2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
دشمنت شرمنده باشه مامانی سارا راستی نینی ندا جون به دنیا اومد؟ اصلا وقت نکردم تاپیک و بخونم، منی که ...

آره گل پسر ندا به دنیا اومد هفته پیش. بارانا هم نیومده هنوز بگه زایمان کرده یا نه. انشالله اونم به سلامتی فارغ میشه. 

عزیزم اینقد به اندازه کافی توی تاپیک از راهنماییات استفاده کردیم حالا انشالله پسرمون بزرگتر که شد باز بیا ما رو یادت نره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام آنای مهربونم، عشق دیگه نگو تمام روز فقط کنارش میشینم نگاهش میکنم، الهی همه منتظرا خیلی زود جای ...

مرسی عزیزدلم‌ممنونم ج دادی 🥰😘😘 

آخ که چه حس خوبیه نگاه بهشون الهی روزی قسمت هممون بشه اینروزای شیرین به یادموندنی🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی ماشالا جونم؟  پس چرا امروز زنگ زدم رویان گفتن ده روز دیگه بیا اصلا کلا تو رویان فکر کنم پ ...

آره عزیزم من از روز ۶ لکه بینی شروع شد که قطع نمیشد دیگه روز ۱۳ رفتم آزمایش روز ۱۴ زنگ زدم رویان گفتم گفت پاشو الان بیا سونو شو که رفتم گفت ساک تشکیل شده برا ۱۰ روز بعدشم وقت داد برا قلب رفتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام سارا جون، ممنون گلم، تو خوبی؟ جواب ام آر آی اومد که زده بود نرمال به طور کلی خداروشکر، ولی نوشت ...

خداروشکر ان شاالله همه چی عالیه نگران نباش این دکتزا بعضی وقتا بیخودی استرس میدن فقط😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام آنا جون ومامانای عزیز.من بعد از 5ماه از انتقال منفی قبلیم امروز پانکچرکردم فقط 4تا تخمک داشتم😩 ...

ایشاالله چهار تاش بگیره و جنین شه عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خداروشکر ان شاالله همه چی عالیه نگران نباش این دکتزا بعضی وقتا بیخودی استرس میدن فقط😘

سارا جونم من الان ۱۸ هفته و۶ روزم بخام از این پهلو به اون پهلو بشم باید بشینم حتما؟ یانه میتونم عادی برگردم؟

واینکه اوایل حرکاتِ گل دخترتو چجوری حس میکردی؟ من امروز یه چندباری حس کردم انگار حباب حباب میترکه تو شکمم اینجوریه یاکه تلقین میکنم به خودم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

واااای عزیزدلم الهی که بسلامتی وخیر وخوشی نی نی نازت میاد بغلت 😍😍😍 برا هممون دعا کن از ته دلت

بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

حتما دعاگوت هستیم عزیزم 

خدا پشت و پناهت باشه عزیز دلم بیا خبر بده از حال خودتو نی نی انشالله به سلامتی بغلش میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما سلام میشه لطفا کسایی که تجربه دارن جواب بدن من اوره و کراتینم یه کوچولو پایینتره باردارم خطرنا ...

سلام عزیزدلم برا من یه کوچولو بالا بود ولی دوباره آزمایش ندادم ببینم چی شده الان ولی خب پایین بودنش مشکلی نیست عزیزم 

خدا از زبونت بشنوه گلم، ممنون عزیزم😘😘😘 دعای خیر امام زمان پشت و پناه نی نی نازت باشه     ...

عزیزدلمی امام زمان پشت وپناه نی نی های هممون