2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
آنا جان منم دیروز مجدد آز های ایمنی و انعقادی که دکی گفته بود رو تکرار کردم راستش قبلش با سوپروایزر آزمایشگاه صحبت کردم و نتایج آزمایشات رو نشونش دادم وقتی نگاه کرد خودشم متعجب شد و قرار شد خودش شخصا آزمایشاتم رو بررسی کنه برام دعا کنید جوابهاش خوب باشه ...
مونیکا جون عزیزم قرص جویدنی ال کارنتین که داره استفاده میکنه 1000 میلی گرمیه!!!! البته اینم ایرانیه!!! صبور جون عزیزم آره تا حد امکان سعی میکنم اطلاعات رو ثبت کنم تا اگه بعدا کسی مورد مشابه رو تجربه کرد بدونه احتمالا بعدش چیا میشه!!!! مثلا بعضیا که لک و خونریزی دارن ببینن که بودن دوستانی که همچین مشکلاتی داشتن ولی شکر خدا همه چی خوب پیش رفته!!!! فقط اگه دوستی تاکید کنه که فلان مطلب رو ثبت نکنم یا اینکه تو خصوصی چیزی بگه ثبتش نمیکنم!!!! صبور جون متاسفم که دچار زخم روده شدی!!!! عزیزم ایشالله به زودی خوب خوب میشه!!!! آفرین... آره باید حواسمون باشه سلامتی اولین اولویتمون باید باشه و همیشه سعی کنیم آرامشمون رو حفظ کنیم!!!! مهدیه و مهدیار عزیز والا اینشو نمیدونم.... اگه دوستی همچین تجربه ای در مورد امگا ۳ داشت حتماد میاد میگه!!!! فدات بشم لیدا جون.... عزیزم ایشالله خیره نگران نباش.... منتظر نتایج خوب آزمایشت هستیم ایشالله که مشکل خاصی نیست!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانی جدید تبریک میگم خدا بارداری سالم و نینی های سالمی قسمتتون کنه آنا جان منم میتونم تو ختم قران شرکت کنم؟اگه جز 11 بهم بدی ممنون میشم منم بخونم لاله سرخ جان منم چند روز درگیر پیدا کردن دکتر اورولوژ خوب هستم و با بررسی ها یی که کردم دکتر کرمی-دکتر لهراسبی-دکتر نوروزی و دکتر امیر جنتی رو بهت پیشنهاد میکنم دقیق نمیدونم مشکل همسرتون چیه ، ولی بین این دکترها تو گوگل هم سرچ کنی میتونی ببینی کدوم بیشتر برای مشکلت مناسبه و همشون آدرس و تلفن مطب هاشون هست امیدوارم همگی موفق باشید
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد/یه شب از همه چی به خدا گله کرد/یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد/دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد..........
سلام وقت همه بخیر و خوشی کیانا جان از صمیم قلب برات خوشحال شدم امیدوارم سالهای سال شاهد شکوفایی نی نی هات باشی منم دیروز عزیزای دلم رو اوردم خونه و توکل میکنم ب خدا ک خودش صلاحمونو بهترمیدونه و ایشالا صلاح ب موندن این وروجکا باشه ، می خوام لذت ببرم از این دوران حتی اگ کوتاه باشه منم با بقیه دوستان موافقم معجزه اگ واسه همه اتفاق بیوفته ک معجزه نیست باید گاهی خودشو نشون بده تا ماها بفهمیم ک خدا حواسش ب همه چی هست ان شالا ک دل هممون ب صلاح و مصلحت خدا شاد بشه التماس دعا
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
در یک دهکده ی کوچک معلم مدرسه از دانش آموزان خواست تا تصویری از چیزیکه برایشان بسیار با ارزش است را بکشند. او با خود فکر میکرد که این بچه های فقیر حتما تصویر بوقلمون و میز پر از غذا را میکشند. ولی وقتی یکی از بچه ها نقاشی ساده و کودکانه خود را تحویل داد,معلم شوکه شد. او تصویر یک دست را کشیده بود. ولی این دست چه کسی بود؟یکی از بچه ها گفت من فکر میکنم این دست خداست که به ما غذا میرساند. دیگری گفت که این دست کشاورزی است که گندم میکارد. معلم بالای سر آن کودک رفت و از او پرسید این دست چه کسی است؟ کودک در حالیکه خجالت میکشید گفت:خانم، این دست شماست. معلم به یاد آورد که از وقتی این کودک پدر و مادرش را از دست داده بود به بهانه های مختلف پیش او میامد تا خانم معلم دست نوازشی بر سر او بکشد... ویکتور هوگومیگوید:ایمان داشته باش که کوچکترین محبتها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشود. زندگی ذره کاهیست ، که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم زندگی نیست بجز نم نم باران بهار ، زندگی نیست بجز دیدن یار ، زندگی نیست بجز عشق ، بجز حرف محبت به کسی ، ورنه هر خار و خسی ، زندگی کرده بسی ذهن خوب با قلب خوب... یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انتظار جون تو این مدت فقط به این فکر کن که اسمت رو عوض کنی!!!!! چون ایشالله انتظارت داره تموم میشه!!!!! ایشالله قراره به زودی بغلشون کنی!!!!
تورک انا جان عزیز و مهربون خدا کنه لایق این اسم بشم ممنون از دعای قشنگت و ان شالا معجزه شیرین خدا توی این ماه ب اسم شما رقم بخوره
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید
سلام به همه دوستان عزیز تبریک میگم به مامان های جدید ان شاء الله که با توکل به خدا نی نی هاتون صحیح و سالم بیاد بغلتون
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
سلام دوستان به مامانای جدید تبریک میگم انشالله بارداری راحتی داسته باشین انتظار جان انشالله شماهم نتیجه مثبت میگیری لطفا ۲هزار صلوات برا بزار دیبای عزیز من با اینکه با میکرو باردار شدم ولی برام مثه یه معجزه است هنوز خدا کمک کنه بسلامتی بارداریم ادامه پیدا کنه ...آمین
سلام نمیدونم چی بگم والله بعضیا مارو متهم به دروغگویی کردن.اصلا چه لزومی داره من اینجا رویابافی کنم مگه من بیمارم. اگه پستهای قبلی منو بخونید متوجه میشید مشکل مارو و اینکه من 9 ماهه فقط گریه میکردم و با شرایط بحرانی شوهرم حتی فکرم به اهدا و ... هم کشیده شده بود. دقیقا ماهی که منتظر پری بودم برای شروع آزمایشهای روتین و عکس رنگی خدا معجزه شو نشونم داده و امیدوارم خودش حفظش کنه واسم. البته خدا قبلا هم معجزه کرده بود واسم وقتی اجازه میکرو بهمون دادن چون قبلش به اینم امید نداشتیم و من همونجا خدارو هزارمرتبه شکر کردم و راضی به رضاش بودم. امیدوارم خدا معجزه شو نشونتون بده تا واقعیت رو ببینید.
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
به سلامتی ارغوان جون مبارک باشه عزیزم ازت چند تا سوال داشتم ظاهرا همسر شما هم آزو اسپرم بودن درسته؟ ازشون نمونه با سرنگ گرفتن؟ چه داروهایی استفاده کردن؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت