2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
خیلی میفهممت عزیزم. ولی ناامید نشو. ان شاالله ک چهارشنبه همه چی خوب پیش بره. من ک دو بار سیکلم کنسل ...

خودم باختم هر سری یه مشکل جدید یه اصطلاح جدید یه نگرانی جدید فقط نمیدونم تقاص کدوم گناهمو اینجور پس میدم 

سلام عزیزم خوبی؟نی نی نازت خوبه؟ سنگک جان من امروز رفتم سونو نی نیم بریچ بود درصورتیکه از اول تا ال ...

سلام مرسی عزیزم توخوبی 

نمیدونم فکرمیکنم بعضی وقتا جابه جا میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سی ...

سلام عزیزم به سلامتی پارسال باهم بود تقریبا سقطامون امسال انشالله انتقال و بارداریمون با همه

سلام خانوما  من رفتم تو سیکل میکرو ، دکتر امروز بهم آمپول گونال (۲ تا پودر+ ۱ آب ) داده ،،،،ای ...

سلام عزیزم داروت که خوبه خارجیه بله درسته دوتا پودرو یه اب با سر سوزن بزرگ بکش با انسولینی تزریق کن بزار انسولینیت کند نشه اذیتت کنه وگرنه فرقی نمیکنه دوز داروهاتم دکترت بر اساس شرایط بدنیت میده نگران نباش چرا جواب نگیری 

خودم باختم هر سری یه مشکل جدید یه اصطلاح جدید یه نگرانی جدید فقط نمیدونم تقاص کدوم گناهمو اینجور پس ...

عزیزم منم همینم یعنی این راه همینه ادم وقتی عقب میوفته خسته میشه وناتوان ولی بعد یه مدت خودتو جمو جور کنو ادامه بده ما هم پاداشمونو بلاخره میگیریم

من بلافاصله بعدِ ناهار میخورم عزیزم کلسیمم تازه میخورم که اونم دی داره توش با اینحال که زیادترم کردم ...

امتحان کن این دفعه وسط ناهار بخور نه بعدش ببین فرقی می کنه؟

بمن تاکید داشت ک بین ناهار بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خودم باختم هر سری یه مشکل جدید یه اصطلاح جدید یه نگرانی جدید فقط نمیدونم تقاص کدوم گناهمو اینجور پس ...

از ته دل میفهمم. منم اینجوریه وضعم. فک کن از اسفند ۹۹ در تلاشم برا انتقال دوم ولی دقیقا هر دفعه ی مشکل جدید پیش اومده. این اخری هم ک همه چی اوکی شد جنینام از دست رفت. 

ولی اینجوری نگو. خدا انقد مهربونه که ی ذره هم فک نکن تقاص گناهی رو ازمون میگیره. وگرنه مطمینم اونوخ وضع من یکی خیییییلی خرابتر ازین بود جوری ک نتونم رو پام وایسم.

ولی حتمااا ذکر استغفرالله رو طول روز زیاد بگو از یکی از ائمه هس فک کنم ک اونایی ک بچه میخوان خیلی استعفار بکنن طول روز. 

ان شاالله روز ماهم میرسه همون طوری ک خیییلی از بچه های همین تاپیک ک عین ما کلی مشکل داشتن و باورشون نمیشد ی روزی نتیجه بگیرن یا فارغ شدن بسلامتی یا تو چند قدمی اون روزن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم منم همینم یعنی این راه همینه ادم وقتی عقب میوفته خسته میشه وناتوان ولی بعد یه مدت خودتو جمو جو ...

توکل به خدا متوصلم به امام رضا خودش شفاعت هممون بکنه خدا هیچ زنی با ناباروری امتحان نکنه که بد دردیه من که تا نتیجه نگیرم ول کن نیستم ولی واقعا روحم اسیب دیده 

سلام عزیزم خوبی؟نی نی نازت خوبه؟ سنگک جان من امروز رفتم سونو نی نیم بریچ بود درصورتیکه از اول تا ال ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم ولی احتمال چرخیدنش کمه 

من تا ۲۷ بریچ بود از ۲۸ تا اخرم سفالیک دیگه نچرخید 

ولی بعضیا میگن تا ۳۶ ممکنه بچرخه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم انشاءالله به حق این ماه مبارکی این سری مادر میشی ونی نیتو صحیح وسلامت بغل میگیری 

قربونت برم عزیزممم انشااللله ممنونم برا دعای قشنگت 

انشاالله خودتم به سلامت گل پسرتو بغل بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به سلامتی عزیزم، توکل بر خدا ان شاالله این دفعه حتما مامان میشی و خستگی این مدت از تن و روحت درمیاد ...

قربونت برم محتاج دعای همتون هستم ممنون انشاالله پناه برخدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به سلامتی ان شاالله اینسری حتما مامان میشید🙏🏻🙏🏻😍😍

قربونت برم عزیزمم