2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام خوبی عزیزم من دوقلو باردارم هفته ۱۹ ک سونو کرد دید یکم دهانه رحم بازه شده  دکتر سرکلاژ ک ...

اره خیالت   راحت باشه اصلا نگران نباش فقط مزاقبتات و داشته باش منم‌میگن یکم باز شده دکتر گفت تهش سرکلاژ  یا پساری نگرانی نداره فقط مراقبت تا اخر ....خدا حفظشون کنه برات 

ایشاااالللهههه....ایشالا تو هم بعد از ۹ماه نی نی رو سالم بغل بگیری  منکه شیراز هستم  واق ...

مرسی عزیزم.

ناراحت نباش غصه نخور فدات شم همه چی به وقتش درست میشه زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید این مسیر واقعا پول میخواد بذار زمانی که آماده بودید شروع کنی انشالله حتما حکمتی داره. انشالله یه کار خوبم پیدا کنه. برات دعا میکنم انشالله شرایطتتون خوب بشه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یعنی قبل از پانکچر ۱/۶بود و بعد از پانکچر شد ۲/۲؟ ذخیره که بالاتر نمیره گلم مگر خطای ازمایشگا ...

دخیره بالا نمیره اما کیفیت اره فلورا تاجیک خیلی ها ازش نتیجه گرفتن منم قبل انتقال اصلاح سبک کردم فقط مشکل من وضعیت حاد شوهرم بود و گرنه نتیجه میده برا خانوما 

مرسی   ،من از مهر دوباره رفتم دکتر شرایطم خوب بود خبری از کیست نبود خواستم طبیعی اقدام کنم چون ...

به سلامتی عزیزم ما فقط یه نی نی میخوایم پس نگران نباش یکیشم جنین بشه و بگیره برات کافیه توکلت به خدا باشه انشالله مامان میشی اینبار. چشم حتما دعاگوتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ۹ هفته هستم تهوع خیبی داشتم یه سه روز خوب بود اما امروز یکم باز دارم و معده درد 

قرص نمیندازی؟ من دوتا دمیترون میندازم بازم حالم بده

از معده دردهم نگم برات

راستی غذا میتونی بخوری؟ من اگ برنج باشه بیشتر از دوقاشق نمیتونم بخورم اگ آبکی باشه یه مقدار بیشتر میخورم

سلام خوبی عزیزم من دوقلو باردارم هفته ۱۹ ک سونو کرد دید یکم دهانه رحم بازه شده  دکتر سرکلاژ ک ...

عزیزم اتفاقی نمیفته فقط چیزای سنگین بلند نکن سعی کن استراحتتم بیشتر بشه خدا براتون نگهشون داره ایشاا... یادتون هست بتاتون چند بود و روز چندم آزمایش دادید؟

مرسی   ،من از مهر دوباره رفتم دکتر شرایطم خوب بود خبری از کیست نبود خواستم طبیعی اقدام کنم چون ...

منم دو ماه پیش پانکچر شدم ، 12 تا فولیکول داشتم ولی هیچ کدوم رشد نکرد 😕 3 تا فولیکول ازم گرفتن اونم بعد 23 روز دارو مصرف کردن ،که هیچ جنینی تشکیل نشد ، اگه دیدی فولیکول خوب قالب نداری پانکچر نشو ،هزینه اضافه 🥲 

ولی دعا میکنم که همین پانکچر برات انجام بشه و جنین های خوبی برات تشکیل بشه عزیزم 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها این مثبت دیگه ؟ به خدا باورم نمیشه 😬 اینو بعد 4 تا لیوان آب خوردن گذاشتم

مباااارکه عزیزم🥰🥰🥰🥰

چشم ودلت روشن

خداروهزارمرتبه شکر نازیلا تو هم رفتی تو گروه باردارا

الهی که بارداری راحتی داشته باشی عزیز دلم❤❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد