2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
نگرانم دارم میمیرم از استرس .پروژسترون هر سه روز یکی دارم 

عزیزم سیکلت رو با بقیه مقایسه نکن..... 

شاید نوع سیکلت متفاوته..... 

مثلا بعضیا که سیکلشون نچراله کلا پروژسترون ندارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره منم روزای اول زیر دلم و معدم درد گرفت روز سوم کتفم گرفت تا همسن الانم از دو ساعت پیشم درد پریودی ...

انشالله که دو هفته دیگه خوش خبری عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سیکلت رو با بقیه مقایسه نکن.....  شاید نوع سیکلت متفاوته.....  مثلا بعضیا که سیکلش ...

چشم مقایسه نکردم که . کلا گفتم هر سه روز یکی دارم 😔😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم خدا رو شکر مثبت شدید ..منم چهار بار میکرو منفی داشتم ..میشه بگی این بار کار متفاوتی کردی که دف ...

عزیزم میشه بدونم علت میکروتون چیه؟ 

برای این ۴بار انتقال چند بار پانکچر کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله که دو هفته دیگه خوش خبری عزیزم..... 

ان شالله خدا از دهنت بشنوه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
چشم مقایسه نکردم که . کلا گفتم هر سه روز یکی دارم 😔😭

مورد مشابه شمام دیدم که سه روز یه بار پروژسترون داشتن..... 

منظورم اینه به خودت استرس نده..... 

طوطیا جونم به نیتت حدیث کسا خوندم عزیزم الهی که به حق پنج تن آل عبا معجزه خدا شامل حالت میشه عزیزم&n ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

انشاالله فندق هات به سلامتی به دنیا بیان 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی اناجون اخه بعدش زیر شکمم خیلی درد میگیره میترسم

میدونم عزیزم..... 

منظورم اینه نترس با اینا چیزیش نمیشه..... 

ولی اگه خیلی تهوع تشدید پیدا کرد به دکترت بگو دارو نیاز باشه بده که بدنت ضعیف نشه..... 

وگرنه کلا جنین حتی تو چیزی هم نخوری از وجودت تغذیه میکنه..... 

یعنی عملا به فکر خودت باش.... 

اون وروجک حالش خوبه نگران نباش..... 

هم جاش محکمه هم خودش رو سیر میکنه..... 

انشاالله که خدا کمکتون کنه  برات حدیث کسا نطر میکنم  ای وی اف بودین شما

مرسی مهربونم انشاالله حاجت روا بشین

بله عزیزم آی وی اف بودم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم سیکلت رو با بقیه مقایسه نکن.....  شاید نوع سیکلت متفاوته.....  مثلا بعضیا که سیکلش ...

عزیزم این که میگن معدرت میخوام بعد انتقال ازدستشویی فرنگی استفاده کنید اگه نداشته باشیم چیکار باید بکنیم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شما مطمئن باش اگه dfi بیاری زیر ۱۵. به تعداد تخمک شما میتونن اسپرم سالم و قوی پیدا کنن. ولی حتما df ...

چیبگم والا میدونی مثلا دی اف ای اومد پایین تا کی پایین میمونه ممکنه من تا من داردهای تخمکشی استفاده کنم تااونموقع باز بره بالا که ، انشاالله طبیعی بشی پس شما ، میدونی خرنوب دوماه استفاده کرد شوهرم دی اف ای شد ده ، به جنتی  گفتم  شوهرم دارو نخورد که چرا اومد پایین گفت مدل دی اف همینه یبار خوبه یبار بد  خودشونم نمیدونن جریان چیه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم این که میگن معدرت میخوام بعد انتقال ازدستشویی فرنگی استفاده کنید اگه نداشته باشیم چیکار باید ب ...

اماده بخر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم