2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
سلام اناجون امروز روز دوم پری بود رفتم واسه سونو که گفت تخمدانت کیست داره برام ال دی تجویز کرد گفت بخور و روز 17 سیکلت دوباره بیا اگه دیدم کیستت از بین رفته انتقال رو همین ماه انجام میدم. سوالم اینه که مگه بعد قطع کردن ال دی پریود نمیشم؟ چطور میخواد همین ماه انتقال بده؟ عجله دارم میخوام نی نی هام زودتر بیان تو دلم ولی از شانس من همش عقب میفته کارام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهه جون عزیزم خوب یکم کوچیکه اما نه زیاد کوچیک و میشه گفت متوسطه اما مطمئنا بزرگترم میشن.... نگران نباش!!!!! مهرانا جون عزیز دلم میدونم تو با تمام وجودت معجزه رو حس کردی..... فرق شما با کسی که امیدی به معجزه نداره اینه که شما تجربش کردی اما بعضیا خیلی منتظرش بودن و درشونو نزده!!!! فرق شما با کسی که ۴ ساله منتظر معجزش و درش رو نمیزنه تو این مدت انتظاره!!!! و مطمئنا کسی که انتظارش 17-18 سال شده دردش بیشتر و امیدش کمتره و شاید دیگه به تحقق معجزه امیدی نداشته باشه!!!! پس به دلت نگیر و به حرمت معجزه ای که نسیبت شده بخواه خدا معجزش رو شامل حال دوستان ناامیدمونم بکنه!!!!! گلسا جون اون مال ختم یاسینه که باید لیست کامل بشه چون همزمان باید ۴۰ نفر هر روز یاسینو میخوندن!!!! وگرنه ختم قران و صلوات همیشه بازه حداقل ۱۵ روزه یا یه ماهه داره!!!! همیشه هم بالای ختم محدوده ختم رو مینویسم!!!! عزیزم ایشالله انتقال موفقی داشته باشین و بعد نه ماه طعم مادر شدن رو تجربه کنی!!!! لیدا جون شاید این حالت دستاتم مال مشکل انعقادی باشه.... لاله سرخ عزیز خوشحالم که درمان شدی و ایشالله بره و دیگه برنگرده!!!! شاینا جون عزیزم ختم یاسین شروعش از پنجشنبه شد و تاریخ خوندن رو هم جلو اسما آوردم و صفحه نه لیست کامل ختم یاسین رو گذاشتم!!!! لاله سرخ عزیز ممنون از اطلاعاتت در مورد انتقال جنین فریزی!!! حتما به محض آن شدن با لب تاپ ثبتش میکنم!!! زهرا* جون عزیزم سعی کن مثبت فکر کنی و نیمه پر لیوان رو ببینی!!!! ایشالله که خوش خیم بوده و دیگه رفته پی کارش و به زودی جاش دو تا نی نی ناز تو دلت رشد میکنه!!!! گونش جون ایشالله کیست رفع میشه و همین ماه اسکیموهاتو میاری خونه گرم و نرمشون!!!! عزیزم خوب اگه بخواد انتقال بده مطمئنا پروژسترون خواهی داشت و این نمیذاره پریود بشه!!!! احتمالا با ال دی هم سیکل باروری طبیعیتو متوقف میکنه و به صورت منوآل بارداریتو کنترل میکنه و ... پس نگران نباش حتما میشه که دکترت گفته این کارو انجام میده!!!!! گونش جون من برای از بین رفتن کیست رازیانه رو میدونم اما اینکه اگه این ماه بخوایی انتقال بدی برات خوب باشه یا بد نمیدونم.... برا همین توصیه نمیکنم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گونش جون تجربشو ندارم اما معمولا تا جایی که یادمه دوستان انتقال جنیناشون بین روز 18 ال ۲۲ سیکل بوده حتی اگه اشتباه نکنم ۲۵ پری هم انتقال داشتن!!!! پس نگران نباش بسپار به دکترت ایشالله تو بعترین روز وروجکات به شرط موندن میان تو دلت!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهرانا جان من اول به شما تبریک گفتم و نگفتم دروغ میگی شما نه ماه اشک و زاری گریه کردی حالا برات معجزه شده پس حتما بنده خوب خدا بودی که بعد نه ماه جواب گرفتی نمیدونم تحقیلاتت چیه اما به حساب سر انگشتی تو نه ماه اشک ریختی من ٤ سال ضربدر ١٢ ماه بعبارتی ٤٨ ماهه دارم خون گریه میکنم هر وقت ٤٨ ماه خون گریه کردی بیا و گله و شکایت کن من منظورم شخض شما نبودی اما امه دوست داری شما باشی راحت باش من تو این اوضاع داغون حوصله توجیه کردن حرفامو ندارم اونم برای بنده خوب خدا که بعد نه ماه معجزه براش شده !!!!!! من معجزه زیاد تو زندمیم دیدم شاید هر لحظه عمرم با معجزه ایه گذشته اما در مورد بارداری مثل آسا جون فکر میکنم من حتی اگر با ای وی افم باردار بشم کلامو میندازم هوا من نمیگم هی چپ و راست معجزه اتفاق بیفته تا من باور کنم الحمدالله هر کی اونجوری برداشت کرده که دلش میخواد من میگم تو این همه دوست و آشنای بدبختی که ١٤ سال به بالا منتظرن چرا نداشتیم البته ببخشید اگه دوباره نمیاین بگین امه قرار بود اینجوری باشه که معجزه نبود ایشالله معجزه تو تاپیکتون روز به روز بیشتر بشه ( که البته نظر دوستان اینه که نباید زیاد بشه چون معجزه نیست اونوقت ( شایدم حکمتی بوده که من با شما دیگه درد دل نکنم تا هر کی بیاد و بخواد با دین و خداش و اعتقادش بزنه تو سر ادم و از زندمی سیرش کنه شایدم برای اینه که بیشتر دوستامون مامان میشن نمیان خبر بدن
دیباجون عزیزم برات تو پی وی یه چیزی فرستادم...
عزیزم دوباره فرستادم.... رفرش کن اگه نرسیده بود ممنون میشم یه پست کوچولو تو پی وی برام بفرستی که من در جواب پست خودمو بفرستم!!!!
آنا جون سلام برا سارو گیت من چهارتا جنین انتقال داده مثل اینکه دو بسته باز کردن و از بین شیش تا جنین دوتاش خراب شده برا همین چهارتا انتقال دادن توکل بخدا هنوز داخل اتاق عمله ساعت هشت مرخص میشه
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا