2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047305 بازدید | 684586 پست
دختر مهم شیافه که مصرف کردی خیلی همون یکی یا دوتا شیافه این ناراحتی بده برات یه ایه الکرسی بخون و تم ...

چشم ممنون که دلداری میدی گلم 

خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی استرس گرفتم دو روزه حالمم بده فقط گریه میاد  چون من تنها موندم خونه زیاد الان خونه خواهرم ...

همه مون‌این گریه هارو داشتیم ترس و ...اینا مگه به این راحتیه اون جنین دفع میشه اصلا منم مثل تو بودم اما الان می دونم فقط خودمو ازار دادم  سوره یس بخون مخصوصا ۳ ایه اخر شو خدا شادت کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی استرس گرفتم دو روزه حالمم بده فقط گریه میاد  چون من تنها موندم خونه زیاد الان خونه خواهرم ...

عزیزم نگرانی از همه چی بدتر توکل بر خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته پناه بر خدا ب خودش بسپار انرژی منفی هارو از خودت دور کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
همه مون‌این گریه هارو داشتیم ترس و ...اینا مگه به این راحتیه اون جنین دفع میشه اصلا منم مثل تو بودم ...

خیلی ممنون چشم حتما الان میخونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نگرانی از همه چی بدتر توکل بر خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته پناه بر خدا ب خودش بسپار انرژی من ...

توکل بخدا گریه م میگیره دست خودم نیست دعام کنی خواهری دلم آروم بگیره

مرسی عزیزم 😘 زنگ زدم گفتم زیاد واجب نیس بیای

حالا من حین پانکچر اولم کیست اندمتریوزمم پاره شد و تخلیه کردن کلی خونریزی داشتم اما حال عمومی خوب بود تنها بودم همه عمل هام اصلا نگران‌نباش یه خوابه انگار بعد پامیشی یکم درد خفیف  داری و یکی دوساعت بعد میشی همون ادم قبلی ....

توکل بخدا گریه م میگیره دست خودم نیست دعام کنی خواهری دلم آروم بگیره

در ضمن شیاف پروژسترون اگه زدی کاراییش همونه دوفاستون خارجیشه و قرصشه اکه با هم داده شاید برا محکم کاری که شیاف و زدی مشکلی ایجاد نمیشه دلت و اروم کن برو سجاده پهن کن نمازتو بخون با خدا صحبت کن از الان استرس رو بچه تاثیر داره 

حالا من حین پانکچر اولم کیست اندمتریوزمم پاره شد و تخلیه کردن کلی خونریزی داشتم اما حال عمومی خوب بو ...

تا حالا عمل نداشتم استرس دارم  از طرفی هم من مادر شوهرم خاله ام هست یه کوچه فاصله داریم اصلا نمیخوام بفهمه از اونجایی ک مامانم تا حالا نمونده نمیخوام شک کنه

عزیزم میگم شما موقع انتقال علائم داشتی؟ از روز چندم؟ چه علائمی؟

سلام گلم، من از روز هفتم تخمدان سمت چپم تیر می‌کشید گاهی اوقات، وگرنه علایم خاصی نداشتم، دفعه های قبلم کلی علائم داشتم منفی میشدم، من بلاست بودم روز نهم بی بی زدم هاله افتاد

سلام عزیز دل  بله آزمایش دادم دعام کن گل جان

انشاالله که خیره خواهری 

انشاالله مثبت بشه و پشت سرش همه دخترا

انشاالله که خیره خواهری  انشاالله مثبت بشه و پشت سرش همه دخترا

قربونت برم مهربون 

ایشاالله همه ب آرزوتون برسین

من هیچ علائمی ندارم عاخه

فقط سر معدم تیر میکشه خیلی کم سینم درد میکنه و بیحالم خیلی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
چی شد عزیزم راه باز شد که بری اون روز که پیام پست گذاشته بودی خیلی رفتم توی فکرت

اره شکر خدا فردا میرم جاتون خالی چه برفی اومده قربونت برم مهربون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
قربونت برم مهربون  ایشاالله همه ب آرزوتون برسین من هیچ علائمی ندارم عاخه فقط سر معدم تیر میک ...

ازمایش دادی خیلی تو فکرتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵