالم که نی نی ها رو اوردی ایشالا که برا همیشه پیشت بمونن به امید خدا مامان بشی . لیلا جون ایشالا حاجت روا بشی و بعد از یازده سال طعم مامان شدن رو بچشی . اناجونم خسته نباشی تاپیک مثل همیشه فعال و زنده است سوال تک تک بچه ها رو جواب میدی ایشالا به برکت ختم قران و صلوات هایی که می زاری خدا حاجت دلتو بده و تا اخر سال مامان بشی . الهی امین دیبا جونم از خدای مهربون می خوام خیلی زود معجزه کوچولو رو تو دلت بزاره که هر وقت دست رو دلت می زاری بگی ممنون بابت معجزه فسقلی که بهم دادی . دیبا جونم مطمن باش حکمت و صلاحی بوده که چهار سال دنبال هیچ درمانی نرفتی و الان خدا به دلت انداخته دنبالش باشی . ایشالا روزهای خوب در انتظارت هست . ارغوان جون خدا رو شکر که همه چیز خوب و مرتب بود ایشالا به همین منوال پیش بره . برای همه دوستای گلم از خدای مهربون می خوام خیلی زود دلشون رو شاد کنه و این مشکل رو که تو زندگی دارن مرتفع کنه . امین یا رب العالمین
لاله سرخ عزیزم ایشالله همیشه تو فاز خاموشی باشه یه خاموشی ابدی!!!! امیدوارم همیشه تنت سالم باشه و بتونی با وروجکای شیطونت شاد در کنار همسرت زندگی کنی.... عزیزم ایشالله که انتقال خیلی خوب و پربرکتی خواهی داشت.... عزیزم منبع من برا هزینه ها اطلاعاتیه که دوستان میان میگن.... برا همین سعی میکنم تا حد امکان با تاریخ و کسی که اطلاعات رو داده ثبت کنم که بشه رجوع کرد بهش و از صحتش مطمئن شد.... عزیزم هر جور هزینه ای برای فریز از دوستان ثبت شده!!! حتی یه میلیون هم بود توشون.... حالا یا دوستان تو تفکیک هزینه ها اشتباه کردن یا قیمتا فرق کرده یا مدت زمان فریزا متفاوت بوده!!!! من تا حد امکان سعی کردم اطلاعاتی که دادن رو کامل ثبت کنم اما خوب همیشه اطلاعات دقیق و کامل نبوده!!!! اطلاعات هزینه ای شمارم ثبت میکنم!!!! آدی جون نگران نباش اگه شرایطش رو نداشته باشی برات انتقال نمیدن.... فقط رفتی یاراوری کن که حتما این قضیه بررسی بشه!!!! رز عزیز مامان کوشولوی تاپیک.... عزیزم ایشالله این دفعه مامانی.... اللهم صلی علی محمد و آل محمد.... فدات بشم سمی جون عشقم.... ایشالله که وروجک خاله آنا حالش همیشه خوب باشه.... بهش بگو خیلی دوسش دارم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com