2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048401 بازدید | 684655 پست
کیانا جان عزیزم ماها یاد گرفتیم ک همیشه امیدوار باشیم من مطمینم یکشنبه مهر تایید مادرانگیتو میگیری سمی جان از صمیم قلب برات خوشحالم این هدیه ای ک خدا و حضرت رقیه بابت فداکاری ک در حق ی طفل معصوم داشتی بهت داده ان شالا روزی بشه سفره انعام بندازی واسه نوه دردونه ات الهی مدد جان برات دعا کردم ک نی نی های عزیزت برای همیشه پیشت ماندگار بشن
الهی و ربی من لی غیرک خداوندا تو میدانی به معجزه ات ایمان دارم و یقین دارم این امید به زودی به ثمر خواهد رسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سمی جون و انا جون کیانا جون منم روز ده مثبت شده بودم ازمم مثیت بود مبارکه انا و سمی جونی ب۶ رو بخاطر ژن غلظت خون دادن یا پارامتره دیگه ای رو درنظر گرفتن و اینکه از همسرم در سال نود و دو این بوده تو ازمایشگاه خصوصی سال نودم داده بود اونم همینطور بود اونم خصوصی اخه ما تا ۹۲ به مرکز مراجعه نکرده بودیم ممکنه کلا اشتباه باشه ؟ یا اینکه کمی اختلاف داشته در هر حال دی ماه دکتر جنتی ویزیت میشه بهمون میگه انا جان از دی اف ای رو بگم مینویسه برامون یا به طرازی بگم بنویسه اخه ما اول با جنتی ویزیت میشیم پنج با طرازی راهنماییم میکنی و بگی از دی اف ای رو کدوم ازمایشگاهها دارن تا ما سرگردون نشیم
فقط خدا
سلام به انا جون و همه دوستان یه سوال از مریضای دکتر طاهری پناه داشتم اینکه فردا از چه ساعتی مطبشون بازه اخه من وقت بین مریض دارم نمیدونم چه ساعتی باید برم
(( وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی الله فَهُوَ حَسبُهُ)) //////// و هرکس که بر خدا توکل کند، خدا او را کفایت می کند
فردا روز دوم پری ام هست و باید آز هورمونی بدم،منتها مرکز رویان یه سری آز قبلا داده بودم اونارو نشونش دادم و برام آز تکمیلی نوشت و گفت نیازی نیس ناشتا باشم ولی مرکز ابن سینا اون آز هارو آرائه ندادم و گفت ناشتا آز بده، حالا میخوام بدونم کدوم فاکتوره که نیاز به ناشتایی داره که ببینم دکی برام نوشته یا نه و تکلیف خودم و بدونم که ناشتا باشم یا نه
خداوندا راضیم به رضای تو
آزمایش های هورمنی ناشتا بودن نمی خواد ولی باید قبلش یکی دو ساعتی باشه که بیدار شده باشی. و ورزش نکرده باشی. ولی شاید یه آزمایشی اون وسط داده که ناشتا بودن لازم باشه. حالا برای اینکه خیالت راحت باشه صبح ناشتا برو