2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من هم دیروز با رزاقی پانکچر شدم برای بار سوم! پنج تا تخمک داشتم، حالا باید بنشینم منتظر که قراره چند ...

آخی عزیزم به سلامتی انشالا همشون برات جنینهای سالم تپلی میشن اولین انتقال هم صاحب یه دوقلو ناز میشی 😇

آمپول قبل پانکچر چی داده بود؟ 

راستی قبلش عارفی بودی درسته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مراحل پانکچر هستی به سلامتی ؟بله می تونی تنها بری فقط سونو واژینال  و ادامه درمان هارو بهتون ...

بله تو‌مرحله پانکچرم ، چه مدت بعد‌پانکچر میکنن یعنی‌چند روز بعد از استفاده اولین داروها ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره البته من آزمایش خون دادم اول بارداری و ویتامین د کم بود توش

دکتر من اصلا آزمایش نمی گیره نمی فهمم چرا خالا ویتامین د و کار تدارم برداشتت بدون ازمایش ایمنی بدام به داروی پر ریسک داد اصلا نمی دونم جرا ازمایش نمی گیره سرخود دارو میده 

دکتر من اصلا آزمایش نمی گیره نمی فهمم چرا خالا ویتامین د و کار تدارم برداشتت بدون ازمایش ایمنی بدام ...

کلا ویتامین د نقشش هم برای رشد جنین هم برای رشد عصبی جنین خیلی مهمه

ثابت شده اونایی ک ویتامین د ب مقدار مناسب تو طول بارداری مصرف کردن کمتر بچه هاشون دچار مشکلات سیستم عصبی مغز مثل اوتیسم شدن

اکثر ماها مخصوصا خانوما ک همه ش تو خونه ایم هم کمبود ویتامین د داریم

می تونم راجع ب ویتامین د بگم ک نگران نباش 

نیاز بوده که داده

آخی عزیزم به سلامتی انشالا همشون برات جنینهای سالم تپلی میشن اولین انتقال هم صاحب یه دوقلو ناز ...

قربونت 🌱 ممنونم عزیزم 

اغلب سینال و پی دی هوموگ میده دکتر رزاقی

آره دفعه اول دکتر عارفی بودم. دوبار بیمارستان بهمن اینبار ابن سینا، چون پی آرپی تخمدان و رحم هم انجام داد برام

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم تو خوبی؟ نی نی جونت خوبه؟ آخرین بار هفته پیش جمعه گرفتم که 88 در 25 شده بود 80 در 30 که ...

فدات بشم بخوبیت مام خوبیم شکر انشاءالله که سونو آنومالی میری کلا محو شده دیگه 

منم از پریروز صبح دوباره شروع شده بیشترم دفع لخته اس وبا لکه بینی منم عادت کردم دیگه 

منم ۱ آذر میرم ان تی خیلی امیدوارم که اونموقع بگه کلا دفع شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کلا ویتامین د نقشش هم برای رشد جنین هم برای رشد عصبی جنین خیلی مهمه ثابت شده اونایی ک ویتامین د ب م ...

شما هم‌میخورین ویتامین د ،باردارین ؟

عزیزم کاش تو کار دکترت دست نبری و بذاری روند درمانی خودشو پیش ببره من هم اندومتریوز داشتم و پریود ش ...

قربونت برم مامان خانوم که لطف میکنی و کمکم میکنی بله با همسرمم صحبت کردم گفت توی کار دکتر دخالت نکنیم دیگه منتظر میمونم انشالله پریود شدم برم. چون دوبار آخری که پیشش بودم خیلی بهش گفتم گفت نگران نباشم و میخواد برام خراش بده. مرسی عزیزم مرسی.

راستی شما هم آمپول زدی واسه کیستت یا نه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

پس به خاطر اون نوشته اخه قبل بارداری حتما باید مصرف کنی تا بدنت کمبود ویتامین د نداشته باشه ،موسی پور نداده بود قبلا ؟ پس تو‌ازمایش کم بوده که داده نگران نباش 

ای وای ببخشید فکر کردم اینو ‌۲۴۸ نوشتهداخه دکتر ایشون‌ موسی پور هست قاطی شد شرمنده 😊

قربونت عزیزم بله اتفاقا تازه تونستم وقت بگیرم سونو کرد و مدارک دید ولی هیچی نگفت فقط آزمایشهای ایمن ...

مگه چند وقت گزشته  سقط مکرری ؟ خیلی کامل میده رزاقی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم