2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
بزرگه ۹ کوچیکه امسال میره اول اشتباه کردم باید سره یک سالگی دخترم به فکر میوفتادم الان از اسفند ۹۸ ت ...

اي جون خداحفظشوووون كنه برات😍😍😍ان شالله اينسري مثبت ميااااي و خدا دلتووو شاد ميكنه چند بسته داري؟

اي جون خداحفظشوووون كنه برات😍😍😍ان شالله اينسري مثبت ميااااي و خدا دلتووو شاد ميكنه چند بسته داري؟

یه دونه پسر دارم سه تام تعیین جنسیت نشده اونارم باز کنن اگه باشه باهم انتقال میدم اگرم نه همون یه دونه میگم هپارینو نوشته زیر سی درجه بیرون یخچال بوده خراب شده ،؟ شیافمم تا ۲۰۲۳تاریخ داره به نظرت خراب نشده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دونه پسر دارم سه تام تعیین جنسیت نشده اونارم باز کنن اگه باشه باهم انتقال میدم اگرم نه همون یه دو ...

اها ان شالله اينسري باهمون يدونه مثبت ميشي

شيافت كه تازيخ داره

نه اخه انوكسا زده زير٢٥ ما بيرون ميذاريم هپارين كه ميگي بيشتره پس مشكلي نيس

اها ان شالله اينسري باهمون يدونه مثبت ميشي شيافت كه تازيخ داره نه اخه انوكسا زده زير٢٥ ما بيرون مي ...

سری پیش ده روز قبل انتقال بهم داد این بار نداده میخ‌ام خودم بزنمش به امید خدا چ‌ون غرظت خونم دارم دما رو چند بنویسه دارو یخچالیه

انشااللله به حق ۵ تن هممون نتیجه میگیریم چندم پریودیته 

الهی امین، منم آخرین بسته جنینم هست، کیفیتشون هم خوب نیست خیلی، دکتر گفت اگه بلاست شدن انتقال میدیم🥺 روز چهار سیکلمه

اصلا از جام بلند نميشدم كه😂براي غذا درازكش برا نماز و دستشوييي فقط هرروز لباسمو عوض ميكردم كلمم فقط ...

منم نرفته بودم حموم تا12روز منم لباسامو عوض میکردم هر کیم میومد سمتم نمیذاشتم میگفتم دومتر اونورتر بشینین😄😄

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عاره رومخ بقيه ايم😁كاش ميشد يكم شل بگيريم باز من اينسري وضعم بهتره اونسري نابود بودم😕

منم ایندفعه یکم آروم بودم دفعه قبل حتی گوجه فرنگیم نمیخوردم پرتغال و لیمو اینا نمیخوردم حتی

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اصلا از جام بلند نميشدم كه😂براي غذا درازكش برا نماز و دستشوييي فقط هرروز لباسمو عوض ميكردم كلمم فقط ...

خب خدا رو شکر این دفعه دیگه از این کارا نمیکنی، معده چه گناهی کرده آخه خوابیده غذا میخوردی؟ 😭😭

ان شاالله که مثبتی و هفته آینده با بتای خفن میای عزیزمممم 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هانيل تو روزمين يچيز بخاي مييشه بشيني برداري؟؟؟ من اونسري كلا روتخت بودم ولي اينسري اگه خدا بخاد مث ...

آره عزیزم حتما میشینم برش میدارم، اصلا دولا نمیشم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام شوره جان خوبی؟قربونت عزیزم مرسی انشالله.من همیشه  سوم پریودی میرفتم رویان.چطور نوبت ویزیت ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم. با کدوم دکتر بودی می تونی زنگ بزنی رویان وقت بگیری یا اینترنتی فقط مشایخی حتما باید تماس بگیری اینترنتی باز نیست براش. دکتر غدد هم حتما وقت بگیر چون صد درصد تو رو میفرستن بخاطر تیرویید 

خدایا شکرت
حافظی.اها یعنی قبل اینکه  برم نوبت دکتر غدد هم بگیرم.باش عزیزم‌مرسی

اره کارت جلو میافته چون منم بخاطر قند میفرستادن قبل هر سیکل انتقال دیگه از قبل نوبت میگرفتم کارم عقب نیافته

خدایا شکرت