2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
اي جون ايشالا بچسبن به دلت و بشن چشم و چراغ خونت منم ديروز دو تا جوجه انتقال دادم واسه هم دعا كنيم ع ...

ای جونم ایشاالله به سلامتی عزیز دلم

ایشاالله ک مامان شدی عزیزم

یه خانومی تو رویان بهم گفت اونم انتقال داده بود ک بعد انتقال شیرینی نخور ولی تو برگم نوشته محدودیت غذایی ندارین بعد انتقال

منم عاشق شیرینی مخصوصا کیک و کلوچه 

استرس گرفتم چیکار کنم! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه امروز رفتم انتقال جنین  رفتم جنین شناسی گفتم اگه میشه بسته سه تایی رو برام انتقال ...

انشالله که بچسبن به دلت تا ۹ ماه . مبارکه انشالله بشن چشم و چراغ خونتون

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره عزيزم سعي ميكنم ذهنمو ازاد كنم با كتاب خوندن و كليپ طناز ديدن و موزيك گوش دادن فقط خيلي عطسه ميك ...

نگران نباش عزیزم من روز ۱۰ انتقال بودم کرونا گرفتم☺ولی خب خواست خدا بود و خداروشکر چیزی نشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله من و تو وارد سیکل میشیم نی نی میاد تو دلمون به دنیا میارمشون و کییفشو می‌بریم 

ااااای جان. ان شاالله هممون🤩😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم مهربونم... 

عزیزی خدا نکنه گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ااااای جان. ان شاالله هممون🤩😍

انشاالله انشاالله انشاالله جانیم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزدلم مرسی واقعا شما دوستای مجازی از دوستای واقعی هم واقعی ترین

عزیزم جواب داد گفت چون قبلا بررسی شده امکان رشدش هست نگران نباشه 

توکل بخدا.😍😍😍😍