2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
من دیروز رفتم دکتر گفت ترشحات عفونی دارم و کلوتریمازول داد داخل واژنی.ببخشید دکتر توضیح نداد منم نپر ...

شب باید بزنی بعدش هم بلند نشی تا صبح که قشنگ جذب بشه، صبح بری دستشویی اضافش می‌ریزه بیرون، ان شاالله زودتر خوب بشی عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم با اپلیکاتور، دراز بکش و تا جاییکه میشه اپلیکاتور رو داخل کن و بعد تخلیه کن

مرسی عزیزم که راهنمایی ام کردی واسه جنین ضرر نداره؟هزار تاوسوال دارم که اپلیکاتور نخوره بهش سوراخ نشه،کرم رو جذب نمیکنه،اصلا یه چبزایی به ذهنم میرسه که خودم تعجب مبکنم.

عزیزم روز ۶ خیلییی زوده من اصلا نزدم تا روز ۱۰ روز ده زدم مثبت شد بیخود بخودت استرس نده زوده الان جن ...

چشم فدات دیگه نمیزنم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم که راهنمایی ام کردی واسه جنین ضرر نداره؟هزار تاوسوال دارم که اپلیکاتور نخوره بهش سوراخ نش ...

نه عزیزم نگران نباش دکترت صلاح دونسته که تجویز کرده، بعدشم نی نی کجا و واژن کجا؟ اصلا نزدیکش هم نمیشه عزیزم 😅 نگرانی الکی نده به خودت دختر خوب 😘🌹

چشم فدات دیگه نمیزنم 

عزیزم خیلی ها بودن که حتی روز ۱۰ هم بی بی نشون نداده مخصوصا جنین ۳ روزه، اگر روز ۱۰ هم منفی بود ناامید نشو روز ۱۴ برو آزمایش، ان شاالله مثبتی گلم

سلام عزيزم خوبی خانمی، عيدت مبارک یه سوال داشتم  الزاما تمام جنین های پنج روزه رو هچینگ میکنن؟ ...

عزیزم جنین چه ۵روزه چه ۳روزه هیچینگ میکنند

منم به بیمارستان گفتم میخوام هیچینگ بشن گفت روتینه

همه جنینا هیچینگ میکنند اینجا