2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
کدوم بیمارستان ها ای وی اف انجام میدن و هزینه ای یو ای بیمارستان چقدر شد مبلغ ویزیت و سونو دکتر هم اگه ممکنه بهم بگین
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم خدا برای همگی مون بهترین ها رو رقم بزنه باز تشکر ویژه از انا جون بخاطر این تاپیک
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
والا بگم نمیدونم دروغ نگفتم یه جورایی با علت نامشخص دو ای یو ای و یه میکور منفی هم داشتم لاپارا و هیسترو تشخیصی هم شدم سالم بودم همسرمم ازمایشش خوبه مرفو لب مرزه ولی تعداد و تحرک عالیه
سمی جون عزیزم امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی!!!! خدا وروجکتم برات حفظ کنه که یه عمر طولانی در سلامت کامل شاهد شادیا و موفقیتاش باشی!!!! کیانا جون عزیزم به احتمال خیلی زیاد مثبتی اما به قول دوستان میتونی با مارکای دیگه هم امتحان کنی اما به نظرم همینکه با مدیکورم پررنگتر شده نشون میزه بتا داره بالا میره.... ما که منتظر و امیدواریم با یه بتای تپل بیایی همه رو خوشحال کنی!!!! ناناز جون طبق چیزایی که من از گفته های خانوم دکتر توکلی برداشت کردم اگه تو آز جهش ژنی تو آیتم mthfr ژن هتروزیگوت تشخیص داده بشه روند درمانی با فولیک اسید و در صورت نیاز همراه با ب۶ و ب۱۲ هست. اما اگه فاکتور pai1 مورد داشته باشه و هتروزیگوت بود درمان با آسپرین و هپارین یا سلکسان و مشابهش خواهد بود. با توجه به اینکه من تو هر دو هتروزیگوت رو داشتم احتمالا به این دلیل طرازی برای من فولیک اسید و ب۶ و ب۱۲ و آسپرین و هپارین یا سلکسان و ... رو در نظر گرفته!!!! یادمه سمی جونم تو هر دو هتروزیگوت رو داشته!!!! پس بستگی داره شمام جواب آز ژنتیک مولکولی تون چی باشه!!!!! و اما در مورد آز اسپرموگرام تو مراکز خصوصی.... من نمیخوام بترسونمت اما خوب احتمال اینکه اختلاف زیادی باشه هست!!!! همسر منم تو آزمایشگاه معتبری خارج از مراکز ناباروری داده بود و همه چی عالی بود!!!! این باعث شده بود من الکی دو سال علاف این دکتر و اون دکتر باشم!!!! چون مشکل تشخیص داده نشده بود!!! همسر منم مورفولوژیش ۵۵% نرمال، تحرکشم خیلی بالا بود... الان دقیقا یادم نیست اما مورفولوژیو دقیق یادمه چون ضد حال اصلی رو تو اون خوردیم!!!! وقتی بعد اون همه مدت از دست دادن وقت اومدیم ابن سینا فهمیدیم مورفولوژی ۱ درصد نرمال بوده!!!! ۵۵ کجا ۱ کجا؟؟؟ پس اصلا نمیشه روشون حساب کرد!!!! من جای تو باشم امروز فردا هر موقع شرایط آز اسپرم رو داشتین برین ابن سینا یا هر مرکز ناباروری دیگه یه آز بدین تا خیالتون راحتتر بشه و مثل ما بیراهه نرین!!!! در ضمن با اون اوصافی که از آز اسپرم داشتین براتون اصلا آز دی اف آی نمینویسن!!!! آز دی اف آی رو برا کسی مینویسن که یکم مورد تو آزش دیده بشه!!!! برا آز دی اف آی اول این آز اسپرم رو مجددا تو مراکز ناباروری بدین اگه موردی بود که ایشالله نیست اون وقت میتونی باز تو یکی از مراکز ناباروری آز دی اف آی رو هم انجام بدی!!!! با این شرایط اگه همه آیتما خوب بودن اصلا به آز دی اف آی فکر نکن چون واقعا نیاز نیست!!!!! فدات شاپری جون.... المیرا جون عزیزم به سلامتی.... ایشالله خبر دوقلوهاتو به زودی بهمون میدی و حتی اگه توانشو داری ایشالله سه قلو بشن و یه خونه خیلی شلوغ در انتظارت باشه!!!! ثمین جون عزیزم آزی که توش قند و چربی و .... باشه ناشتایی میخواد!!!! بقیه تا جایی که من میدونم ناشتایی نمیخواد!!!! ثمین جون اگه بتونی مراکز ناباروری بری بهتره!!! ثمین جون نگران نباش دردش در حد یه پریود معمولیه!!!! گلبرگ جون عزیزم شاید لک لانه گزینی بوده.... عزیزم ایشالله به زودی با خبر مادر شدنت همه مون رو خوشحال میکنی!!!! عزیزم تنها آمپولی که رو جواب بی بی و آز تاثیر داره هاش سی جی هستش!!!! اونم نه هاش سی جی قبل پانکچر!!!! هاش سی جی بعد انتقال که حکم چسب جنین رو داره!!!! اگه اونو نداشتی پس میشه رو بی بی حساب کرد.... توکلت به خدا باشه.... ایشالله که روزای انتظارت به سر اومدن و شادی در انتظارته!!!! شاپری جون این تاپیک ثمره حضور تک تک شماست!!! من فقط به همراهی با این حضور گرم ادامه میدم.... مهم شمایین که همیشه هستین.... امیدوارم این همراهی به همراهی مادرا تبدیل بشه!!!!! شاپری جون من اون روز یه مقاله داشتم میخوندم.... وقتی میگن علت نامشخص باید رفت سراغ آزمایشهای تکمیلی.... منم قبل ابن سینا که آز همسرم ما رو به انحراف کشونده بود بهمون میگفتن علت نامشخصه!!!! اما بعدش چون معلوم شد مشکل اسپرم داریم دیگه رو اون بحث زوم شد!!!! اما بعدش که دو بار میرو منفی شد با اینکه قبلا هم خیلی مصرر بودم برای آزمایشهای تکمیلی اما این دفعه مصمم تر پیش رفتم و بالاخره معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادیم تو کاره!!!! ترنم جون عزیزم هزینه میکرو بسته به دارو و مرکز با هم فرق داره.... صفحه پنج رو یه نگاه بنداز شاید یه عیاری دستت بیاد!!!! البته اونجا هزینه عملای مراکز مختلف ثبت شده اما هزینه داوهام متفاوته!!!! بل بیمه تامین اجتماعی هزینه دروها یه چیزی بین 700-800 الی 1-1/5 میلیون!!!! البته میتونه کمتر یا بیشترم باشه!!!! به دز داروها بستگی داره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام منم بزودی قراره میکرو یا آی وی اف انجام بدم الان آزمایشای لازم رو انجام دادم و باید ببرم پیش دکترم تا بگه چکار کنم فقط دکترم که عکس رنگیمو دید گفت انگار رحمت دیواره داره ولی گفت باید بری هیستروسکپی تشخیصی تا مطمین شیم امروز عصر قراره برم پیش دکتری که معرفی کرده کسی در این باره اطلاعاتی داره؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
سلام به همه خانمای مهربون آنا جان برای اینکه ختم یاسین کامل بشه نظرت چیه که تو تایپیکهای دیگه هم قرار بدم اگه کسی خواست اسمشو بزارم تا زودتر شروع کنیم؟ امیدوارم سال 94 شروع مادرانگی همه کسانی باشه در انتظار نی نی هستند.
شاپرک جون احتمالا سپتوم داری.... نگران نباش کاری نداره با هیستروسکوپی برش میدارن.... اتفاقا خوبه رحمتم کاملا بررسی میشه... بیشتر از عکس رنگی از سلامتش میشته مطمئن شد... تو صفحه پنج هزینه هیسترو یه سری مراکز و دکترا هست... میتونی یه نگاهی بهشون بندازی... لیلا جون عزیزم من مشکلی ندارم.... اگه دوست داری تاپیکای دیگه هم اطلاع بده شاید دوستانی باشن که باهامون تو این ختم شریک بشن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون اگه کسی نیست برای یاسین خودمون دوبار ثبت کنیم نمیشه؟؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن