2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
کیانا جون عزیزم نگران نشو..... نگرانی که کار نمیکنه!!!! عزیزم بهتره زنگ بزنی بپرسی!!!! عزیزم هپارین داری درسته؟ احتمالا از اون هست اما بهتره زنگ بزنی اطلاع بدی!!!! اما اصلا به خودت استرس نده!!!! هر چی باشه الان جنینا تو دلت هستن و باید حواست بهشون باشه و بهشون استرس ندی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگارجان پودر نخلو دکتر طب سنتی واسه اسپرم شوهرم داد ولی واسه رحم چیزی نشنیدم.البته فکرکنم طبعش گرم باشه شاید واسه همین گفتن بهت کیانا جان اگه هپارین داری از اونه منم زیر نافم یدفعه ای کبود شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون ایشالله خدا از دهنت بشنونه انقدر که از خارج رحمی میترسم از باردار نشدن ترس نداشتم راستش حرفات بهم خیلی روحیه و ارامش داد ایشالله که خدا خیلی زود دلت و شاد کنه
خدایا خستم از انتظار.....
کیانا برمن هم به واسطه آمپولهای کلگزان توهمین سایزکبودشده بود....خوب میشه امازمان میبره.برمن مرداد اون طوری شد هنوز حالت لک توشکمم مونده
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بهار جون آره عزیزم از پنج آذر تا ۱۴ دی هر روز همه مون به نیت کسی که اون روز بهش تعلق داره یاسین میخونیم!!!! گلبرگ جون فدات بشم ایشالله که به زودی خبر خوبه رو بهمون میدی و شادیو به این خونه میاری!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آدی جون به نظرم عالیه!!!! ایشالله کلی جنین خواهی داشت!!!!! پس سعی کن مواد غذایی پروتئین دار استفاده کنی که جنینای زیاد و خوبی داشته باشی!!!!
آدی جون فقط پرولاکتینت مثل اینکه کمه!!!! نمیدونم کم بودنش چه معنی ای داره!!!! تستسترونتم نمیدونم رنج نرمالش چیه!!!! من اصلا نداشتم!!!! به جز این دو تا بقیه عالین!!!!!
آدی جون چرا بترسی؟ عزیزم گفتم که چهار تاش که خوبن!!!!! پرولاکتینم میدونم بالا بودنش بده اما پایین بودنش رو نمیدونم!!!!! عزیزم نگران نباش!!!!!