2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست
بچه ها مثبت شدم😭😭😭حضرت زهرا عیدیمو داد

شکر خدا جونم شکر خدا تو این حالت منم دعا کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانما جواب بتام اومد ۲۸۶ خوبه؟بنظرتون کم نیس؟

مبارکه عزیز دلم بارداری سالمی داشته باشی منم دعا کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم همینو میگه اگه این بارم نشد به کل قید دکترو میزنم دلم بیشتر از خودم برا اون میسوزه 

انشاالله منو تو هم باردارمیشیم گلم خدا بزرگه

مامان های باردارعزیز خواهش می کنم اگه تجربه دارید کمک کنید من الان توی ۱۶ هفته ام و تالان روزی ۲تا هپارین می زدم الان دکترم گفت قط کنم نگرانم زود نیست ؟من ازمایش انعقادی ندادم فقط چون ۲تا سقط داشتم هپارین و داده بود حالا نگرانم زود باشه برای قط کردنش کسی می دونه کمک کنه همش بهش فک می کنم‌😟پروژسترون هم و قط کرد کامل !

مامان های باردارعزیز خواهش می کنم اگه تجربه دارید کمک کنید من الان توی ۱۶ هفته ام و تالان روزی ۲تا ه ...

سلام عزیزدلم روزت مبارک 🥰😍😘

عزیزم دکتر هرکسی براساس شرایطش دارو رو کم وزیاد میکنه دورت بگردم احتمالا شرایطت اوکی هست دیگه منم آزمایش انعقادی ندادم ولی دکترم از اول انتقال بهم آسپرین داد بعد که شریان رحمی رو گرفت دید خونرسانی ضعیفه انوکسا هم اضافه کرد برام یا مثلا پروژسترونو قرار بود برام قطع کنه ولی وقتی دید سرویکسم کوتاهه گفت نه باید ادامه بدی براشمام همینطور دورت بگردم خودتو نگران نکن اگه شماره دکترتو داری میخای دوباره برا خیال راحتی خودت ازش بپرس 

طول سرویکست چندشده عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره مطبش هم خیلی خوبه تو مطب خیلیم خوش اخلاق تره☺ ولی بیمارستان لاله و اقبال و رسالت هست منم واسه ز ...

ساراجان‌بخام‌برم‌مطبش‌بایدپرونده‌موببرم‌مطبش

یانمیدن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما جواب بتام اومد ۲۸۶ خوبه؟بنظرتون کم نیس؟

وااای خانومی خیلی برات خوشحال شدم انشالله به سلامتی و دل خوشی بغلش کنی و بارداری خوشی داشته باشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
مامان های باردارعزیز خواهش می کنم اگه تجربه دارید کمک کنید من الان توی ۱۶ هفته ام و تالان روزی ۲تا ه ...

راستی یه چیز دیگه من حتی تو تاپیک دیدم بچه هایی که آزمایش ایمنی وانعقادی دادن ومشکل داشتن مثلا دکتر بهشون پردنیزولون وانوکسا یا هپارین داده میانگین بعد ۳ماه اول براشون قطع کرده تقریبا یعنی نشون میده که اون اوایل خیلی مهمه که دارو استفاده بشه بعد اون انگار نیاز نیست وقتی هفته میره بالاتر وجای جنین سفت میشه مگر در شرایط خاص

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم روزت مبارک 🥰😍😘 عزیزم دکتر هرکسی براساس شرایطش دارو رو کم وزیاد میکنه دورت بگردم احت ...

ممنون عزیزم روز شما هم‌مبارک خدا نی نی تو حفظ کنه برات ..این شریان رحمی تو سونو انومالی خودم بگم بررسی کنن چطوره ؟طول سرویکسم  گفت خوبه سرکلاژ نمی‌خواد شکر خدا چون ۲تا سقط داشتم نگرانم زود قط کنن بد باشه 

سلام عزیزم خوبی؟ شما هم احساس سنگینی یکم میکنی توی دلت؟ طبیعیه این حس؟ درد نیستا انگار سنگینه بلند م ...

سلام عزیزدلم بخوبیت گلم نه همچین حسیو نداشتم من

راستی یه چیز دیگه من حتی تو تاپیک دیدم بچه هایی که آزمایش ایمنی وانعقادی دادن ومشکل داشتن مثلا دکتر ...

اها ...اخه من فکر کردم همه باید تا اخر بزنن ..می دونی دکترم خیلی خوش خیاله حس می کنم یا شایدم من زیادی مضطرب ..دیروز هی گفتم بد نباشه اخه گفت نه همین 

سلام گلم، نه هنوز بعد ۲۰ روز گفتن خطا داره دوباره نمونه بده ، هنوز جوابش نیومده خیلی نگرانم برام دعا ...

انشاءالله خیره عزیزم نگران نکن خودتو مطمئنم همه چی خوبه 

ممنون عزیزم روز شما هم‌مبارک خدا نی نی تو حفظ کنه برات ..این شریان رحمی تو سونو انومالی خودم بگم برر ...

فدات بشم 

آره عزیزم با آنومالی هم میشه،شریان رحمی رو برامن اولین سری دکترم گفت که خونرسانی ضعیف بود با اصرار خودم انوکسا گفتم بده دفعه بعد تو ۱۹ هفته خودم به دکتر گفتم سونو کرد گفت خوب شده دیگه شمام به دکترت بگو برات بنویسه انجام بدی سونوی خوبیه