2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
انای قشنگم اینکه دکتر اسرافیلی بهت گفت که بری دکتر داخلی بنظرم بهترین کارو کرد عزیزم هر دکتری تخصص خ ...

نه گلم من که نمیخواستم برم مطب اصلا مطب باز نبود پنجشنبه من رفتم بیمارستان عرفان چون قبلش داخلی رفتم و قبول نکرد هیچ دارویی بده گفت اول با دکترت مشورت کن ولی تو بیمارستان عرفان متاسفانه اصلا... بعدم دکتر اسرافیلی گفتن کلا اگه کرونا باشه هم بستری و غیره نمیکنه در صورتی که میگن اگه علائم شدید باشه خانم باردار باید بستری بشه بعدم اصلا نگفتن که با پادرد و حالت تهوع این کرونا نی نهایت یه مسکن بخور اگه خوب نشدی... چون من درد پا داشتم و از همه و همه مهم تر پاسخگو نیستن وقتی مریض کار مهم داره متاسفانه و ادم به دکترش تو ماههای آخر دسترسی نداشته باشه خیلی بده واقعا. اگه مثلا همینو که داخلی برم یا عفونی برم مثلا پای تلفن از اول صبح بمن میگفتن من تووشرایط کرونا مجبور نبودم تا بیمارستان عرفان برم که فقط با دکترم تماس بگیرن تا منو راهنمایی کنه یا مثلا بعد رفتن دکتر هر چقد تماس میگرفتم تا بگم این داروهارو دادن میتونم بخورم یا چطور بخورم یا مجازه هیچکس جوابگو نبود حرف من ایناست🥰 ولی مرسی از تو عزیزم 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
تا الان بالا نیاوردم. میگم قبلی هم یبار زرداب بالا اوردم.اونم شیر مونده خورده بودم. ولی حالم بده ...

انشالله که میگذره منم هفته ۸و ۹ حالت تهوع داشتم این هفته خدارو شکر فقط ۲روز دیگه خوب شدم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

سارا جون منم مریض شدم چنان سرفه هایب میکنم که گلوم زخم شده خیلی حالم بده

انشالله خدا به جفتمون رحم کنه 

منم همش نگرانم برا جنین مشکلی پیش نیاد😥

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
انای قشنگم اینکه دکتر اسرافیلی بهت گفت که بری دکتر داخلی بنظرم بهترین کارو کرد عزیزم هر دکتری تخصص خ ...

یا مثلا بعدش که از دکتر داخلی اومدم متاسفانه هیچ پاسخی به سوالام ندادن هرچقد تماس گرفتم تا مشورت کنم راجع به دارو چون شربت دیفن هیدرامین رو تو نت زدم بد گفته بودن تقریبا سر همین من جرات خوردن نداشتم دیگه آخر مجبور شدم از مامای دکتر متین مشورت بگیرم ببین خوب اینا به خانم باردار استرس میده من قبلا با دکتر متین و دو سه سری هم ویزیت با دکتر کرم نیا شدم هردو تلفنی دادن که واقعا پاسخگو هستن در هر زمانی تازه من اونموقع آخرای بارداریم نبود اینکه من برای یه مشکل مجبور شم تا بیمارستلن برم تا با دکترت تماس بگیرن خیلی بده و سخته یه شماره واتساپ دادن که نمیداد بهتر بود وقتی ج نمیدن. خلاصه اینجوری وگرنه من حتی خودم تو این هفته آینده وقت ویزیت دارم خودم حتی اگه دور از جونم کرونا میبود میخواستم کنسل کنم متوجه هستم که مطب با اونهمه خانم باردار جای کسی که کرونا داره نی من توقع یه جوابگویی و راهنمایی داشتم فقط که با تلفن بکنن یا بگن علائمم به کرونا نیست ولی باز مثلا فلانکارو کن چون داخلی هم رفتم گفت علائمت به کرونا نی ولی باز برای درد پات استامینوفن بخور و تست کیت بده که خیالت راحت شه.

ببخشید خیلی توضیحات دادم چون احساس کردم سوتفاهم شده برات و از حرفام برداشت دیگه ای کردی عزیزدلم🥰😘

تا الان بالا نیاوردم. میگم قبلی هم یبار زرداب بالا اوردم.اونم شیر مونده خورده بودم. ولی حالم بده ...

منم دهنم تلخه خیلی بی حال ترم میکنه

خدا کنه زود بگذره 

اکثرا ناشتا زرد آب میاد بالا شاید ناشتا بودی

نه گلم من که نمیخواستم برم مطب اصلا مطب باز نبود پنجشنبه من رفتم بیمارستان عرفان چون قبلش داخلی رفتم ...

متوجه شدم قربونت برم. الهی که این چندوقت باقی مانده به خیری بگذره فداتشم بیشتر مواظب خودت باش

خداياشكرت....❤️ 
یا مثلا بعدش که از دکتر داخلی اومدم متاسفانه هیچ پاسخی به سوالام ندادن هرچقد تماس گرفتم تا مشورت کنم ...

اصلا اصلا هیچ برداشتی نکردم قربونت برم من خودم این دورانو استرساشو همه رو گذروندم حالتو درک میکنم والله ماها فقط همدیگرو درک میکنیم وگرنه دکترا که ماشالله جای خود دارند

خداياشكرت....❤️ 

سلام چیکا جونم خوبی نی نی ها خوبن

میگم من ۲۸ هفته رفتم سونو وزن ۱۱۰۰ بود روی نمودار ۵۰ درصد کمه بنظرت؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما ازمایش و سونوی ۳ماهه اول هزینش چقدر میشه

ان تی منظورته اگه واسه من شد ۷۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

عزیزدلم نگران نباش ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد امیکرون معمولا سبکه من روز ده انتقالم دلتا گرفتم ولی خب خداروشکر مشکلی پیش نیومد مایعات زیاد بخور 

سلام چیکا جونم خوبی نی نی ها خوبن میگم من ۲۸ هفته رفتم سونو وزن ۱۱۰۰ بود روی نمودار ۵۰ درصد کمه بنظ ...

قربونت مهربونم نه عزیزم عالیه وزنگیری اصلی جنین بعداز ۲۸ هفته هستش نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
اصلا اصلا هیچ برداشتی نکردم قربونت برم من خودم این دورانو استرساشو همه رو گذروندم حالتو درک میکنم وا ...

عزیزدلمی مرسی قربونت برم آره واقعا من اولین جایی که میام سوالی برام پیش بیاد اینجاس از شما همدردا و دوستای مهربونمه . ممنونم از دعای خیرت مهربون🥰😘

سلام دوستای قشنگم من وارد روز ششم انتقال شدم و تقریبا میشه گفت اصلا علائمی ندارم و خیلی نگرانم دفعه ...

عزیزدلم الهی که مثبت میشی خودتو درگیر علائم نکن من دفعه ای که مثبت شدم تقریبا هیچ علائمی نداشتم

ان شاالله مثبت میشی حتما

سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

عزیزدلم خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍الهی گل پسرتم بزودی میاد خونه پیشتون😍😍😍الهی زیر سایه پدر و مادر بزرگشن

قربونت مهربونم نه عزیزم عالیه وزنگیری اصلی جنین بعداز ۲۸ هفته هستش نگران نباش

مرسی عزیزدلم دعا کن خوب وزن بگیره

جوجه ها رو از طرف من ببوس😘😘😘