2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان شروع ختم قران کیه از چه روزی شروع کنیم به خوندنش
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام خانوووومای گل بابا مباررررررکه خدا رو شکر خدا رو صد هزار بار شکر ب هر 3 مامانای خوشبخت تبریک میگم انشااله صحیح و سلامت بیان تو بقلتون ،منم که اشکم در مشکمه دارم از خوشحالی گریه میکنم اخه خیلی حس خوبیه مبارکتون باشه انا جونم فدات شم که یادت بود بله گلم جز 30 من میخونم انشالله لیلا جان امیدوارم مادر اقا ابوالفضل دامنتو سبز کنه گلم برات خیلی دعا میکنم نفر اول منم انشالله دعاتون مستجاب شه من این ماه انتقالم انجام شه دعام کنید
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
سلام علیکم شاینا جان مرسی بابت معرفی دکتر مردان آدرسش تو تاپیک هست؟ کدوم ص میتونم پیدا کنم؟ آنا جونم مرسی بابت توضیح مشکل روماتولوژیت منم یه نوع نادر از مشکل التهاب لگن رو دارم اما منظورم از سوالی که کردم از شما این بود که دکترتون نگفت ممکنه این بیماری خود ایمنی با اون مشکل خود ایمنیتون مربوط باشه؟ من نگرانم نکنه منم مشکل ایمنی داشته باشم الهی یا مدد عزیز ان شاء ا... این دیگه میشه اخرین انتقال و دفعه بعد برای دنیا اوردن نینیت میری بیمارستان آنا جون شما دوز پروژسترون رو گکفتین هر چی کمتر باشه بهتره ؟ یا مقدارش تو آز رو گفتین؟ و اینکه دلیلش هم میشه بگین لطفا؟ رز عزیزم اصلا نگران نباش دکترو جنین و دارو و ... همهو همه فقط وسیله است کافیه خدا بخواد منم از 15 تا تخمکی که داشتم، اون همه اذیت شدم ، بیمارستان بستری شدم چون هایپر شده بودم و... فقط ده تا جنین داشتیم اون فقط یکیش گرید آ 4 تا بی 5 تا بقیه اش سی اما مطمئنم اگه خدا بخواد میشه دکترم هم گفت خیلی ها با همون جنین گرید سی باردار شدن باد عزیزم نمیدونی چقد دلم پیشت بود عزیزم اخه یادمه رفتین مسافرت بعدش دیگه خبری ازتون نشد خیلی از بچه ها ناراحت و نگرانت شده بودن خدا رو شکر که خوبین منم اوائل شهریور فک کنم رفتم تو سیکل میکرو و متاسفانه هایپر شدم و انتقالم دو ماه عقب افتاد ان شاء ا... پری ماه بعد بیاد میرم برا ادامه شما چه کردی عزیزم؟ فوزی جان شما در حالت عادی کهیر میزنی؟ یا به داروها حساسیت نشون دادی؟ اگه در حالت عادی کهیر میزنی بد نیست با یه دکتر مشورت کنین من کلا 20 ساله آلرژی بینی دارم و به گونال هم حساسیت نشون میدم اما دکتر ایمونولوژی تاکید کرد این نمیتونه برا لانه گزینی مشکلی ایجاد کنه ، و گفت نیاز به انجام آزهای تکمیلی نیست منم بهش اعتماد کردم راستش المیرای عزیز ان شاء ا... که هفته بعد نتیجه مثبت ازتون رو میگیری منم تقریبا یه ماه بعد از شما هایپر شدم خیلی روزای بدی بود کیانا جونم مبارکه عزیزم قربونت برم بتات هم عالیه ان شاء ا... با دل خوش طی کنی ما رو هم دعا کنی مهرانا جان همیشه خدا با معجزه هاش ادم رو غافلگیر میکنه تا نشون بده نباید همه فکرمون رو بذاریم پیش دکترا چون دست خودشه که بالای همه دستای عالمه خوشحالم یکی از این معجزه های شیرین قسمتتون شده ان شاء ا... خودش هم براتون حفظش میکنه رزا جونم تبریک میگم ان شاء ا... که 15 اذر هم قلب نینی خوشکلت رو میبینی عزیزم ان شاء ا... خدا خودش نتیجه این همه صبرت رو میده بهت بچه ها جونم کسی ادرس دکتر جنتی رو میدونه ؟ و اینکه جایی هست تو تهران که عکس رنگی با بی هوشی یا بی حسی بگیرن؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه همدردای خودم.ایشالله همینجوری که خدا دل این سه تا مامانو شاد کرد .ادامه دار باشه و همه طعم مادر شدنو بچشن.هر چند من 13ساله طعم مامان شدنو چشیدم.ولی همچنان دیوانه وار دوست دارم دوباره خدا تجربه شرین دوبار مادرشدنو بهم بچشونه.برام دعا کنید من امروز هاش سی جی رو زدم.خدایا نظرتو ازم برنگردون.در ضمن به همه مامانایی که آزتون مثبت شده تبریک میگم
آنا جوون وقتی دیدم ختم صلواتتون به نیت حضرت محمدگذاشتین .دلم خیلی گرفت یاد محمد رضام افتادم که پارسال به دلیل مشکل انعقادی که داشتم تو هفته 15کورتاژ کردم افتادم.آخه من گفتم اگه خدا پسر بهم داد اسمشو محمدرضا میزارم .خدا صلاح ندونست دیگه.به همین خاطر به یاد محمدرضای عزیزم 1000صلوات برام بزار اگه قابل باشم
مامان آیدین عزیز نگران نباش.... هنوز فرصت داری!!!! ایشالله خدا بهترین راهو جلو پات میذاره!!!! تنها چیزی که از خدا میخوام اینه که ۱، ۲، ۳ تا بودنش فرقی نداره فقط صحیح و سالم باشن و به دنیا بیان که اگه خدا بخواد میتونه هر سه رو صحیح و سالم بذاره بغلت!!!! پس از خودش میخوام که کمک حالت باشه و یه کاری کنه به ریداکت نیازی نباشه و اگه میخواد تعدادش کمتر باشه خودش برات ریداکت کنه!!!!! مثل سومین جنین شیدا جون که خودش به مرور جذب شد!!!! خدایا خودت یه کاریش کن و دل مامان آیدینمون رو آروم کن تا بتونه از این دوران لذت ببره!!!! گلسا جون عشقم آی شیطون بلا خوب تاریخ اول لیست هست دیگه!!!!! فدات بشم نگار جون تقریبا مطمئن بودم شما جزء ۳۰ رو خواسته بودین نگه دارم اما گفتم اگه اشتباه یادم مونده باشه مدیون نشم!!!! التماس دعا عزیزم!!!! لاله سرخ عزیز راستشو بخوایی من وقتی اون موقع از دکتر روماتولوژم پرسیدم که درمان کنم یا نه گفت همینکه زیر نظر دکتر زنانت باشی کافیه!!!! حتی یادمه کمبود ویتامین دی هم داشتم اونم گفت بهتره دکتر زنانت تجویز کنه و فقط بهم گفت نرمی غضروف داری و با توجه به بالا بودن esr هم که یکی از معیارای وجود التهابه التهاب داشتم.... در کل فقط بهم گفت درمانت رو بعد زایمانت ادامه میدیم.... منم چون اون موقع هنوز چیزی در مورد مشکل ایمنیم نمیدونستم چیزی بیشتر ازش نپرسیدم چون اصلا هیچی در مورد مشکل ایمنی نمیدونستم!!!! به نظرم بد نیست که آزهای ایمنیو بدی!!!! راستی شمام esr تون بالاس؟ و اما در مورد پروژسترون!!!! عزیزم به هر حال هر دارویی که استفاده میکنیم کلی عوارض داره و اگه بشه کمترین استفاده رو داشت خیلی خوبه.... تا جایی که متوجه شدم بیشترین عوارض رو تو پروسه میکرو همین پروژسترونا دارن اما چه کار میشه کرد یه جورایی مجبوریم داشته باشیم حالا هر چی کمتر باشه بهتره اما مجبوریم به حد نیاز داشته باشیم!!!! تو بارداری طبیعی همه چی به موقع تولید میشه اما تو بارداری مصنوعی که ماها داریم همه چی یه جورایی با داروها کنترل میشه اما بعد تشکیل جنین پروژسترون بالا میره و وقتی میزانش انقدری شد که دیگه نیازی به تزریقش نباشه یواش یواش قطعش میکنن!!!! یادمه یه سری دوستان قبل انتقال دکترا ازشون آز پروژسترون و ... میگیرن و احتمالا از روی سونو احساس نیاز به این آز برا دکتر پیش میاد تا مطمئن تر برن جلو.... احتمالا با جواب این آز دز پروژسترون رو تشخیص میدن و اگه هم حس کنن شرایط مرزی ندارن همون تعداد دو تا آمپول پروژسترون رو که اکثریت دارن تجویز میشه!!!! و اما در مورد آدرس امیرجنتی!!!! عزیزم صفحه ۵ یه لینک گذاشتم که توش کروکی آدرس مطب طرازی هست!!!! مطب امیرجنتی هم یه کم پایینتره!!!! کروکیو نگاه کنی دقیقا مطب امیرجنتی نزدیک پل عابر هست!!!! آدرس امیر جنتی با شماره تماسشم تو صفحه پنج هست اما کروکی مطب طرازیم نگاه کنی بهتر میتونی پیداش کنی!!!! ثمین جون عزیزم خوب فقط یه تسته!!! نگران نباش!!!! قرار نیست وقتی یه تستی انجام میدیم حتما خدای نکرده مشکلی داشته باشیم!!!! مگه ندیدی چند روز پیش شاینا جون تست هپاتیتش مثبت کاذب بود بعد معلوم شد اشتباه بوده!!!! عزیزم شما که هنوز حتی یه جواب نگران کننده هم نگرفتین پس فکرای بد بد نکن!!!! یه تسته دیگه!!!! مثلا من خودمم اول کاری بهم گفتن بدنم نسبت به هپاتیت ایمن نیست و گفتن حتما باید واکسناشو بزنم!!!! پس نگران نباش هیچی نیست!!!! مامان تینا جون عزیزم قربونت برم میدونم خیلی اذیت شدی!!!! ایشالله به زودی خدا محمد رضاتو دوباره بهت برگردونه اما این سری به شرط زایمان موفق و ۱۲۰ سال عمر با عزت و در سلامت کامل!!!! عزیزم التماس دعا!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان لطفا برای من جز15 و 1000 تا صلوات رو بنویس مرسی عزیزم راستی یه سوال شما گفتی شربت ال کارنیتین موثرتر هست من دیروز داروخونه بودم شربتشو داشت منتهی ایرانی بود اون قرص جویدنی که گفتی چه دوزی داره؟؟
خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام اناجون امروز رفتم تو صفحه اول و دیدم جزیی ترین حرفای بچه ها رو اونجا به روز میکنی خیلی زحمت میکشی عزیزم ان شاا.. هم تو دنیا و هم اخرت عاقبت به خیر بشی خانمی منم بعد از خونریزی روده رفتم دکتر کلی هزینه کردم و اذیت شدم و کلونسکپی انجام دادم و متوجه شدم بخاطر فشارهای عصبی این مدت سر اهدای تخمک و سر تشکیل نشدن قلب، زخم روده گرفتم. میخواستم بگم بچه ها دوستان گلم ارامش و سلامتی از همه چی مهم تره سعی کنید زیاد سخت نگیرید تا خدای نکرده بدنتون آسیب نبینه ارامش داشته باشید هر چی خدا مقدر کنه رخ میده...ارزوی مادری واسه همه دارم
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
دوستای گلم یه سوال:من سری قبل که امگا3 گرفتم بعد مصرفش(معذرت میخوام)آروق که میزدم مزه ماهی رو احساس میکردم و البته چندش آور بود.ولی مارکی که الان دارم مصرف میکنم اصلا این حالتو ندارم.موندم این یکی خوبه یا قبلیه