2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
من اولین باره آی وی اف میشم و انتقال اولی هستم اما درد شدید دارم شاید اندک کسانی باشن مث حال من باشه ...

چند تا تخمک گرفتن ؟هایپر شدی نگران نباش ایشالا پریود بشی همه چی عادی میشه من ۱۶ تا ازم گرفتن وزنم ۶ کیلو اضاف شد بعد پریودی وزنم کم شد 

چند تا تخمک گرفتن ؟هایپر شدی نگران نباش ایشالا پریود بشی همه چی عادی میشه من ۱۶ تا ازم گرفتن وزنم ۶ ...

پنج تا شد ... آره هایپر شدید فگرشم نمیکردم اینطوری بشم .. من بعد پانکچر ۱۱ روز زودتر شدم .. در حد جون کندن درد داشتم حین پریودی ..  اما وزنم بالا نرفته ققط شکمم خیلی گنده شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولین باره آی وی اف میشم و انتقال اولی هستم اما درد شدید دارم شاید اندک کسانی باشن مث حال من باشه ...

یه دوستی با من پانکچر شده بود شکمش خیلی اب اورده بود دکتر بهش گفت بره اتاق عمل اب شکمشو بکشن یک ونیمم هزینش بود  من هایپر نبودم ولی تا اولین پریودی حالم خیلی بدبود پیاده روی و مصرف پروتیین خیلی خوبه براهایپری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
یه دوستی با من پانکچر شده بود شکمش خیلی اب اورده بود دکتر بهش گفت بره اتاق عمل اب شکمشو بکشن یک ونیم ...

شایذ منم همینطورم باید میرفتم عمل .. بخدا شکمم یجوری باد کرده نفسم نمیاد شل شده شبیه پلاستیک راه میرم شکمم صدتا تلو تلو میخوره .. من ماه دومم نمیدونم چقد باید وایسم خوب شم

شایذ منم همینطورم باید میرفتم عمل .. بخدا شکمم یجوری باد کرده نفسم نمیاد شل شده شبیه پلاستیک راه میر ...

فکر کردم تازه پانکچر شدین شما معمولا تا ماه دوم که اوکی میشه انشاالله با اولین انتقالت مامان میشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وای چقد قرصی دختر افرین به ارادت .. خدا نگه دارش باشه برات 

فدات عزیزم 😍 خدا نینی گلتو صحیح و سالم بذاره بغلت ایشالا 😍🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
وای عزیز دلم به خدا دارم اشک میریزم اگ بدونی چقد خوشحال شدم واسه قلبش ای خدا بزرگیتو شکر درضمن مهرب ...

گفت هفته ۹ یا ۱۰ بیا باز.

گفت از هفته ۱۲ ارجاع میدمت پره ناتال

خواهش میکنم گلم.ممنونم بیادم بودی.

دکتر تا خودش بیاد سونو کنه دکتر سونو گفت دکتر سرش شلوغه .بزار خودم سونو کنم.سونو واژینال انجام داد.

میگما من دیروز سرگیجه داشتم.

همش میترسم خدانکرده بچه ایست قلبی کنه.خیلی میترسم .همش دارم علایم چک میکنم.چقد این دوران استرس داره.

😉

وای عزیز دلم به خدا دارم اشک میریزم اگ بدونی چقد خوشحال شدم واسه قلبش ای خدا بزرگیتو شکر درضمن مهرب ...

دکترم دکتر زندی بیمارستان صارم.

سونو حاملگی هم نوشت که هفته ۸ برم.

عزیزم خودت توی چه مرحله ای هسی؟

😉

گفت هفته ۹ یا ۱۰ بیا باز. گفت از هفته ۱۲ ارجاع میدمت پره ناتال خواهش میکنم گلم.ممنونم بیادم بودی. ...

ببین عزیزم قسمت میدم اصلا استرس نداشته باشه علائم عادی اوایل بارداری همین سرگیجه حالت تهوعه دیگ حق میدم نگرانی ولی این استرس آدمونابود میکنه گلم

ببخشید پره ناتال چیه؟

نگفت چند هفته ای یادمه میگفتی ۱۳دی انتقال دادی درسته؟

قربونت‌بشم‌خوبم. خداروشکر‌.خداروهزارمرتبه‌شکر انشالله‌دوربرت‌پزازنی‌نی‌های‌شیطون‌باشه. من‌تازه‌رف ...

ممنون عزیزم انشاالله همچنین شما...حتما قبل پانکچر داروی تقویتی بخور دیگه خودت بهتر از من میدونی چی بخوری بهتره...من واقعا معجزه قرصای تقویتی و با چشمام دیدم...مشایخی دکتر خوبیه واقعا،،،انشاالله این بار جواب زحماتت و میگیری و دوباره مامان میشی اونم دوقلو😂 توکل به خدا دعاگوت هستم عزیزم❤