2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
درضمن اصلا استرس نداشته باش یه بار پیش اومد قرار نیست همیشه یه اتفاق دوباره تکرارشه اون اتفاق یه بار ...

مرسي از دلگرميت عزيزم ايشالا خدا نينياتو حفظ كنه برات😍😍

چند وقت از بارداری گذشته برای ایمنی تا جایی که یادمه ۳ ماه فاصله با بارداری باید باشه 🤔 بزار بقیه ب ...

آخرین سقطم که سال ۹۸ بود ولی جدیدا  یه ماه پریود نشدم بی بی هم مثبت شد اما قبل از اینکه برم آزمایش لکه بینی شدم شیافت پروژسترن استفاده کردم قط شد یه چند روز ولی باز پریود شدم دیگه که رفتم دکتر این آزمایشامو برام نوشت انجام بدم بش گفتم وضعیتمو گفت شنبه بیا آزمایش بده چون خیلی خم آزمایشش گرون بود گفتم اینجا بپرسم مطمن بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا انعقادیا آسپرین انوکسان تاثیر میذاره.....  غیر اون تاثیری ندارن.....  روز قبل ...

من یه دونه آسپرین ۸۰ دوشنبه که گذشت خوردم دیگه قط کردم تا شنبه که برم آزمایش بدم ولی فولیک اسید و خوردم تا الان هر شب طوری نیست

آخرین سقطم که سال ۹۸ بود ولی جدیدا  یه ماه پریود نشدم بی بی هم مثبت شد اما قبل از اینکه برم آزم ...

چون آزمایش گرونیه اول بپرس شرایطشو حتما از آزمایشگاه یا دکتر ایمنی. 

خدایا شکرت
آخرین سقطم که سال ۹۸ بود ولی جدیدا  یه ماه پریود نشدم بی بی هم مثبت شد اما قبل از اینکه برم آزم ...

من انتقالم منفی شده بود اردیبهشت پارسال مرداد آزمایش ایمنی دادم یادمه دکتر ایمنی هم ازم پرسیده بود چقدر فاصله بینشون بوده

خدایا شکرت
نسبت به قبل خیلی بهترم.ولی باز کامل خوب نیستم.کلافگی رو دارم.کارم شده خونه نشینی و نی نی سایت☺️ بما ...

شروین جان من هفته دهم.دوهفته قبل آزمایشم عفونت اداری داشتم.آموکسی خوردم.دوشنبه تموم شد.از دیشب یکم سوزش دارم.داخل واژن نیست.بالاترشه. که با دستشویی رفتن بیشتر میشه به دکترم دسترسی ندارم.بهم نگفت بعد قرص آزمایش تکرار کنم.یعنی عفونتم خوب نشده؟

شروین جان من هفته دهم.دوهفته قبل آزمایشم عفونت اداری داشتم.آموکسی خوردم.دوشنبه تموم شد.از دیشب یکم س ...

من بعد ازیترو ۵۰۰ تکرار کردم.کامل خوب شده بود.

اسم ازمایش کشت ادرار هست.

میخای به ازمایشگاه زنگ بزن کشت ادرار داوطلبانه یا بدون نسخه پزشک قبول میکنن.

برو بده و خیالت راحت بشه.اگه باشه زود قرص بخور درست بشه.چون علایم هم داری.

حالا من علایم نداشتم عفونت ادراری داشتم.

من میخام هر ماه ازمایششو بدم.

چون راحته و ناشتایی هم نداره.

فک کنم این ازمایش رو هم خانه بهداشتها رایگان انجام میدن.

😉

سلام ببخشید جای امپولای پروژسترون کبود شه طبیعیه؟؟؟شوهرم میزنه برام امروز دیدم چند جاش یه ذره کبودی ...

اره.طبیعیه. اگه موقع تزریق با انگشت شصت و اشاره پوست رو بکشه دردش کمتر میشه و تیره نمیشه.

برای افراد لاغر باید پوست رو جمع کنند.

😉

اره.طبیعیه. اگه موقع تزریق با انگشت شصت و اشاره پوست رو بکشه دردش کمتر میشه و تیره نمیشه. برای افرا ...

همون نگه میداره بعد تزریق میکنه لاغر نیستم ببخشید اینکه ترشح دارم اینم طبیعیه؟؟؟فقط ترشح دارما خارش و بو نداره