2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دوستان عزیز ایشالله اونایی که انتقال داشتین جواب مثبت بگیرین. و سایر دوستان هم تا پایان سال مادر شده باشن الهی آمین دیبا جون شما دیگه یه قدم با مادر شدن فاصله داری، مبارکه عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مامان تینا دکتر بمن گفت کوریمون بگیرم منتها من چون گیر نیاوردم پرگنیل گرفتم که دکترم گفت اونم خوبه رزجان الهی که خدا دلتو شاد کنه همینطور دل همه ی دوستان تاپیکی رو رزسفید فکر نکنم بشه با انگشت تشخیص داد.آخه اون تو پر ناهمواریه.اونم احتمالا همون نقطه جی بوده که باعث ت ح ر ی ک میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگلی جون اگه فقط بحث چکاپه همینایی که گفتی کافیه.... بقیه ازهای تکمیلی رو هم احتمالا دادی... عطارد جون عزیزم تعداد افرادی که اینجا اومدن و گفتن گاندی میکرو کردن کم بوده.... منم تو صفحه اول کسیو که اینجا درمان کرده ثبت نکردم... اما بودن دوستانی که اونجا درمان کردن... بنفشه جون عزیزم همینکه هر از گاهی بهمون سر میزنی این خودش خیلیه... ایشالله به زودی دردونت رو بغل می کنی... برامون خیلی دعا کن عزیزم... الهی مدد عزیزم من این مطلب که در مورد سویا گذاشتم رو دوستان گذاشته بودن اینجا کوچی کردم... عزیزم من خودم چون سویا برام خوب نیست استفاده نکردم... برای کسایی که کم کاری تیروئید دارن خوب نیست... اما خوب بودن دوستانی که استفاده کردن و مثبتم شدن... اما من در کل به تاثیر تغذیه زیاد اعتقاد ندارم... مهم اینه تغذیت به بدنت بسازه و بیشتر از اون نیازی به حساسیت نیست!!!! فوزی جون عزیزم واللا اون سری یکی از دوستان در مورد آلرژی و حساسیت و واکنش سریع بدن یه چیزایی نوشته بود... یکم که فکر کردم دیدم حرفاش منطقی بود... وقتی کهیر میزنی یا به چیزی بدنت الرژی داره یعنی عکس العمل نشون میده و این میتونه نشونه ایمنی بالا باشه... پس به نظرم کهیرم میتونه از علایم ایمنی بالا باشه... حالا باز باید در موردش بیشتر تحقیق کرد... نگار جون منم این سری خونریزیم دو روز اول خیلی زیاد بود... جوری که تو این دو روز تقریبا دو بسته پد استفاده کردم... اتفاقا به نظرم خوبه... خصوصا برای کسایی مثل من که مدتیه خونریزی کم بوده.... این سری هم خونریزیم بیشتر بود هم قرمز خوشرنگ بود و دیگه مثل پریودای قبلم که سیاه سیاه بود نبود... حس خوبی داشتم... به خدا تو این مدت وقتی پریود میشدم و سیاه بود اعصابم خورد میشد... اما این سری فکر کنم حسابی رحمم خودشو پاکسازی کرد... کیانا جون ایشالله دردونه هات سر جاشونن و سعی می کنن به خاطر مامانشونم شده بچه های خوبی باشن که دیگه بیشتر از این بهم نریزی... اما مامانشونم باید قول بده صبوری کنه و استرس و ناراحتیو از خودش دور کنه.... صبور جون من خودم با اینکه مشکل ایمنیم حاده از طرازی خواستم این ماه که میخوام طبیعی اقدام کنم بهم پردنیزولون بده که گفت اصلا تجویز نمیکنه... گفت کلی عوارض داره و فقط در صورت میکرو اینکارو واسم انجام میده... پس عزیزم اگه مشکل ایمنی نداری خواهشا استفاده نکن.... چون اگه ایمنیت پایین باشه و استفاده کنی حسابی ایمنیت میاد پایین و از اون ور دیوار میفتی!!! به نظر من هیچ دارویی حتی آسپرینم سر خود استفاده نکن!!! چون شاید مشکل نداشته باشی و این خودش مشکل ساز باشه!!!! رز سفید به نظرم منم حق با دوستمونه.... فکر نکنم با دست بشه فهمید... به نظرم احتمالا مال دیواره رحمت بوده اما محض احتیاط میتونی این سری رفتی دکتر بگی بررسی کنه!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم فقط دو جزآ ۲۲ و ۲۳ و ۳۰۰۰ صلوات مونده و فقط تا شنبه فرصت داریم ختم آبان رو کامل کنیم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آدی جون عزیزم ایشالله که جواب عکس رنگیت خیلی خوب باشه و هیچ مشکلی نداشته باشی!!!! عزیزم اول ختمیو که برداشتی تموم کن و بعدش اگه فرصت داشتی از این ختمم بر میداری!!!! پس فعلا برات ثبت نمیکنم تا با خیال راحت ختمت رو بخونی.... التماس دعا دارم عزیزم....
سلام انا جون من همچنان لکه بینی دارم واستراحت مطلق تا یه شنبه برم سونو بحساب خودم هفته 7 هستم هفته پنج رفنم که گفت هیچی مشخص نیست و زود اومدی البته یه دکتر دیگه برام سونو نوشت منم رفتم دیگه امیدش بخدا نمیدونم چی پیش میاد امیدوارم همه ی دوستان گلم بزودی مادربشن و بارداری راحتی داشته باشن آنا جان من جز 22 رو میخونم به امید خدا التماس دعا
.......خدایا شکرت ....
امید جان عزیزم ایشالله به زودی میایی و از سونوی قلبش و از ضربان قلبش میگی و بعدشم ایشالله ۱۲۰ سال این ضربان صحیح و سالم دوام خواهد داشت!!!!
من رفتم عکس انداختم گفت که سالمه خداروشکر تا ببرم پیش دکتر ببینم ایشون چی میگه فقط گفت ی کم دهانه رحمت زخمه باید آنتی بیوتیک اینا بخورم زیاد چیز حادی که نیست میشه راهنمایی کنی واما از دردش مثل پری بود ی چن. ثانیه بود ولی خونریزی دارم گفت طبیعیه حالا توکل به خدا آزمایشمام گرفتم تابرم دکی ببینم چی میگه به امید خدا از همه التماس دعا
انا جون ب۶ رو دکتر بخاطر ژن غلظت خون بهتون داده ومیشه خواهش کنم نظرتو راجع به ازمایش همسرم بگی Semen volume 4.00 Ph 7.20 Sperm density 137 Motile sperm 73 Progressivr sperm69 Round cell 0.04 Normal morphology 90.00 A rapid 42 B slow 26.86 C non 4.41 D 27.02 A+B 80 A+B+C 85
فقط خدا