2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم مبارکه خدا حفظش کنه...جنیناتون چن روزه بود و چ گریدی و چند سلولی؟

ممنون عزيزم جنين هاي من بلاست بودن باورت ميشه گريد و نميدونم چون اينجايي كه من هستم نمينويسن تو كارت جنين اي و بي فقط كد بودن تو كارتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من روز هشتمم لک لانه گزینی ندیدم کسی بوده بدون لک مثبت شد6 باشه جنینام سه روزه بودن &nbs ...

منم لکی چیزی ندیدم اما تا دلت بخواد درد تخمدان سمت چپ دارم بخاطره فیبرومم.😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیخواد اونا هم مثله تو بخورن 😉 من که همسرم میخورد دو سه روز چیزی نیست. 

نمیخورن . هر دو باید رنگ و روی  غذاشون خوب باشه . مثلا رب کم بریزم ایراد میگیرن 

من  ساده تر میخورم

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانما بتام اومد۷۱۶ هست بتای دوروز قبلم ۲۸۶ بود.خوبه بنظرتون؟خیالم راحت باشه؟

ماشالا بهبه دعا کن عزیز برا ماها هم .😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن عزیزم چون میترسم  همون میرم آزمایش توکل بخدا روزمون یکی هست فکر کنم نه راستی من میتونم کوک ...

آره باهم انتقال دادیم. منم فردا صبح میرم آزمایش می دم.

من که همه چیز خوردم این مدت، فکر نمی کنم مشکلی باشه چون سبزی هم کلا مفیده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیخورن . هر دو باید رنگ و روی  غذاشون خوب باشه . مثلا رب کم بریزم ایراد میگیرن  من  ...

پس جدا کن. گرچه اصلا به این چیزا نیست من اینسری خیلی کمتر رعایت کردم😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام  دوستان عزيزم منم ازمايش بتا دادم  خداروشكر مثبت بود ايشالله قسمت همه منتظرا

بهبه مبارکه دست راست رو سر همه ما 

بارداری سالمی داشته باشی

آره باهم انتقال دادیم. منم فردا صبح میرم آزمایش می دم. من که همه چیز خوردم این مدت، فکر نمی کنم مشک ...

روز ۱۴میری منم وسوسه شدم برم .😅😅😅

بهبه مبارکه دست راست رو سر همه ما  بارداری سالمی داشته باشی

ممنون عزيزم 😍منكه هروقت براخودم دعا كردم براشمام دعا كردم ايشالله شمام به زودي زود بياي خبر خوب بهمون بدي