2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آزمایش خون که خیلی خوبه خیلی بهتر از کشیدن آب دور جنین فقط نمیدونم چرا هیچ حرفی ازش نزد بهمون بعد ب ...

اگر سلفری بدی از آزماش خون غربال دوم فقط باید یکی از چهارتا رو بدی اسمش آلفا پروتئینه، این فقط تو سلفری چک نمیشه

سونو آنومالی هم همه بهتره بدن چون رشد اندام ها و .... توش چک میشه که تو آزمایش خون ها نیست

ماشالا جون ریسکتو متوسط زدن یا ریسک بالا زدن؟  دکتر من ریسک پایین رو میگفت دیگه آزمایش خون غرب ...

والا بالا پایینشو نمیدونم فقط زده ۱ به ۹۸ ریسکشو 

باید همه چیو در نظر بگیریم فکرامونو بذاریم روهم با همسرم بهترین کارو انجام بدیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۰.۹

برا شما فقط hmg تجویز کرده بود ؟ من ذخیره ام کمه اما دکتر هرچی دارو با دوز بالا بود برای من نوشته بود‌ که با اونم‌۳ تا تخمک‌شد جنین هم‌تشکیل نشد ،از چی میتونه باشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والا بالا پایینشو نمیدونم فقط زده ۱ به ۹۸ ریسکشو  باید همه چیو در نظر بگیریم فکرامونو بذاریم ر ...

یجاشم نوشته اینو عزیزم که ریسکش چیه.

ایشالله که بهترین و درست ترین تصمیمو بگیرید گلم ولی سعی کن تصمیمی بگیری که نخوای فکرو خیال و استرس بکشی توش ایشالله که موفق باشی دلتم بد نکن الهی بحق علی که کاملا سالمه سلفری بدی دیگه نیاز به آزمایش دوم هم نداری راستی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
برا شما فقط hmg تجویز کرده بود ؟ من ذخیره ام کمه اما دکتر هرچی دارو با دوز بالا بود برای من نوشته بو ...

رو ذخیره های پایین دارو با دوز کم جواب میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
رو ذخیره های پایین دارو با دوز کم جواب میده

واقعا ؟ اینو‌دکتر گفته بهتون ؟ برا من دوزش خیلی بالا بود خود داروخونه تعجب میکرد که چرا با این دوز نوشته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
برا من ۱ به ۹۸ ریسکم دعا کن منم برم آمینو یا غربالگری دوم اشتباه شده باشه وکامل سالم باشه

ان شالله سالمه. خیلی زیاد پیش اومد آمینو گفته سالمه. ان شالله خدا خودش حافظش باشه

خدایا شکرت
من ۶هفته و ۲ روز صدای قلبشون هم برام گذاشت

الهی عزیزم نامدار بشن واستون. 

قبلش سونو ساک رفتی؟ چند هفته سونو ساک رفتی؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من رفتم دقیقا شش هفته و پنج روز ندید توی هشت هفته رفتم دید اگه رفتی خدایی نکرده ندید مثل من استرسی ن ...

باشه ممنونم عزیزم. شما قبلش سونو ساک هم رفتی؟ چند هفته رفتی؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آره شوره جونم رویان انجام دادم بنظرت اونجا اشتباه کرده؟

هر آزمایشگاهی ممکنه خطا داشته باشه. پارسال کرونا همسرم بعد دو هفته منفی بود کرونا داشتیم شروع سیکل انجام دادیم یعد یک ماه سر انتقال گفتن مثبته انتقالم کنسل کردن 😐. در صورتی که یک ماه از کرونا گذشته بود. بالاخره آزمایشگاهها هم به هم نون قرض میدن خانم برادرم هم انجام داد بچه سالم بود الان بدنیا اومده دو ماهشه

خدایا شکرت
سلفری همون غربالگری دومه؟ همسرم نظرش اینه که آمینو نرم غربال دوم که رفتم اگه تو اونم مشکلی بود خدای ...

عزیزم بنظرم الکی نرو آمینو خودتو هم حرص نده.تا غربالگری دوم صبر کن.و مطمعن باش هیچی نیس