2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045618 بازدید | 684476 پست
سلام گلم.ان شاالله نی نی الان تو دلت درحال جاخوش کردن باشه وتا۹ماه ازت جدانشه😊. اگه دوست داشتید بگ ...

سلام عزیزم ممنون از دعا خوبت، ان شاالله 🙏🌹

من تنبلی تخمدان شدید دارم، تحت نظر دکتر کوهسار نبوی هستم، همسرم هم اسپرمش مشکلی نداشت تحت نظر نبود، کلینیک مام هم من راضی ام، بیشترین آمار باروری رو داره و مجهزترین مرکز در خاورمیانه ست، از کشورهای همسایه هم زیاد دیدم که میان.

دکترهای خیلی خوب و با تجربه و جنین شناسی عالی دارن، الکی آدمو نمیبرن بیارن سعی میکنن توی کمترین مراجعه مراحل انجام بشه.

تنها ایرادی که میتونم بهش بگیرم سیستم نوبت دهیش هست که هر دفعه حدااااقل ۲ ساعت معطلی رو داره این واقعا اذیت کننده ست، وگرنه از بقیه موارد کاملا راضی هستم.

سوال خاصی داشتی بپرس عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون از دعا خوبت، ان شاالله 🙏🌹 من تنبلی تخمدان شدید دارم، تحت نظر دکتر کوهسار نبوی ...

گلم داروهایی که تجویز میشه خود مرکز داره یاباید از بیرون تهیه کرد؟آزمایشات رو همون جا میشه انجام داد یا میفرستن بیرون؟منظورتون از معطلی ،منتظر بودن توخود مرکز تاویزیت شدنه یاکلا نوبت گرفتن تلفنی یااینترنتی؟ 

وای چقدر سوال کردم من رو ببخش عزیزم.

گلم داروهایی که تجویز میشه خود مرکز داره یاباید از بیرون تهیه کرد؟آزمایشات رو همون جا میشه انجام داد ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.

طبقه همکف کلینیک داروخانه هست ولی یه وقتایی تموم می‌کنه داروها رو. یه داروخانه به فاصله حدود ۱۰ دقیقه ای کلینیک هست که تقریبا تمام داروهای کمیابم داره، داروخانه دکتر نازنین رحمانیان. بله خود کلینیک آزمایشگاه هم داره ولی اصلا اصراری ندارن کجا آزمایشات انجام بشه فقط میگن معتبر باشه.

منظورم معطل شدن برای ویزیت بود گلم وگرنه نوبت گرفتن که من همیشه اینترنتی میگیرم زیر ۲ دقیقه.

سلام دوستان گلم ... لطفا هرکسی میتونه من و راهنمایی کنه من ۱۶ روز پیش انتقال دادم ... از روز ۹ انتقا ...

عزیزم من خودم خونریزی داشتم یعنی نه صرفا لک بینی خونریزی روان و قرمز.... 

شکر خدا الان پرنسسم خانومی شده برا خودش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=235720860]عزیزم من خودم خونریزی داشتم یعنی نه صرفا لک بینی خونریزی روان و قرمز....  شکر خدا الان پرنسسم ...[/QUOTE

توووورخدا ... الهبییییییی ای خدا 

ان شاالله مال منم بمونه توکل برخدا

سلام بچه ها ببخشید من همش امروز خییییلی عذر میخوام دهانه واژنم بدجور تیر می کشه همش. مخصوصا وقتی نشستم و ی مقدار کشاله رانم سمت راست درد داره.

اینا از چیه؟ ممکنه عفونت گرفته باشم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ممنون از راهنمایی خوبتون🌹 منم پارسال یه سقط داشتم از کجا بدونم دلیل چیه  چون دکترا گفتن ...

عزیزم خوب یه سری مشکلات با بررسی مشخص میشن.... 

یکی از ابزارهای بررسی و تشخیصم آزمایش هست.... 

من جای شما باشم پیگیری میکنم که برات لااقل آزهای ایمنی انعقادیو بنویسن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان کیا آنلاین هستن لطفا بیاید خیییییلی استرس گرفتمم امروز روز ۱۸ انتقالم .. یعنی دو روز بعد پریودیمه آزمایش بتا دادم امروز الان گرفتم جوابش رو ۲۷۰ بود کم نیست؟ کسی بوده اینجوری ؟

سلام دوستان کیا آنلاین هستن لطفا بیاید خیییییلی استرس گرفتمم امروز روز ۱۸ انتقالم .. یعنی دو روز بعد ...

خییییلی مبااااارکه عزیزم. عدد مهم نیس مهم اینکه بعد ۴۸ ساعت دوبرابر یا نزدیکش شده باشه.

ان شاالله ۹ ماه بعد ب سلامتی بغلش کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها ببخشید من همش امروز خییییلی عذر میخوام دهانه واژنم بدجور تیر می کشه همش. مخصوصا وقتی نشس ...

عزیزم منم قبلا این تجربه رو داشتم خودش خوب شده یک روزه، یه وقتایی یه دردایی علت خاصی ندارن خودشون خوب میشن، اگه تا فردا صبح بهتر نشدی به پزشک مراجعه کن

عزیزم منم قبلا این تجربه رو داشتم خودش خوب شده یک روزه، یه وقتایی یه دردایی علت خاصی ندارن خودشون خو ...

ممنونم گلم ک جواب دادی. خیلی  آزار دهنده اس🥴

جالبه همه جام تیر می کشه دیگه😂

سلام دوستان کیا آنلاین هستن لطفا بیاید خیییییلی استرس گرفتمم امروز روز ۱۸ انتقالم .. یعنی دو روز بعد ...

سلام عزیزم، مباااارکه به سلامتی و دل خوش ان شاالله.

گلم به عددش خیلی توجه نکن، مهم رشد بتاست، ۴۸ ساعت بعد تکرارش کن ان شاالله که حسابی میره بالا و خوشحالمون می‌کنی. 🙏🌹