2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
ارغوان جون عزیزم خوشحالم که دردونت صحیح و سالم داره به رشدش ادامه میده... ایشالله به زودی بغلش میکنی و ۱۲۰ سال صحیح و سالم و شاد کنار هم خواهین بود.... مهرانا جون عزیزم به دلت نگیر.... عزیزم تو قبل حتی یه بار میکرو و بعد نه ماه اقدام خدارو شکر معجزه خدا شامل حالت شده!!!! اگه شمام حتی یه بار پروسه میکرو و اون همه آمپول و هزینه و به هم ریختن کل اعصاب و روانت رو تجربه کرده بودی شاید باورتون نسبت به معجزه به قوت الان نبود..... نمیخوام بگم حتما شمام اگه چیزایی که خیلی از دوستان تجربه میکردن رو میکردین مایوس و ناامید بودین.... اما یکم خودتون رو بذارین جای کسی که چندین بار دست خالی از این همه تلاش برگشته!!!! من کاملا درکش میکنم که انقدر باور معجزه براش سخت باشه!!!! پس به دلت نگیر و دعا کن خدا معجزش رو به این دوست عزیز و خستمونم نشون بده تا بفهمه که معجزه چقدر میتونه شیرین و واقعی باشه!!!!! به خدا من خودم با اینکه هر ماه منتظر تجربه همچین معجزه ای هستم اما شده بعضی وقتا حس کنم دارم خودمو قول میزنم!!!! اما بعدا میبینم امید به تحقق معجزه خودش برای ادامه راه بهم کلی انرژی میده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنا جون من با اینکه تاحالا میکرو نکردم ولی انقدر شرایطمون بد بود که معنی معجزه رو با تمام وجود حس میکنم و هنوزم تو شوکم. ایشاله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه به حق این ماههای عزیز. برای منم بی زحمت جزء 6 + 500 صلوات ثبت کن. ممنونم ازت.
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
سلام دوستان من این سری میخوام برم واسه میکرو بیمارستان مهر دکترمو عوض کردم بنظرم این دکتر خیلی خوبی میاد فقط داروهای خارجی تجویز میکنه قراره پریود ماه بعد روز بیست و یکمش برم برای روند تخمک گیری امیدوارم بتونن از همسرم اسپرمای خوب بگیرن دکتر میگه اسپرم خوب خیلی تو گرفتن جنین تاثیر داره فقط امیدم به خداست
همیشه در لبه پرتگاه به خداونداعتماد کن.....یاتورا از پشت میگیرد ویا به تو پرواز کردن می آموزد...
سلام انا جان اخه دیدم نفرات ختم تموم نشده فکر کردم باید منتظر بمونیم برا همین خواستم مطمعن بشم من جز دو رو امروز خوندم خدا قبول کنه انشالله ساعت چهار وقت انتقالمونه دل تو دلم نیست
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ممنون آنا جان یه نکته درباره خودم که گفتم اینجا گفته باشم من هر وقت بیرون از خونه هستم مثلا برای خرید که میرم شاید 2یا3ساعت که بره حتی اگه وسیله خاصی دستم نگیرم و دستهام خالی باشه کف دستهام شروع به مور مور میکنه و کمی ملتهب میشه و البته قرمز هم میشه و گاهی به شدت شروع به خارش میکنه نمیدونم دلیلش چیه شاید به خاطر حالت دستم توی این مدت هست که اینجور میشه اینطور که آز قبلم نشون داده یه مقدار مسئله انعقادی دیده شده دیده بودم بچه ها نوشتن پاهاشون توی مدت طولانی اینطور میشه مثلا توی ماشین
سلام علیکم جمیعا خوبین؟ انا جونم مرسی بابت این که این همه زحمت میکشی و همه سوالا رو کامل جواب میدی من ای اس آرم بالا نیست من نوع رماتیسمم یه رماتیسم مردونه است و خدا رو شکر مال من خیلی خفیفه و به قول روماتولوژ ها الان دو ساله وارد فاز خاموش شده و دیگه شعله ور نشده ، حتی حدودا دو ساله که دارو نمیخورم نفس جان مرسی عزیزم بابت معرفی دکترای اورولوژ من برای یکی از دوستانم که ساکن تهران هست میخواستم خودم ساکن شمالم و تو دوره انتظار برای انتقال جنین هستم از لطفت ممنونم به به چه قد این روزا خبرای خوب خوب میخونیم اینجا ارغوان جان بهت تبریک میگم خوشکلم ان شاء ا... که نه ما بارداریت رو به راحتی و با آرامش سپری کنی گلسا جان امیدوارم جوجه های عزیز ودلبرت امروز که میان تو دلت تا نه ماه جم نخورن از جاشون و نه ماه بعد بیان تو بغلت
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
راستی من یه چیزی هم تو تحقیقاتم کشف کردم اونایی که میخوان براشون جنین فریز انتقال بدن ، دو روش وجود داره برای آماده سازی رحم و اندومتر یکی با روش هورمون تراپی که یه ماه قبل از انتقال باید ال دی خورده بشه و همون روالی که انا جون توضیح دادن بعد ماه بعدش با کمک استرادیول و بعدش پروژسترون اندومتر رو برای لانه گزینی اماده میکنن و انتقال صورت میگیره روش دیگه اماده سازی اندومتر به صورت طبیعی هستش این روش برا کسانیه که تخمک گ و پری های مرتب دارن به این صورت که منتظر میمونن تا تخمک گ به صورت طبیعی انجام بشه ، بعد از تخمک گ استفاده از شیاف پروژسترون شروع میشه و حدودا بعد از گذشت 4 روز از انجام تخمک گ انتقال انجام میشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو