2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
سلام دوست جونام انشااله که خوب باشید کیانا جونم انشااله که مامانی شک نکن.بی بی الکی مثبت نمیشه انشااله باقی دوستانم که منتظرن جواب مثبت بگیرن به یاد همتون هستم از خدا میخوام تا آخر سال همتون مامان بشید رز جونم به b بودن و c بودن توجه نکن اصل کاری رو بچسب که بخواد برو و برگرد نره/توکلت فقط به خدا باشه خوشگلم
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفت ماهمه/خدا بخواد دو ماه دیگه نی نینیامو بغل میکنم از خدا میخوام این لحظات شیرین قسمت تک تکتون بشه
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
کیانا جون ایشالا که مثبت عزیزم کی آز میدی؟ شیدا جون ایشالا دو ماهه دیگه فرشته هاتو بغل میکنی برای ماهم دعا کن آنا جون چهارشنبه روز اول پری بود که با طرازی ویزیت شدم گفت یه کیست داری که حتما باید تخلیه بشه. برای فردا صبحش ساعت 7 بیمارستان آبان رفتم کیستمو تخلیه کرد اسپرینو هم قطع کرد میدونی دلیلش چیه؟ برای سونوی بعدی هم 7 آذر که روز 11 پری هست بهم وقت داده به نظرت دیر نیست من فکر میکردم تو ده روز اول باید دو سه بار سونوشم
آنا جون من اطلاعاتم تو لیست کسایی بود که مشکلشون دقیقا معلوم نیست. فکر کنم 174 بودم. خواستم اطلاعات کامل بدم که کاملش کنی 1.5 اقدام کردیم 3 ساله ازدواج کردیم. مشکلمون مرفولوژی پایین و تنبلی تخم دانه. واسه آی یو آی بهمن 93 به دلیل ضعیف بودن زیاد اسپرم ریجکت شدیم. به همسر دارو دادن فایده نداشت تا بلاخره واسه میکرو معرفی شدیم. سیکل لانگ داشتم. 15 اردیبهشت پانکچر شدم با 22 تخمک که هایپر شدم. 16 تاش جنین شد 9 تاش رو توی 3 بسته فریز کردن. 25 آبان انتقال جنین داشتم. تو رویان. دکتر می خواست 2 جنین انتقال بده که من اصرار کردم هر 3 رو انتقال بده. حالا هم منتظر نتیجم. ببخشید خیلی طولانی شد. خواستم اطلاعات رو کامل کنم مرسی هم بابت همه اطلاعاتی که گذاشتی
دوستان مهربونم خیلی ممنون که تو ختم یاسین شرکت کردین خدا رو قسم به آبروی حضرت ابوالفضل و مادرش میدم که هیچ کدوممون رو ناامید نکنه و هممون تا پایان امسال مادر بشیم. دوستان شروع ختم یاسین از روز دوشنبه 94/09/02
عطارد جون عزیزم بعد هیسترو بستگی داره کار درمانی خاصی انجام بشه یا نه!!! اما اگه مورد خاصی نباشه بهتره همون ماه بعد سیکل میکرو شروع بشه!!! من که لاپرا هیستروسکوپی درمانی برای مشکل آندومتریوزم داشتم میتونستم ماه بعدش سیکلمو شروع کنم فقط چون میخواستم فرصت اقدام طبیعی رو هم داشته باشم یه ماه فاصله داشته باشم!!!! ممری جون احتمالا چون تخلیه کیست داشتی آسپرینت رو قطع کرده که موقع تخلیه و بعدش دچار خونریزی نشی... قبل پانکچرم معمولا اسپرین رو قطع می کنن و بعد انتقال مجددا شروع می کنن!!!! نگران نباش... عزیزم ویزیت با فاصله کم وقتیه که تحریک تخمکگذاری داری و پانکچر داری.... تو سیکل انتقال فریز خیلی سونو نداری!!! المیرا جون ممنون از اطلاعات کاملترت... گذاشتمت تو لیست دوستان با مشکل عمده مورفولوژی!!! لیلا جون خدا رو شکر لیست کامل شد.... عزیزم به نظرم برای اینکه دوستان همه از شروع با خبر بشن یکم دیرتر شروع کنیم بد نیست!!! من سعی می کنم لیست رو برای کسایی که تو اد لیستم هستن ایمیل کنم!!! اگه گروه ت ل گ ر ا م دارین که هستین یکی بذاره!!! لیست کامل شده رو هم صفحه 9 میذارم!!! فقط تاریخش قطعی بشه که با ثبت تاریخ خوندن بذارمش تو صفحه 9!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com